Yläpalkin lukitus:
Ikkuna Sivu

 
 
Sallitut tiedostomuodot tällä laudalla: gif, jpg, mp3, pdf, png, rtf, swf, txt
Suurin sallittu tiedostokoko tällä laudalla on 97891 KB.
Kirjoita kenttään alleviivattu osa videon osoitteesta:
http://www.youtube.com/watch?v=FcVLJyIi2NE
http://vimeo.com/30455543
Salasanaa tarvitaan AP-tagia ja viestin tai kuvan poistoa vartenrepskukkuu.jpg - ( 78.40KB , 600x442 )
15454 No. 15454 hide expand quickreply [Vastaa]
Tässä langassa kerrotaan vitsejä. Oma_keksimistä plussaa.

Aloitetaan vaikka tällä:

>Mitä yhteistä on rappioalkoholistilla ja Kyllikki Saaren murhalla?
ne ei selviä koskaan
16 viestiä ja 5 kuvaa ohitettu.
No. 15790
152413[1].jpg - ( 45.27KB , 588x960 )
15790
No. 15791
1481845770638[1].jpg - ( 79.91KB , 1000x1000 )
15791
No. 15847
Mitä eroa on naispuolisella nistillä ja pizzalla? - Pizzan saa ilman sieniä.


vinyl_and_tavi_by_johntb-d4hujt4.png - ( 385.02KB , 916x872 )
8814 No. 8814 hide expand quickreply [Vastaa] [100 ensimm√§ist√§] [50 viimeisint√§]
Edellinen unilanka ehti vanhentua, mutta viimeyön johdosta ajattelin aloittaa uuden...

Näin unta että olin poni ja seikkailin Fluttershyn ja parin muun ponin kanssa Unreal World -tyylisessä ympäristössä, kun löysimme aution kylän. Koska rakennukset olivat ovesta lähtien täynnä epämääräistä krääsää, oli hyvin epäselvää mitä siellä oli tapahtunut ja päätimme hajaantua etsimään johtolankoja.

Yhden pitkän rakennuksen sivulla oli kaksi ovea, joista toisen takana katon ja romuvuoren väliin jäi riittävästi tilaa sisään ryömittäväksi. Fluttershy ei uskaltanut seurata minua sisään, joten hän jäi ovelle odottamaan.

Ryömittyäni vanhojen lelujen, mattojen ja pesusaavien muodostaman vallin yli liu-uin alas kasan petollista toista puolta ja törmäsin kasvotusten todelliseen hirvitykseen: Seepramainen nelijalkainen hahmo, jonka vartalo oli koottu sekalaisesta romusta ja päällystetty harmaalla räsymatolla, mutta jonka päänä oli pronssinen afrikkalaista ihmistä esittävä naamio mulkosilmillä ja kieroilla hampailla.

Kauhistuin ja hyppäsin taaksepäin romuvuorta vasten ennenkuin tajusin ettei hirvitys liikkunut, mutta olin jo niin hämmentynyt että heräsin.
197 viestiä ja 161 kuvaa ohitettu.
No. 15788
938177__safe_derpy+hooves_sunset+shimmer_absurd+res_night_stars_car_guitar_windswept+mane_explosion[1].png - ( 10.13MB , 4000x3000 )
15788
Näin unta että kaupungilla riehui Tyrannosaurus Rex, ja Twilight Sparkle teki pommin sen pysäyttämiseksi. Kiivettiin sitten bussin katolle ja heitettiin se T-rexin jalkoihin bussin ajaessa sen ohi. Tässävaiheessa joukko ninjoja hyökkäsi talonkatoilta köysien kanssa, ja koko uni pysähtyi 80-luvun teemaiseksi julisteeksi minusta ja ponista taistelemassa ninjoja vastaan liikkuvan bussin katolla tyrannosauruksen räjähtäessä taustalla. Heräsin tuosta virkeämpänä kuin aikoihin.
No. 15820
1345252__safe_artist-colon-cyanlightning_lyra+heartstrings_animated_cute_eye+shimmer_eye+shimmer+edit_faic_looking+at+you_loop_lyrabetes_open+mouth_sim[1].gif - ( 326.60KB , 1283x1276 )
15820
Viimeyönä näin kirjaimellisesti täydellisen unen!

Rakensin toivomuksia toteuttavaa konetta ryhmälle natseja, mutta kun kahdesta Toyotasta rakennettu laite oli valmis, ominkin sen omaan käyttööni. Godmoden ja teräsmiehen voimien avulla voitin kimppuuni hyökkäävät natsit nopeasti, opetellen samalla voimieni käyttöä murskaamalla hyökkääjien päitä variaationa robottikäsien standardista "riittävän tarkka poimimaan kananmunan, riittävän vahva murskaamaan sen."

Tuon jälkeen päätin että ihmiskunta tulisi väistämättä huomaamaan tämän päivän olevan käännekohta maailman historiassa, joten paransin syövän ja suurensin kaikkia maailman tissejä.

Seuraavaksi toivoin Lyran paikalle, ja ilmestyttyään eteiseeni ja huomattuaan missä oli ravasi innoissaan luokseni. Ja tässävaiheessa uni meni kerralla työturvattomaksi.
No. 15835
1478048008624.gif - ( 496.25KB , 640x360 )
15835
Jes! Kerrankin näin poniunen, tosin paljon katosi unholan usvaan heti herättyäni...

En oikein osaa sanoa kuka olin tässä unessa, koska se oli harvinaisen sekava ja perspektiivi tuntui vaihtelevan aika paljon. Mukanani oli myös joku toveri, jonka identiteetistä en myöskään ole perillä.

Uni alkoi, kun min√§ ja toverimme haimme kaupasta tarvikkeita pitk√§√§ matkaa varten. Tarvikkeisiin taisi l√§hinn√§ sis√§lty√§ 200‚ā¨ edest√§ karkkia, mutta kovisteltuani myyj√§√§ saimme rutkasti alennusta. Kaupasta p√§√§sty√§mme sain √§idilt√§ tekstarin "pit√§k√§√§ hauskaa".

Liitymme Twilightin, Rainbown, Pinkien ja CMC:n johtamaan retkikuntaan ja lähdemme marssimaan pohjoiseen valloittamaan Skotlantia. Mukaan taisi liittyä Tyrion Lannister palkkasotureineen. Jostain syystä tiesin ettei sillä kääpiöllä ollut puhtaita jauhoja pussissaan, joten varoitin Twilightia salaliitosta. Tämän jälkeen en tainnut nähdä Tyrionia enää, mutten tiedä mitä heille tapahtui.

Matka oli pitkä ja vaikea ja jossain kohtaa ratkesi ponit lauluunkin. En muista yhtään sanoja, mutta tunnelma oli kuin kepeä toivon ja onnen pilkahdus keskellä syvää tragediaa. Sweetie Belle kirkui powermetal-tyylisen laulusoolon. Itsellä olo oli jotenkin tyynen huvittunut koko unen ajan.

Skotlannin valloitus oli ennemmin pikakelattu GTA perseily, kuin mikään sota. Voitto taisi koittaa siinä vaiheessa, kun päämme yli viuhui satoja hehkuvia panoksia ja kaukainen metsän peittämä kukkula muuttui tasangoksi paksun mustan tomupilven saattelemana. Kaikkialta kuului hurraamista ja kimeitä voiton huutoja.

Toverini istahti palmun juurelle kovin murtuneen oloisena ja häntä lohduttamaan ilmestyi kaksi värikkäisiin kaapuihin pukeutunutta pyhää miestä, ja tarjosivat hänelle taivaallista limemehua. Hän tuijotteli koktaililasiaan aikansa epäröiden, kunnes huomasin, että pyhää limeä oli alkanut tulvia polvien korkeudelle asti.

Hyppäsin jonkin veturi-bussi-hybridin puikkoihin ja kaahasin kaupunkiin, missä kokosimme joukkomme johnkin luentosaliin ja sitten heräsin.

Viesti on liian pitkä. Klikkaa tästä lukeaksesi koko viestin.947888__safe_clothes_human_vinyl+scratch_dj+pon-dash-3_octavia+melody_sad_snow_background+human_fanfic+art.png - ( 1.86MB , 1600x1080 )
15806 No. 15806 hide expand quickreply [Vastaa]
Korson kämppis saa vanhemmiltaan halvan asunnon ja on muuttamassa pois, joten nyt on taas melkoinen paniikki siitä miten itse pystyn elämään täällä. Valtavia halpoja asuntoja löytyisi keskeltä ei-mitään, mutta kun kaikki kaverit ovat Helsingin seudulla niin en mielelläni tahtoisi hylätä kaikkea ja hikikomeroitua johonkin yksinäiseen pikkukylään.

Suomalaisen tukihelvetin koukeroista johtuen tuloni ovat jumissa melkolailla vakituisesti 760‚ā¨:n/kk riippumatta siit√§ kuinka pieni tai suuri vuokrani olisi, joten sin√§ns√§ olisi mahdollista vaikka j√§√§d√§ virallisesti kodittomaksi ja asua ep√§virallisesti varastorakennuksessa, mutta niit√§k√§√§n ei Uudenmaan seudulta l√∂ydy inhimillisiin hintoihin. Olen harkinnut my√∂s asuntoautoa, mutta el√§minen ilman s√§hk√∂√§ ja juoksevaa vett√§ olisi pitk√§ll√§ t√§ht√§imell√§ kohtuutonta.

Ehdotukset asunnoista, asumismuodoista, alivuokralaisista tai siitä miten päästä syrjäseuduilta miitteihin äärettömän tervetulleita. Ensikuun loppuun mennessä on kohtuuttoman tiukka aikataulu edes kämpän siivoamiselle, saati sitten vielä uuden asunnon löytämiselle.
3 viestiä ja 1 kuva ohitettu.
No. 15810
785507__safe_applejack_apple+bloom_crying_big+macintosh_granny+smith_car_natg_hatless_driving[1].jpg - ( 962.74KB , 2000x1200 )
15810
Valinnat syventyvät entisestään. Oikeanlaisilla kikkailuilla Kokkolassa voisi ansaita enemmänkin rahaa, mutta rahalle minulla ei alunperinkään ole ollut käyttöä. Hyvinkäältä löytyisi halpoja vuokra-asuntoja paikallisjunien ulottuvilta, kun taas Kokkolan asuntoon liittyisi nyt myös autotalli ja työkalut.

Muutto kuitenkin merkitsisi parhaan kaverin jättämistä taakse. Kaikista seikoista tuo on se miksi eniten epäröin helsingistä lähtemistä.
No. 15813
aivan normaali muuttokuorma.jpg - ( 1.46MB , 2560x1920 )
15813
Asuinpaikan vertailu rottailun näkökulmasta kiinnostaa itseänikin joten tässä joitain huomioita. En nyt yritäkään ottaa kantaa subjektiivisiin seikkoihin (eli kuinka paljon arvostaa sosiaalista elämää / autoa / autotallia / "suur"kaupungin sykettä / pikkukaupungin apatiaa yms).

Kyllähän pk-seutu on kallein vaihtoehto varsinkin jos haluaa reilusti elintilaa. Uudenmaan böndekunnissa säästää vuokrassa, mutta säästö taitaa jäädä pieneksi koska
>asumistuki on yli 80 e/kk pienempi kuin pk-seudulla
>auton pito ei kannata (maksaa kai enemmän kuin mitä vuokrassa säästää)
>julkinen liikenne stadiin tekee ainakin kymppejä kuussa (eikä niissä taida päästä pummilla hyvin)
Tietysti liikenne ei maksa jos aikoo hikikomoroitua, mutta siinä tapauksessa voi muuttaa vaikka peräpohjolaan.

Kokkolassa (tai vastaavassa pikkukaupungissa):
>asumistuki 120 e/kk pienempi kuin esim. Vantaalla
>julkinen liikenne kallista ja paskea, oma auto varmaan tarpeellinen (mutta myös kallis paska)
>alkoholisoituminen on paljon kalliimpaa kuin etelässä viron viinalla
>pelkästä työttömyystuesta menee 170 e/v enemmän veroa kuin Vantaalla (pikkusumma mutta sanonpahan vaan)

Jos se ei olisi laitonta, niin suosittelisin piilottamaan säästöt vaikka buttcoineihin ja nostamaan toimeentulotukea, koska silloinhan valtio maksaa asumiskulut pk-seudulla tyyliin 750 euroon asti.

Viesti on liian pitkä. Klikkaa tästä lukeaksesi koko viestin.

No. 15815
959168__safe_oc_cute_princess+celestia_human_plot_floppy+ears_sad_frown_colored[1].png - ( 447.18KB , 800x784 )
15815
Pari kolme vuotta tapahtuman jälkeen lienee aika myöntää etten minä saa aikaiseksi korjata kauden avausmiitissä rikkoutunutta ikkunaa ennen muuttoa. Voisiko joku lähettää Henkan puhelinnumeron?


Nuclear Winter.png - ( 76.93KB , 960x590 )
14448 No. 14448 hide expand quickreply [Vastaa] [50 viimeisint√§]
Tuli tuolla -19c pakkasessa mieleen Nuclear Winteria jos jossain tulevassa Falloutissa olisi hahmon lämpömittari, joka on vähän kuin New Vegasin survival modessa oli nälät, janot ja unet, paitsi että se menisi nopeammin ja se voi mennä liian kylmään ja liian kuumaan. Sitä säädeltäisiin vaatetuksella ja jollain ruoilla.
Kestävyys siihen kasvaisi endurance-statsilla ja survival-skillillä.

Siihen saisi myös hyvät vastakkais-traitit, toinen kestää kylmää ja on heikko kuumalle ja toinen toisinpäin.

Olisiko mielenkiintoinen mekaniikka vai pelkkä riesa? Keskustelua.

Samalla yleinen Fallout-lanka koska /k/aurapuuro

P.S. Kuva oma_tekemä:de
52 viestiä ja 45 kuvaa ohitettu.
No. 15728
gauntlet.jpg - ( 1.92MB , 2593x4368 )
15728
Pitkästä aikaa materiaalia tähänkin threadiin. Aloin tekemään prototyyppiä gauntleteista, mutta sain pian huomata että työhanskat on suunniteltu jonkin suuren apinalajin mukaan eikä kovia käsineitä kannata rakentaa niiden mittojen mukaan. Sensijaan tulin huomanneeksi että pullonkorkeista ja säilykepurkeista saisi todella helposti tehtyä Fallout-henkiset gauntletit, etenkin jos pohjana käyttää jotain ihmiskäden muotoisia hanskoja.

Jos käyttöä löytyy niin semmoisten tekemiseen ei kovin kauaa menisi. (Ja luonnollisesti lopullisessa mallissa nastojen piikit eivät jäisi osoittamaan suoraan ylöspäin.)
No. 15755
1181166__safe_oc_anthro_3d_source+filmmaker_weapon_fallout+equestria_gun_plantigrade+anthro_oc-colon-littlepip[1].png - ( 1.70MB , 1920x1080 )
15755
Olen viimeaikoina pelaillut Fallout nelosta. En ole vielä pelannut sitä läpi, mutta on mainitsemisen arvoista kuinka mukavia sen NPC:t ovat. Se on suorastaan vastakohta Morrowindille, ja suorastaan harmittaa kun mukana voi pitää vain yhtä companionia kerrallaan.
No. 15804
  T√§st√§ videosta muistuikin mieleen ett√§ pit√§√§ joskus asentaa Fallout 3:nen uudestaan juuri t√§llaista modausta varten.


1042275__safe_clothes_shipping_lesbian_vinyl+scratch_dj+pon-dash-3_octavia+melody_scarf_christmas_part+of+a+set.jpg - ( 722.22KB , 2135x1778 )
15797 No. 15797 hide quickreply [Vastaa]
Hyvää joulua ponilauta!
No. 15798
cheerilight.png - ( 341.64KB , 900x1080 )
15798
Kuin myös.


1456197963698.jpg - ( 35.66KB , 480x480 )
15784 No. 15784 hide quickreply [Vastaa]
Hei mitä vittuu burger.fi:lle tapahtu, nyt jo 2 päivää alhaalla?
No. 15785
>se lepää
No. 15786
vittu mitä paskaa.jpg - ( 40.91KB , 650x487 )
15786
Jos pysyy alhaalla niin en sitten varmaan koskaan pääsekään tekemään käyttäjää sinne, vaikka harkitsin sitä varmaan viimeiset pari kuukautta.
No. 15787
Toimii taas.


Grammar+Twilight_+I+didn+t+plan+to+make+this+but+since_7865be_3384562[1].jpg - ( 32.46KB , 500x300 )
14770 No. 14770 hide expand quickreply [Vastaa]
Mitämieltä olette kieliopin ja oikeinkirjoituksen tarpeellisuudesta? Olen ollut mielestäni ilmiömäisen suvaitsevainen esimerkiksi typojen ja vieraan kielen puhujien kanssa, mutta on selvää että jotkut eivät edes yritä. Sen lisäksi että huonosti kirjoitettu teksti saa kirjoittajan kuulostamaan tyhmältä ja epäluotettavalta, joskus nettikirjoitusten teksti on kirjaimellisesti lukukelvotonta! Päätin viimeinkin tehdä tästä threadin kun löysin bugikorjausta hakiessa vastauksen "I got this fine without kicked one of their butt."
14 viestiä ja 12 kuvaa ohitettu.
No. 15645
401350__safe_solo_twilight+sparkle_animated_image+macro_crying_sad_reaction+image_grammar_grammar+nazi[1].gif - ( 502.75KB , 290x290 )
15645
"sadists are further evolution of thought Elmyra Looney Tunes your train of thought was taken thought alone"
No. 15711
birb.png - ( 460.55KB , 462x514 )
15711
Ei kielioppivirhe, mutta samaa syöpäistä sarjaa: tämä hyödyllinen lähdemerkintä löytyi uusimmista yo-tehtävistä.
No. 15729
joo ei heleventti iski korvaan kuin olin kaivo puistossa istunksimassa ja ajanttelin ostaa jäätölöä, joku kerkisi edelle jonossa mennä ennen kuin ehdin valita maun ja se osti jäätölön ja se kutsui euroja "ege":iksi


oh_hi___s1e3__by_bucketofwhales-d55g2j9[1].png - ( 176.02KB , 887x900 )
14955 No. 14955 hide expand quickreply [Vastaa] [50 viimeisint√§]
Vanha lanka ylsi Bumplimittiin, joten tässä ponilaudan kuudes lanka ajankohtaisista kuulumisista.
82 viestiä ja 65 kuvaa ohitettu.
No. 15750
vittu perkele t muumipeikko.jpg - ( 23.39KB , 382x582 )
15750
>ekat sitsit tiedossa ylihuomenna
>teemana 1920-luku
>päällepantavaa löytyisi useampikin teemaan sopiva kokonaisuus
>jotka sattumoisin ovat kaikki vielä vanhemmilla, koska kunnon asuntoa nykyisestä asuinkaupungista ei ole löytynyt

Vitun vittu. Täytyy kai käydä huomenna kirpparilla, koska ei tuolta oikein voi poiskaan olla.
No. 15770
875128__safe_rarity_applejack_shipping_lesbian_glasses_wide+eyes_rarijack_messy+mane_tea[1].png - ( 1.01MB , 1280x983 )
15770
Ahdistaa. Taas on niinpaljon tehtävää, niinmonta paikkaa mihin pitäisi ehtiä ja mitä organisoida ettei mistään tule mitään. Maailma kaatuu päälle eikä minulla riitä voimia pelastaa siitä mitään.
No. 15776
suami.png - ( 64.68KB , 1439x1444 )
15776
Vittu mikä päivä. Kasvot meni, ääni meni ja toivottavasti illan lopuksi muistikin on mennyt.


1389422452911.png - ( 641.47KB , 1000x1100 )
14567 No. 14567 hide expand quickreply [Vastaa] [50 viimeisint√§]
Niin media kuin internetkin tapaavat painottaa negatiivista, joten tehdäänpä tännekkin threadi erikseen hyviä uutisia varten.
72 viestiä ja 57 kuvaa ohitettu.
No. 15769
1479956470206.png - ( 839.44KB , 620x1006 )
15769
Bandain uusi figuuri tekee renamonin tisseistä canonia.
No. 15774
kek.jpg - ( 146.46KB , 1920x1200 )
15774
>>15771
Ovatko ne sci-fistä ja animesta tutut "voimakristallit" nyt täällä? :D

olen hirveä ihminen kun nauran omille jutuilleni


image.jpg - ( 59.93KB , 534x343 )
14067 No. 14067 hide expand quickreply [Vastaa]
Mikä on suhtautumisesi turreihin?
Ponithan voidaan helposti lukea turrihahmoihinkin.
16 viestiä ja 6 kuvaa ohitettu.
No. 14535
NO VITTU.jpg - ( 1.11MB , 6481x7424 )
14535
>>14534
Tulit sitten röllimään ja necroamaan paskan langan.
No. 15772
>>14535
moi
No. 15773
>>14100
About näin joo

ps. ilmeeni kun vastaan kolme vuotta vanhaan lankaan


Edellinen [0] [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] Seuraava

Poista viesti
[]

Ilmianna viesti