Yläpalkin lukitus:
Ikkuna Sivu

Vastaa keskusteluun
 
 (lankaan 8814)
Sallitut tiedostomuodot tällä laudalla: gif, jpg, mp3, pdf, png, rtf, swf, txt
Suurin sallittu tiedostokoko tällä laudalla on 97891 KB.
Kirjoita kenttään alleviivattu osa videon osoitteesta:
http://www.youtube.com/watch?v=FcVLJyIi2NE
http://vimeo.com/30455543
Salasanaa tarvitaan AP-tagia ja viestin tai kuvan poistoa vartenvinyl_and_tavi_by_johntb-d4hujt4.png - ( 385.02KB , 916x872 )
8814 No. 8814
Edellinen unilanka ehti vanhentua, mutta viimeyön johdosta ajattelin aloittaa uuden...

Näin unta että olin poni ja seikkailin Fluttershyn ja parin muun ponin kanssa Unreal World -tyylisessä ympäristössä, kun löysimme aution kylän. Koska rakennukset olivat ovesta lähtien täynnä epämääräistä krääsää, oli hyvin epäselvää mitä siellä oli tapahtunut ja päätimme hajaantua etsimään johtolankoja.

Yhden pitkän rakennuksen sivulla oli kaksi ovea, joista toisen takana katon ja romuvuoren väliin jäi riittävästi tilaa sisään ryömittäväksi. Fluttershy ei uskaltanut seurata minua sisään, joten hän jäi ovelle odottamaan.

Ryömittyäni vanhojen lelujen, mattojen ja pesusaavien muodostaman vallin yli liu-uin alas kasan petollista toista puolta ja törmäsin kasvotusten todelliseen hirvitykseen: Seepramainen nelijalkainen hahmo, jonka vartalo oli koottu sekalaisesta romusta ja päällystetty harmaalla räsymatolla, mutta jonka päänä oli pronssinen afrikkalaista ihmistä esittävä naamio mulkosilmillä ja kieroilla hampailla.

Kauhistuin ja hyppäsin taaksepäin romuvuorta vasten ennenkuin tajusin ettei hirvitys liikkunut, mutta olin jo niin hämmentynyt että heräsin.
154 viestiä ohitettu, näytetään 50 viimeisintä.
Laajenna kaikki kuvat
No. 14781
Light_shed_on_Twilight%27s_face_EG[1].png - ( 442.90KB , 1920x1080 )
14781
>>14780

Itse ainakin näen sillointällöin, vaikkei läheskään yhtä usein kuin tahtoisin. Unien kirjoittaminen todellakin auttaa, ja nukun aina muistio sängynvieressä että voin kirjoittaa ylös muutaman avainsanan heti herättyäni. Esimerkiksi "cop, churchwoman, guns, underwater mech, twilight uniform" riitti siihen että muistin unen >>14759 joka olisi unohtunut ellei olisi ollut jotain mistä aloittaa muistelu.
No. 14797
episode_three%20gabe%20gaben%20Half-Life_2%20half_life_full_life_consequences%20meta%20money%20newell%20someone_suck%E2%80%8Bed_at_tagging%20troll%20valve[1].png - ( 90.37KB , 404x404 )
14797
En muista unesta paljoa, mutta huhujen mukaan uudessa jaksossa olisi lohikäärme nimeltä Gaben. Sen piti olla sininen, lihaksikas lohikäärme Skyrimlohikäärmeiden anatomialla, mutta nimen takia ajattelin postata aiheeseen ponifioidun kuvan Penny Arcaden Tychosta jonka nimen unessa muistin väärin.

Etsiessä kuvaa "Gaben pony" -hakusanoilla vastaan tulikin kuva Triexiestä avaruudessa ruskea avaruuspuku päällä, ja sillä oli suuret crotchboobsit.
No. 14805
young_celestia__soaring_through_the_heavens_by_kankitsuru-d5yivp2[1].jpg - ( 48.85KB , 600x450 )
14805
Taas pitähkö uni lyhyellä cameolla poneilta:

En muista unen alkua, mutta olin päätynyt pienen ryhmän kanssa pieneen Riddick/Klingontyyliseen yhden huoneen vankilaan. Huone muistutti ahdasta tehtaan nurkkausta, ja ainut ulospääsy sieltä oli ratkaista huoneeseen rakennettu puzzle.

Olimme saaneet seinään kiinnitetyn kaapin avattua, jonka sisällä oli sarja muttereita. Ansoihin tottuneina otimme vuoroja muttereiden poistamiseen yksittäin, kunnes otin yhden jonka sisällä ei olut rihlausta. Jotenkin päättelin että tämä paljasti yhden ryhmäläisistämme androidiksi, mutta ennenkuin ehdin varoittamaan ketään Ripleyn näköinen nainen hyökkäsi kimppuuni. Saimme hänet painittua maahan, ja viimeinen jalkeilla pisti häntä lapiolla rintaan, paljastaen hänen koostuvan kokonaan ohuesta metallinauhasta. Nyt muistin hänen aiemmin pelastaneen minut palavalla avaruusasemalla kääriytymällä ympärilleni metalliseksi koteloksi, mutta en tiennyt miksi hän oli sen tehnyt.

Saimme avattua teknoshamanistisen portin Moonpathille (ei yhteyttä Khajittien moonpatheihin) superlonimaskeilla joiden sisään oli muumioitu jotain mustaa ja tomuista. Maskeja oli vain kaksi, joten minä ja blondi nainen lähdimme tilan tuolle puolen avataksemme vankilan. Moonpath oli pentagonin muotoinen tunneli jonka seinillä liikkui psykedeelisiä värejä, ja matkallamme kohtasimme Big Macin. Kysyin eivätkö pelkästään pegasukset pysty kulkemaan moonpatheja, johon Mac vastasi osoittamalla hänen seurassaan matkaavaa, yllättävän nuoren näköistä Celestiaa. En ehtinyt kyselemään tästä enempää, sillä meillä oli kiireellinen tehtävä suoritettavana.

Moonpathin päästä löysimme japanilaistyylisen, vedenpäälle rakennetun asunnon joka sijaitsi keskellä näennäisen äärentöntä merta punaisen taivaan alla. Nainen juoksi sisälle edeltäni ja sanoi että meillä on 20 (jotain) aikaa löytää (jotain), ja juoksin paniikissa sisälle toisesta ovesta siinätoivossa että parantaisin mahdollisuuksiamme löytää mitä etsimme, mikäli aikaraja oli 20 sekuntia eikä minuuttia. Ennenkuin ehdin ovelle asti, taivas muuttui siniseksi ja nainen tuli ovesta kertomaan että neuvostoliittolaisen maagin laitteisto oli nyt sammutettu.

Ilmeisesti neuvostoliiton teknomaagi oli keksinyt huonomman mutta taloudellisemman tavan kulkea moonpatheja printattavilla Guy Fawkes -naamareilla joiden sisäpuolelle asetetaan toinen printattu naamari täynnä riimuja ja kyyrisiä kaavioita. Nämä tiedot olisivat ollet ideaalisia netissä levitettäviksi, mutta maagi oli kuollut tässä tasku-universumissaan ennenkuin tuo oli mahdollista, ja luultavasti ennenkuin internettiä oli keksittykään.

Loppu-unen yritin päästä moonpathille printatulla maskiviritelmällä, mutta vaati huomattavasti syvempää meditointia kuin superlonimaskit, ja heräsin ennenkuin pääsin jatkamaan seikkailua.
No. 14809
we_need_to_go_pinker__by_spiiikedraws-d5y0ln7.png - ( 238.69KB , 800x623 )
14809
No huhuh. En usein näe poniaiheisia unia, tai muista uniani muutenkaan, mutta kun näen, on ne enemmän tai vähemmän outoja.
Eilen illalla/ yöllä aloitin lukemaan Five Score, Divided by Four fanficciä,ja nukkuessani (joka tuntui vuosikausilta) elin ficin tapahtumia pelottavan todentuntuisesti, lukuunottamatta sitä, että kaikki tapahtui täällä kotiympäristössä ja pääkaupunkiseudulla, ja minulla oli "vapaa tahto" käsikirjoituksesta.

Ficin ideana on siis lyhyesti, että muutama henkilö alkaa saada ponimaisia piirteitä, kuten korvat, harjan hännän etc viisi vuotta sarjan päättymisen jälkeen. Nämä tietenkin panikoivat, ja soppa on valmis.

Itselleni sitten kävi näin, ja se kaikki oli niin aidon tuntuista. Paniikissani yritin kysyä apua fandomista (ei, ettenkö olisi joskus toivonut muuttuvani poniksi), ja eräs ystävä totesi minulle, että tämä on Rainbow Dash ihmiskehossa, ja ymmärtää tilanteeni täysin.
Todellinen mindfuck alkoi tuon jälkeen, ja mietein, mikä minä sitten olen (en valitettavasti muista, minkä väriset silmät, hännän, harjan ja korvat sain. Onneksi heräsin hyvin sekavassa tilassa ennen kuin aloin muuttumaan lisää. Ficin lukijat ymmärtävät mitä tarkoitan.

Ilmeeni herätessäni
No. 14810
>>14809
>ja eräs ystävä totesi minulle, että tämä on Rainbow Dash ihmiskehossa, ja ymmärtää tilanteeni täysin.
Hymähdin
No. 14849
my-little-pony-%D1%84%D1%8D%D0%BD%D0%B4%D0%BE%D0%BC%D1%8B-mlp-art-Pinkie-Pie-906809[1].png - ( 283.06KB , 600x768 )
14849
Pitkästä aikaa uusi poniuni, ja taas Cookie Clickeristä... Peliin oli tullut uusi teknologiapuu, joka haarautui myös sivusuunnassa. Merkittävämpää oli että siinä löytyi peräkkäin upgrade jokaista mane6:sta kohden (mm. Twilighting dildo?), jotka kukin antoivat kerralla tukun keksejä ostettaessa, mutta joita ei voinut spämmätä loputtomasti koska jokaisen hankkimista varten täytyi täyttää tietyt kriteerit. Hyvin exploitinomaisesti kriteerit olivat x-määrän upgradeja ostamista, joten aina
parin muun upgraden ostamisen jälkeen sain naputeltua kasan keksejä pelkästään poniupgradeja klikkailemalla.

Lopuksi vielä lyhyt unenpätkä jossa biletin pihalla Twilin, Spilightin ja Vinyl Scratchin kanssa kunnes heräsin.
No. 14870
tumblr_mz57bjAdLK1si8q6co1_500[1].jpg - ( 123.25KB , 500x667 )
14870
Näin upean, romanttisen unen Celestiasta takaapäin. ;)
No. 14871
mane_iac_by_zig_word-d6yvrlj[1].jpg - ( 163.68KB , 952x838 )
14871
En muista viimeyön unesta muuta kuin että Mane-iac oli kyborgi, ja hankkinut itselleen muunmuassa teräksiset kylkiluut.
No. 14882
full[1].jpg - ( 22.43KB , 637x357 )
14882
En muista viimeyön unesta kuin että joku aasi keitti kemikaaleja, ja kaikki ponit pelkäsivät että ne räjähtäisivät koska pitivät sitä tyypillisenä aasien keitoksille. Aasi piti tuota loukkaavan stereotypisenä.
No. 14898
maxresdefault[1].jpg - ( 37.53KB , 1280x720 )
14898
Näin viimeyönä taas DF/MLP crossoverunta. Ponit olivat kaivamassa fortressia lähelle nykyaikaista ihmiskaupunkia, ja Rarity halusi jalokiviesiintymälle jonkinmatkan päässä linnastamme etelään. Ainut ongelma tuossa oli että kaivostunnelin täytyi mennä läpi ihmisten viemäristä 1/7 osaa täynnä likavettä, joten päätin että jos Rarity tahtoo jalokiviä niin kovasti niin saa itse kaivaa tiensä niiden luokse. Rarity lähti kaivamaan kohti viemäriä, ja Fluttershy löysi tunnelin varresta pienen esiintymän tuntematonta malmia.
No. 14983
215256_r[1].png - ( 49.00KB , 250x318 )
14983
Ilmeisesti sbr1x:n inspiroimana näin unta missä minä ja Boris the Animal Men in Black kolmosesta olimme kuljettamassa hyvin tuunattua turrimiestä viettelemään rikasta naista, kun huomasin unohtaneeni jotain taloon jossa olin bilettänyt aiemmin.

Talon piha näytti sotkuiselta bileiden jälkeen, ja kaikkialla oli niin hiljaista kuin krapula-aamulta voisi odottaa. Kun avasin oven, yllätyksekseni talon sisäpuoli oli sotkuisa verestä ja ruumiista, joiden ympäröimänä seisoi pitkään ruskeaan nahkatakkiin pukeutunut mies pistooli ja veitsi käsissään. En tiennyt ehtikö hän huomaamaan minua, joten suljin oven ja sanoin Borisille että meidän pitäisi "nope the fuck outta here." Talosta poispäin ei näkynyt kuin tasaista maata, joten juoksemalla sinne ei olisi päässyt murhaajaa pakoon, ja nokkelampana piiloutumiskeinona kiipesin parkourtyylillä terassin yläpuolella olevalle parvekkeelle.

Jostainsyystä en koskaan onnistu piiloutumaan unissani, ja nahkatakkinen mies tuli suoraan luokseni parvekkeelle. Kikkailin katon tukipilarin ympärillä kunnes sain otteen hänen asekädestään, ja yritin saada sitä käännettyä kohti häntä itseään, mutta syystä tai toisesta aseen piippu ei kertakaikkiaan kääntynyt häntä kohti vaikka muuten sain hallittua sitä kaksin käsin. Hänellä ei ilmeisesti ollut enää veistä, vaan hänen vasemmalla puolellaan seurasi hyvin huolestuneen näköinen Big Machintosh. Mies esitteli itsensä Big Maciksi, mihin oikea Mac yritti sanoa vastaan vältellen ja kauttarantain kuin Fluttershy. Yritin kysellä asemieheltä kysymyksiä kuten "jos sinä olet Big Mac, niin kuka tuo on?", "Mikset ole poni?" ja "Jos olet poni, niin miksei sinulla ole kavioita?", mutta hän vastaili kaikkiin republikaanimaisella faktojen sivuttamisella. Yhdessävälissä Big Mac jopa ehdotti että he ratkaisisivat kumpi on aito kavionväännöllä, mutta jo ojennettuaan kättään Macciä kohti mies huomasi ettei käsi ja kavio sovi yhteen kuin kädenväännössä, ja veti kätensä nopeasti takaisin lisäten ettei tuo sittenkään todistaisi mitään.

Heräsin tilanteen ratkeamatta, mutta uskoisin unen johtuvan siitä että season nelosen lopusta on niinkauan että olen huomannut alkaneeni unohtaa kuinka nelijalkaiset olennot tekevät arkiaskareensa. Milloinkas season vitonen onkaan alkamassa?
No. 15025
full[1].png - ( 472.84KB , 1468x1287 )
15025
Aiemmin unessa Samuel Jackson oli käyttänyt teleporttilaitetta örkkitukikohdan tuhoamiseen, mutta tämä kohtaus alkoi siitä kun hän teleporttasi minut litteälle vuorenhuipulle Rainbow Dashin ja kahden harpyn kanssa. Dash kertoi että Harpyt käyttivät korttipeliä kiistämättömänä auktoriteettina päättämään vieraiden kohtalosta. Hän oli voittanut heidät aiemmin, mutta nyt oli minun vuoroni pelata.

Ensimmäinen harpy pelasi kortin joka päätti että se joka menettää malttinsa menettää siipensä. Okei, en tiennyt miten se minuun pätisi, mutta en uskonut tuon muutenkaan olevan ongelmaksi. Toinen harpy pelasi kortin "Wrath of Dash", jonka toiminnolla ei ollut merkitystä sillä jo nimi implikoi että Dash olisi raivostunut. Löin korttini maahan ja sanoin "Te siis teitte kortin ihan vain päättääksenne mitä haluatte? Tämä peli on paskaa!" ja tartuin oikeanpuolesta harpyä siivestä. Harpy oli huomattavasti minua kevyempi, joten vedin hänet kumoon ja katkaisin hänen siipensä polveani vasten ennenkuin heitin hänet alas vuorenhuipulta. Toinen harpy panikoi mutta sain hänet kiinni ja revin hänen toisen siipensä kokonaan irti ennenkuin heitin hänetkin kielekkeeltä.
No. 15028
visitors_by_pyrestorm-d61k6uw[1].jpg - ( 178.63KB , 1264x632 )
15028
Viimeyön unessa pelasin KSP:tä prinsessa Lunan kanssa, joka selvästi luuli pelin toimivan Equestrialaisella astrofysiikalla.
"Käännä nokka kohti kuuta, sinä olet lentämässä väärään suuntaan!"
"Sammuta moottori niin putoat alaspäin."
Minä vain huokaisin ja mietin kannattaako yrittää kiertoratojen selittämistä jollekkin joka hallitsee kuun liikkeitä omilla voimillaan.
No. 15065
764169__solo_fluttershy_anthro_suggestive_breasts_upvotes+galore_cute_adorable_cleavage_hootershy[1].png - ( 1.44MB , 1280x1365 )
15065
Näin unta lihaksikkaasta anthro Flutterbatista. Muuta työturvallista sanottavaa siitä ei sitten löydykkään.
No. 15074
754821__safe_oc_clothes_offspring_speech+bubble_satyr_artist-colon-moronsonofboron_oc-colon-hope_playboy_mandy[1].png - ( 215.36KB , 643x766 )
15074
Tohtori Manhattan oli saanut tarpeekseen vaimonsa saastuttavista elämäntavoista, ja perustanut maanalaisen ihanneyhteiskunnan johon pääsi ainoastaan luolasta järven vedenpinnan alapuolella. Olin saanut tuon perinnöksi, ja sukeltanut ensikertaa tutkimaan tuota maanalaista utopiaa.

Valtaviin, korkeisiin luoliin oli rakennettu pieni kaupunki, joka muistutti massiivista roomalaista kylpylää. Vettä ja vesiputouksia oli kaikkialla, ja suurin osa rakenteista oli tehty valkoisista marmorilaatoista. Pistin myös merkille että laatat eivät olleet samankokoisia, vaan aavistuksen suurempia alempana kuin ylempänä korostaen korkeuden ja perspektiivin illuusioa.

Mielenkiintoisinta kylpyläkaupungissa oli sen asukkaat, jotka olivat kaikki nuoria kauniita ponisatyyrejä. Vaatteet olivat harvinaisia ja enemmän koristeellisia kuin peittäviä, mitä ilmeisimmin koska judeo-kristiaaninen alastomuuden paheksuminen ei kuulunut tohtori Manhattanin näkemykseen täydellisyydestä.

Tutustuin paremmin kahteen nuoreen satyyriin joista toinen muistutti Lyraa turkinvärinsä perusteella, ja toisella näytti olevan vuohimaisempi alaruumis sorkilla ja pitemmällä ruskealla karvalla. Yhdessävälissä kysyin miten kaikki asukkaat olivat samanikäisiä naisia, mitä satyyrit luulivat kaksimieliseksi vihjailuksi. Sanoin ettei se ollut mitä tarkoitin, minkä he puolestaan tulkisivat ujosteluksi. Valitettavasti herätyskello herätti minut ennenkuin ehdin saamaan muutakuin silmänruokaa.
No. 15086
my_little_pony_winxclub_is_magic_by_mlprealrainbowdash-d6ew1y0[1].png - ( 244.80KB , 1024x511 )
15086
Näin unta että Season 5 oli alkanut, ja katsoin ensimmäistä jaksoa siitä. Harmonian elementit eivät olleet käytettävissä, joten jaksossa seikkailivat eri ponit kuin yleensä.

Tapahtumat sijoittuivat Kokkolan rautatieaseman taakse, missä ponit yrittivät pysäyttää villisikamaista timberwolfia. Paremman puutteessa heidän paras suunnitelmansa oli houkutella se sirkkeliin, mikä oli kuitenkin vaikeaa koska verenhimoisuudestaan huolimatta hirviöä ei ollut niin helppo houkutella ansaan.

Vasta herättyäni tajusin ketä nuo uudet ponit olivat.
No. 15111
mlp_water_golem_pony_auction_20_closed_by_elkaart-d6iq3fy[1].png - ( 1.11MB , 900x683 )
15111
Jo neljäs Dwarf Fortress/MLP crossoveruni...

Minulla oli ponilinnake, ja pelissä oli 8-bittisen näköiset grafiikat animoiduilla spriteillä. Maan alta löytyi luola, jossa jostainsyystä joen rannassa viihtyvä jättiläisluolahämähäkki oli kuvattu vihreällä S-kirjaimella valkoisen G:n sijaan. Määräsin ponit maanpinnalle turvaan, missä he spontaanisti aloittivat pallopelin keskenään silläaikaa kun lähdin tappamaan hämähäkkiä suoraan ohjattavalla seikkailijalla.

Saavuin linnan sisäpihalle, hyppäsin vaivattomasti ojan yli (muistan iloinneeni taas siitä kuinkapaljon tuo pieni kyky on parantanut peliä) ja suuntasin sisään maanalaiseen linnakkeeseen. Ennenkuin ehdin luolahämähäkinluokse vastaani tuli earth elemental, ja koska en ollut ennen nähnyt sellaista niin luin sen kuvauksen. Kyseessä oli vihreä, sammaleesta, levästä ja muusta kasvimateriaalista koostuva jykevä humanoidi, jonka sisäosilla pystyi parantamaan minkä tahansa taudin. Tämä oli parempaa kuin osasin odottaa, sillä seikkailijan isä oli kuolemansairas, ja tämä juonenkäänne tuli kuin skriptattuna, mutta heräsin ennenkuin ehdin tappamaan kumpaakaan luolan hirviöistä.
No. 15150
1364215646_78842352.jpg - ( 76.74KB , 700x521 )
15150
Olen nähnyt vain yhden poneihin liittyvän unen, eikä sitäkään oikein voi kutsua poniuneksi. Siinä oli muutama tyttö oppilaitoksestani pukeutuneena Rainbow Dasheiksi, ja olisin halunnut mennä juttelemaan heille mutta unesani ujostelin heitä jostain syystä. Kuulin kuitenkin heidän jutuistaan että olisivat menossa jonkun "Rainbow Dash-fanclubin" kokoontumiseen.
No. 15157
507856__safe_solo_twilight+sparkle_species+swap_fox_artist-colon-zoevulpez_fennec_fennec+fox[1].png - ( 364.05KB , 945x845 )
15157
Näin unta että pussikaljamiitti oli Kokkolassa, mökissä joka seisoi nykyisen pihavaraston paikalla. Miitissä pohdiskeltiin pitäisikö ES:ää käydä ostamassa lisää vai riittäisivätkö ne, mutta mielenkiintoisempaa oli että pihalta löytyi kesy kettu! Silittelin sitä ja se antoi jopa nostaa itsensä syliin. Talon isäntä ei antanut tuoda sitä sisälle, joten vietin loppu-unen ulkona ketun kanssa.
No. 15159
mlp___the_desolation_of_smaug__colorized__by_beb156-d6qtwec.jpg - ( 142.25KB , 1024x740 )
15159
>>15111
Itse näin myös pitkästä aikaa seikkailullisen unen, ja parasta, poniunen vieläpä.

Uni alkoi sillä, että riitelimme Discordin ja parin ihmisen kanssa siitä, saiko eräs naishenkilö muuttaa sinne. Itse tuin muuttoa, muut taas vastustivat, ja tästä turhautuneena lähdin marssimaan paikalta poispäin, vaikka Discord kaikella sekoilullansa yrittikin hieman estää.

Saavuttuani takaisin "aloituskaupunkiin", oli menossa kovemmanluokan heinälatobileet periamerikkalaiseen maalaistyyliin, eli siideriä, vinhaa tanhua ja nopeaa viulumusiikkia.
Ihmiset ja ponit olivat sulassa sovussa, ja Applejack ehdotti yhdessä Rainbow Dashin kanssa, että pohdin asioita myöhemmin, ja nyt nautin musiikista, seurasta ja tarjoilusta.
Ponit olivat valmistaneet hieman olutta, joka vaikutti heihin todella voimakkaasti, ja jossain vaiheessa huomasin tanssivani latotanhua Applejackin kanssa, ja katselleen kamariorkesterin lahoamista :D

Joku nainen 1800-luvun vaatteissa pyysi maistamaan keittoa, jota tällä oli mukissansa, ja en ollut maistanut mitään niin hyvää pitkään aikaan.
Flashback joskus saamastani tehtävästä heräsi, ja tajusin, että tämän keiton oli tehnyt ihmeelliset (ilmeisesti orvot) kaksoslapset, joiden huhuttiin olevan lääkekeittojen ja erilaisten juomien mestareita, ja jolta minun tulisi löytää lääke vakavasti kipeänä olevan henkilön parantamiseen.
Pääkuusikko oli juuri jonottamassa osallistumaan pöytäroolipeliin, kun otin Twilightin sivummalle, ja infosin, että meilä on nyt vihje lasten olinpaikasta. Roolipelin GM oli hieman nihkeä, sillä olin jotenkin onnistunut loukata tätä, ja Twilightin kanssa maanittelemalla saimme tämän osallistumaan eeppiselle seikkailulle, lapsia ja heidän lääkejuomiansa etsimään.

Päädyn jotenkin kirjastoon, jossa tapaan tuhannet vuoret, synkät luolat ja hämähäkkejä kuhisevat metsät nähneen veljeni, ja tämä on juuri infoamassa vihjettä siitä, mistä lapsia kannattaisi ehkä etsiä, kun nyt oli onnistunut hankkimaan heidän keittoansa...

PIIIIRR, herätyskello soi. Vaikka herätysäänenä oli Smile Song, niin harmittaa ihan hirveästi, sillä olisin halunnut nähdä miten seikkailu 1800-luvun ihmisten, ponien ja eeppisen fantsiaseikkaulun hybridissä päättyy. Noh, ehkä joskus toiste.

Kuva kuvastaa fiiliksiä ja unen tunnelmaa aika hyvin.
No. 15162
gilda_by_csimadmax-d49kb9i[1].png - ( 412.12KB , 900x900 )
15162
Viimeyön unessa olin kuollut, ja pääsin griffonien taivaaseen. Taivas oli sarja suuria luolia ilman yhtenäistä lattiaa, ja ammottavasta aukosta luolan pohjassa näkyi vain pilvimatto josta päättelin luolan olevan Equestrian "katossa". Luolan suurissa onkaloissa oli lukuisia leijuvia saarekkeita, ja jostain syystä mukana oli myös yksi maaponi joka käytti riippuliidintä apunaan hyppiessään saarekkeelta toiselle. Griffoneille ihanteellisessa ympäristössä tuo vaikutti suorastaan rammalta, ja olin huolissaan mitä tapahtuisi jos se tai mitään muutakaan putoaisi luolasta.

Hyvää tuossa tyhjässä kivikkoisessa paikassa oli sen tuoma kyky luoda asioita ajatuksen voimalla. Ehdin testaamaan tuota luomalla eeppisen liekehtivän miekan, ihan vaan koska se oli kliseisesti mitä enkeleillä olettaisi olevan. Taivasta kuitenkin uhkasi kosmisempi vaara, nimittäin sysimusta pimeys oli alkanut hävittämään griffonien luomia asioita kun ne katosivat näkyvistä. Selvä ratkaisu vaikutti olevan luoda lisää lamppuja, mutta nekin katosivat pimeyteen ollessaan poissa kenenkään näkökentästä. Jokin ratkaisu olisi täytynyt keksiä ettei ikuisuus mene valojen vahtimiseen, mutta heräsin ennenkuin ehdin keksimään mitään.
No. 15172
614316__safe_solo_hat_cheese+sandwich_saddle_boneless_shirt+design_poncho_artist-colon-winter-dash-blizz[1].png - ( 690.25KB , 799x872 )
15172
Viimeyön unessa yksi pussikaljamiittiläisistä oli pukeutunut Cheese Sandwichiksi, ja paljasti olevansa reptiliaani.

En muista paljoa muuta, mutta tuo oli tervetullut muutos siihen että viimeiset kaksi yötä olen pyörinyt puoliunessa miettien miksi Unity3d:n nivelien scripti ei toimi.
No. 15218
582032__safe_solo_animated_sweetie+belle_screencap_hub+logo_open+mouth_floppy+ears_out+of+context_scared[1].gif - ( 447.05KB , 480x270 )
15218
Näin unta että Gameloftin MLP-peli toimi hologramminäytöllä, ja kerätäkseni resursseja minun piti "syödä" ne ilmasta.

Voitin haasteesta perus elementtien lisäksi kaksi kirjaa, jotka olivat uusi lisäys peliin. Toinen niistä oli "Street Preacher Survival Guide", mutta toinen oli loitsukirja, ja varsinainen palkinto jota olin odottanut pitkään. Toin näytön lähemmäksi silmiäni lukeakseni sen nimen ja kuvaustekstin, mutta vahingokseni ilmassa leijuva hologrammi reagoi hengitykseeni ja lensi hallitsemattomasti ilmaan kuin pieni pölyhiukkanen! Olin luonnollisesti äimistynyt siitä että hologrammi osoittautui näytöstä irtonaiseksi esineeksi, mutta ennenkaikkea hätääntynyt siitä että arvokas, millimetrien kokoinen kappale oli menossa hukkaan ellen jotenkin saanut sitä suuhuni. Hyppäsin pystyyn ja yritin imeä sitä suuhuni ilmavirran voimalla, mutta lopulta heräsin hengenhaukkomiseeni.
No. 15311
798004__safe_open+mouth_underhoof_cheerilee_sweat_minuette_colgate_towel_robe_artist-colon-vavacung[1].png - ( 3.78MB , 2000x1766 )
15311
Viimeyön unessa olin saunassa Tony Starkin, Harshwhinnyn ja yhden ponittajan kanssa.
No. 15359
825291__twilight+sparkle_monochrome_blushing_suggestive_princess+twilight_human_smile_plot_love+heart_spread+wings[1].png - ( 1.73MB , 3600x3200 )
15359
Näin unta että Xenophilia-fanficin ihmisen oli selvitetty päätyneen Equestriaan koska kemikaali jolla hän oli maalaamassa huonetta muodosti maagisen faradayn häkin joka mahdollisti maailmojen yhdistymisen tuossa tilassa. Luonnollisesti käytin tuota tietoa päästäkseni Equestriaan itsekkin.

Equestria oli hieno paikka, mutta odottamattomasti ponit olivat ihmiseen verrattuna hevosen kokoisia. Niillä oli myös ihmisen nännit, millä tosin ei työturvallisessa unessa ollut sen enempää merkitystä.

Twilight esitteli minulle Ponyvilleä, ja jutteli Fluttershyn kanssa pitäisikö minun asua hänen vai Twilightin luona kunnes saisin oman asumiseni aluilleen. En oikein pitänyt siitä että Fluttershy näytti implikoivan ihmisen olevan lähempänä eläintä kuin ponia, mutta en maininnut siitä mitään.
No. 15365
829614__safe_solo_twilight+sparkle_meme_screencap_image+macro_facehoof[1].jpg - ( 29.03KB , 474x271 )
15365
Viimeyön unessa ponit asuivat nykyaikaisessa kaupungissa, ja Twilight Sparkle keskusteli kerrostalohuoneistossaan Nicholas Cagen kanssa. Cage kertoi suunnitelmastaan tappaa itsensä reinkarnoituakseen metallikuulaan jolla se voisi todistaa jonkin teorian. Twilight kysyi aikoiko Cage tosiaan kuolla teorian vuoksi, mutta hänellä oli suunnitelma.

"Tuon jälkeen minä tapan itseni uudestaan reinkarnoituakseni Nicholas Cagena!"

Twilight sotkeutui sanoihinsa yrittäessään kuvailla kuinka typerää tuo oli.
No. 15399
644313__safe_solo_princess+celestia_smile_bedroom+eyes_looking+at+you_collar_tongue+out_portrait_leash[1].png - ( 295.11KB , 550x414 )
15399
Olin saapunut Equestriaan Gentlemen For Mares -tyyliin tarjoamaan palveluja yksinäisille tammoille. Rainbow Dash oli innoissaan siitä mitäkaikkea voisimme tehdä, mutta Celestia muistutti hienovaraisesti että prinsessana hänellä oli etuoikeus ensimmäiseen yöhön...
No. 15400
>>15399
...ja tästä unesta ei varmaan paljon muuta SFW:tä löydy?
No. 15402
>>15400

Tuon jälkeen seurasin Celestiaa suoraan sen makuuhuoneeseen, joten ei juurikaan. :)
No. 15429
561048__safe_solo_rarity_game_bus_18+wos+pttm[1].jpg - ( 261.05KB , 1280x720 )
15429
Näin viimeyönä hirveää painajaista siitä että jouduin matkustamaan bussilla ja kännykässä oli vähän akkua jäljellä, mutta onneksi huomasin olevani unessa! Luonnollisesti riisuin heti kaikki vaatteeni ja suuntasin läpsimään naismatkustajia elimelläni.

Valitettavasti matkustajat näyttivät olevan liian vanhoja makuuni, mutta bussin perällä oli pieni baari jonka baarimikkona oli miiteistä tuttu ponittaja (jota en ole nähnyt oikeasti). Otin yhden pommackin näköisen mutta paremman makuisen juoman, ja baarimikko kertoi että bussin kuljettajana oli Nörkö-niminen ponittajatyttö. Ajattelin suunnata seuraavaksi sinne, mutta heräsin ennenkuin sain drinkkini loppuun.
No. 15447
660796__safe_solo_pinkie+pie_meme_animated_scrunchy+face_seizure+warning_party_vibrating_descriptive+noise[1].gif - ( 193.68KB , 250x250 )
15447
Viimeyön unessa ponit olivat lähteneet pieneen kaupunkiin ratkaisemaan jonkinlaista hämähäkkikirousta. Kaupunki oli yhdistelmä Crystal Empiren arkkitehtuuria ja Village of Equalityä, ja pääkuusikon kyseltyä liikaa hämähäkkikirouksesta paikalliset lukitsivat heidät vankilaan vierekkäisiin selleihin.

Twilight yritti keksiä pakosuunnitelmaa Pinkien höpistessä hänelle raosta sellien välisessä kristalliseinässä. Aluksi tuo oli vain häiritsevää, mutta Twilight huomasi että energisellä olemuksellaan Pinkie oli onnistunut tunkemaan itsensä puoliksi seinän väliin. Twilight tajusi että Pinkien bile-energia vaikutti kristalleihin, ja kannusti muitakin innostamaan Pinkietä niinpaljon kuin mahdollista. Kaikki huusivat juhla-aiheisia sanoja kuten "cake!" ja "balloons!", ja Rainbow Dash huusi "Sheep, sheep, sheep, sheep!" mitä hän nolona kieltäytyi selittämästä kun ponit kääntyivät katsomaan häntä kysyvästi. Ponien jatkaessa sanojen huutelua miehekäs kertojaääni kertoi kuinka "ponien piristäessä Pinkieä harmonian taika resonoi vahvasti seinien kristalleissa. Ponit tunsivat onnea, levitoivat, lakkasivat vanhenemasta... hetkeksi he jopa lakkasivat elämästä, mutta olivat silti onnellisia." Mikään tuosta ei vielä riittänyt, mutta lopulta Twilight kysyi ovelasti "Mitähän me tekisimme kun pääsemme ulos täältä?", mihin pinkie huusi täydellä voimalla "A PARTY!" niin että vankilan seinät räjähtivät ulospäin. Twilight hymyili ovelasti, sillä hän oli keksinyt juuri sopivan juhlan tälle kaupungille...

Jotenkin ponit onnistuivat saamaan mukaansa kolmesataa huilunsoittajaa, ja marssivat kaupunkiin soittaen samaa sävelmää kukin hieman eri tahdissa. Tämä muistutti vahvasti Cthulhumytologian Azathothista, mutta tässävaiheessa heräsin.
No. 15485
922788__safe_rainbow+dash_politics_four+horsemen+of+the+apocalypse_pope+francis_global+warming_climate+change[1].jpg - ( 46.41KB , 600x351 )
15485
Näin unen jossa kuljetin tarvikkeita avaruusasemalle maan kiertoradalla. Asemalla asui velho, joten tavaroiden kuljettamiseen riitti suborbitaalinen lentorata joka kävi apogeessään riittävän lähellä asemaa, jolloin velho sai teleportattua tarvikkeet asemalle.

Onneksi satuin olemaan avaruudessa juuri tuolloin, sillä maailmanlopun viisi ratsumiestä tuhosivat maapallon. Viisi ratsumiestä, eli Sota, Nälänhätä, Taudit, Kuolema ja Rainbow Dash.

Kun palasin matkaltani, jäljellä oli vain valkoinen tyhjyys ja ratsumiehet itse. He eivät välittäneet viimeisestä ihmisestä joka kuolisi pian kuitenkin, joten sain vaellella vapaasti ihmettelemässä ei-mitään mitä maailmasta oli jäljellä. Pian huomasin että Rainbow Dash oli muodostanut muististaan noin 20cm kuutioita, ja paljasti minulle kokoavansa niistä seediä maailman uudelleen muodostamiseksi. Ajatus oli hieno, mutta Dash selvästi sivutti joitakin osista, mikä antoi minulle hyvin pahaenteisen fiiliksen.
No. 15521
910504__safe_solo_meme_scrunchy+face_ms-dot-+harshwhinny_stretching_iwtcird_artist-colon-hakar-dash-kerarmor[1].png - ( 107.65KB , 1483x1080 )
15521
Näin unta bondagesta Ms Harshwhinnyn kanssa. Työturvatonta mutta täydellistä!
No. 15556
957534__safe_rainbow+dash_crossover_car_desert_artist-colon-lonewolf3878_mad+max[1].png - ( 315.57KB , 1600x1164 )
15556
Näin unta että olin liikenteessä vanhalla Ford Taunuksella (urheilumallilla), ja sen jarrut olivat aivan luvattoman huonossa kunnossa. Olin juuri saapumassa kotiin kun huomasin Rainbow Dashin seisomassa liikennevaloissa, joten ajoin vielä kierroksen korttelin ympäri päästäkseni moikkaamaan häntä. En muista mitä tarkalleen tapahtui, mutta päädyin viettämään loppuyön työturvattomissa merkeissä Barbien, Derpyn ja Nurse Redheartin kanssa.
No. 15598
739218__solo_fluttershy_suggestive_pun_eyepatch_pirate_artist-colon-heir-dash-of-dash-rick_impossibly+large+ears_bait+and+switch[1].jpg - ( 262.64KB , 700x1502 )
15598
Näin unta että olin vankina merirosvoteemaisessa Matrixissa. Niitä jotka tiesivät tuon salaisuuden kutsuttiin velhoiksi, sillä he pystyivät taivuttamaan sääntöjä ja tekemään pieniä ihmeitä Matrixin sisällä. Velhot olivat harvinaisia koska sen lisäksi että useimmat yksinkertaisesti kieltäytyvät ajattelemasta suurempia asioita, Matrixin luojat metsästivät niitä jotka olivat uhkana järjestelmälle.

Olin merirosvokapteeni pienellä laivalla, jonka miehistönä oli Jupe, Applejack ja Fluttershy. Pysyimme liikkeellä vaikeuttaaksemme minun etsimistäni, ja etsimme tietoja siitä millainen todellisuus Matrixin ulkopuolella edes oli. Kohdassa jonka muistan parhaiten rantauduimme pienelle saarelle nimeltä The "D", mikä velhon näkökulmasta oli selkeästi jonkun nyymin aikoinaan nimeämä.

Ankkuroimme laivan pieneen satamakylään, ja sovimme kokoontuvamme myöhemmin tavernan edessä. Kaikki lähtivät omille teilleen, ja minä suuntasin suoraan hakemaan lyijyankkuri-artifaktia jonka tiesin löytyvät vanhan autonromun takakontista. Levitoin sen takaisin laivaan, ja jotainkautta päädyin juomaan rommia rantaluolassa vanhan kaverin kanssa. Hän ihmetteli sitä että kapteeniksi en näyttänyt tekevän paljoakaan työtä, ja että milloin oikeasti aioin edes harjoittaa merirosvoutta, mihin vastasin "Ei ainakaan kiireellä". Tuossavaiheessa huomasin maalausten luolan seinässä esittävän selvästi pommittajalaivuetta, mikä oli selvä merkki siitä että tältä saarelta voisi löytyä muitakin Matrixiin kuulumattomia esineitä.

Suuntasin seuraavaksi syvälle saaren viidakkoon, mistä löysin tielle Vietnamin sodassa pysäytetyn saattueen. Autot olivat seisoneet tuolla vuosia, mutta jos kyydistä löytyisi 1960-luvun aseita niin merirosvoaikaisessa maailmassa ne olisivat suorastaan ylivoimaisia. Autot kuitenkin oli jo ryöstelty tyhjäksi, mutta huomasin haavoittuneen merirosvon hoipertelemassa kaupunkiin päin. Kuulemma hän oli ruhjonut kätensä teräviin metallikappaleisiin muinaisia jäänteitä tutkiessaan, joten tarjosin hänelle apua parantamalla hänet Skyrim-tyyliin minor healing -taikaa spämmäämällä kunnes arvelin hänen kätensä olevan kunnossa. Sain kiitokseksi makaroonilaatikon, ja söin sen yhdessä paikallisten tyttöjen kanssa kylän tavernan edessä miehistöäni odotellessa.

Päätin että seuraavalla kerralla pitäisi sopia kokoontumista varten paikan lisäksi myös aika, ettei tarvisi tuhlata aikaa jonka voisi käyttää seikkailemalla kauempanakin. Nyt vain kuljeskelin edestakaisin rannalla kunnes huomasin Fluttershyn liihottelevan korkealla tavernan edustalla, ja suuntasin suoraan takaisin kokoontumispaikalle. Tullessani lähemmäksi näin myös loput miehistöstäni maassa, ja tässävaiheessa heräsin.
No. 15606
ss+(2016-02-03+at+12_24_57).jpg - ( 111.66KB , 599x709 )
15606
Näin unta futapinkiestä. Ei varmaan tarvitse kertoa enempää.
No. 15618
Rainbow-dash-gif-my-little-pony-friendship-is-magic-29350565-320-256.gif - ( 586.56KB , 320x256 )
15618
>>15606

Tarvitsee.
No. 15631
heiluvat heinät.jpg - ( 58.78KB , 1280x720 )
15631
>>15606
Todellakin tarvitsee.
No. 15726
897229__safe_make+new+friends+but+keep+discord_spoiler-colon-s05e07_call+of+duty_funeral_post+haste_f[1].png - ( 479.17KB , 960x540 )
15726
Näin juuri unta että Gameloftin MLP pelissä oli odottamaton aloitusruutu. Peli aukesi ruudulla Sweet Apple Acresista synkällä säällä, ja ainut ääni oli looppaava tuuli autioutta korostamassa. Ruudun keskellä oli pop-up ikkuna tekstillä "Granny Smith dies because you" ja OK napilla, mikä oli varsin törkeää ottaen huomioon että tuo oli ainut keino päästä jatkamaan peliä. Oletin että joko Gameloft oli poistamassa Granny Smithiä todennäköisesti jonkun tekijännoikeusjutun takia, tai sitten tämä oli viittaus johonkin tulevaan episodiin.

Toisessa unenpätkässä Rainbow Dash ja Applejack pussailivat ladossa, ja molemmilla oli mainittavan isot crotchboobsit.
No. 15738
mlp-art-my-little-pony-%D1%84%D1%8D%D0%BD%D0%B4%D0%BE%D0%BC%D1%8B-Queen-Chrysalis-1722207[1].jpg - ( 423.75KB , 2000x2843 )
15738
Edellisessä unessa seikkailivat Chrysalis ja Harold Lloyd mustavalkoelokuvassa. En muista miksi Harold auttoi Chrysalista, mutta kyseessä oli jokatapauksessa tavanomainen romanttinen mustavalkokomedia sillä poikkeuksella että rakkaudenkipeä päähenkilö olikin musta muotoamuuttava ötökkähevonen.
No. 15745
1244559__safe_rarity_crossover_warhammer+40k_powered+exoskeleton_space+marine_power+armour_augmented_robotic+arm_adeptus+mechanicus[1].png - ( 2.77MB , 2550x2000 )
15745
Näin unta että pelasin Simple D6-roolipeliä Jupen ja Cheerileen kanssa. Cheerilee oli pukeutunut puoliksi paladin Dansen powerarmorin frameen selässä olevan reiän kautta, etujalat armorin jaloissa ja pää armorin torson sisällä sen käsien heiluessa löysinä.
No. 15752
Unessa joku mafioso oli innostunut poneista, ja muut ihmiset sen ympärillä alkoivat olla huolissaan kun se alkoi käyttäytymään kuin ponit olisivat oikeasti olemassa ja mm. delegoi joitakin bisneksistään Dashille ja Fluttershylle. Sitä yritettiin pistää pakkohoitoon mutta Rainbow Dash pelasti sen, ja koko unen ajan oli epäselvää oliko ponit vain sen harhaa vai joku kosminen ilmiö jonka vain se näki. Loppu-uni oli pelkkää pakoa ja taistelua takaa-ajajien kanssa.
No. 15762
1281595__safe_solo_edit_open+mouth_bedroom+eyes_queen+chrysalis_glowing+eyes_artist-colon-thethunderpony.png - ( 1.00MB , 1440x1200 )
15762
Näin unta että olin festareilla, missä Queen Chrysalis heilutti pyllyään lavalla ja lauloi "Do you wanna stick it in my butt? / In my butt, my butt my butt!"
No. 15788
938177__safe_derpy+hooves_sunset+shimmer_absurd+res_night_stars_car_guitar_windswept+mane_explosion[1].png - ( 10.13MB , 4000x3000 )
15788
Näin unta että kaupungilla riehui Tyrannosaurus Rex, ja Twilight Sparkle teki pommin sen pysäyttämiseksi. Kiivettiin sitten bussin katolle ja heitettiin se T-rexin jalkoihin bussin ajaessa sen ohi. Tässävaiheessa joukko ninjoja hyökkäsi talonkatoilta köysien kanssa, ja koko uni pysähtyi 80-luvun teemaiseksi julisteeksi minusta ja ponista taistelemassa ninjoja vastaan liikkuvan bussin katolla tyrannosauruksen räjähtäessä taustalla. Heräsin tuosta virkeämpänä kuin aikoihin.
No. 15820
1345252__safe_artist-colon-cyanlightning_lyra+heartstrings_animated_cute_eye+shimmer_eye+shimmer+edit_faic_looking+at+you_loop_lyrabetes_open+mouth_sim[1].gif - ( 326.60KB , 1283x1276 )
15820
Viimeyönä näin kirjaimellisesti täydellisen unen!

Rakensin toivomuksia toteuttavaa konetta ryhmälle natseja, mutta kun kahdesta Toyotasta rakennettu laite oli valmis, ominkin sen omaan käyttööni. Godmoden ja teräsmiehen voimien avulla voitin kimppuuni hyökkäävät natsit nopeasti, opetellen samalla voimieni käyttöä murskaamalla hyökkääjien päitä variaationa robottikäsien standardista "riittävän tarkka poimimaan kananmunan, riittävän vahva murskaamaan sen."

Tuon jälkeen päätin että ihmiskunta tulisi väistämättä huomaamaan tämän päivän olevan käännekohta maailman historiassa, joten paransin syövän ja suurensin kaikkia maailman tissejä.

Seuraavaksi toivoin Lyran paikalle, ja ilmestyttyään eteiseeni ja huomattuaan missä oli ravasi innoissaan luokseni. Ja tässävaiheessa uni meni kerralla työturvattomaksi.
No. 15835
1478048008624.gif - ( 496.25KB , 640x360 )
15835
Jes! Kerrankin näin poniunen, tosin paljon katosi unholan usvaan heti herättyäni...

En oikein osaa sanoa kuka olin tässä unessa, koska se oli harvinaisen sekava ja perspektiivi tuntui vaihtelevan aika paljon. Mukanani oli myös joku toveri, jonka identiteetistä en myöskään ole perillä.

Uni alkoi, kun min√§ ja toverimme haimme kaupasta tarvikkeita pitk√§√§ matkaa varten. Tarvikkeisiin taisi l√§hinn√§ sis√§lty√§ 200‚ā¨ edest√§ karkkia, mutta kovisteltuani myyj√§√§ saimme rutkasti alennusta. Kaupasta p√§√§sty√§mme sain √§idilt√§ tekstarin "pit√§k√§√§ hauskaa".

Liitymme Twilightin, Rainbown, Pinkien ja CMC:n johtamaan retkikuntaan ja lähdemme marssimaan pohjoiseen valloittamaan Skotlantia. Mukaan taisi liittyä Tyrion Lannister palkkasotureineen. Jostain syystä tiesin ettei sillä kääpiöllä ollut puhtaita jauhoja pussissaan, joten varoitin Twilightia salaliitosta. Tämän jälkeen en tainnut nähdä Tyrionia enää, mutten tiedä mitä heille tapahtui.

Matka oli pitkä ja vaikea ja jossain kohtaa ratkesi ponit lauluunkin. En muista yhtään sanoja, mutta tunnelma oli kuin kepeä toivon ja onnen pilkahdus keskellä syvää tragediaa. Sweetie Belle kirkui powermetal-tyylisen laulusoolon. Itsellä olo oli jotenkin tyynen huvittunut koko unen ajan.

Skotlannin valloitus oli ennemmin pikakelattu GTA perseily, kuin mikään sota. Voitto taisi koittaa siinä vaiheessa, kun päämme yli viuhui satoja hehkuvia panoksia ja kaukainen metsän peittämä kukkula muuttui tasangoksi paksun mustan tomupilven saattelemana. Kaikkialta kuului hurraamista ja kimeitä voiton huutoja.

Toverini istahti palmun juurelle kovin murtuneen oloisena ja häntä lohduttamaan ilmestyi kaksi värikkäisiin kaapuihin pukeutunutta pyhää miestä, ja tarjosivat hänelle taivaallista limemehua. Hän tuijotteli koktaililasiaan aikansa epäröiden, kunnes huomasin, että pyhää limeä oli alkanut tulvia polvien korkeudelle asti.

Hyppäsin jonkin veturi-bussi-hybridin puikkoihin ja kaahasin kaupunkiin, missä kokosimme joukkomme johnkin luentosaliin ja sitten heräsin.
No. 15946
1398730__safe_artist-colon-discorded_sugar+belle_apron_baker_bipedal_blushing_clothes_cute_female_floppy+ears_food_lidded+eyes_looking+at+you_mare_muff[1].png - ( 2.40MB , 2000x2000 )
15946
Kokkolan ensimmäinen poniuni!

Olin pussikaljamiitissä Canterlotin linnassa, ja mukana olivat ainakin Celestia, Twilight ja Sugar Belle. Mukavan jutustelun ohella en voinut olla vaivihkaa vilkuilematta ponien piirteitä joita työturvallisessa sarjassa jätetään näyttämättä. Juominkien edetessä Sugar Belle kertoi olevansa lemmenkipeä yksinhuoltajaäiti ja painoi päänsä syliini. Siirryimme myöhemmin kahdenkesken yhteen linnan huoneista ja siitäeteenpäin uni menikin aikuisemmissa merkeissä.
No. 15953
1415988__safe_trixie_all+bottled+up_spoiler-colon-s07e02_cute_diatrixes_solo[1].png - ( 178.59KB , 524x652 )
15953
Viimepäivät ovat menneet autotuningin kimpussa, ja unissa se yhdistyi mukavasti edellisen ponijakson kanssa. Unessa virittelin Trixien kanssa kattoputkia autoon, ja ratkaisuksi päiväkausia mietityttäneeseen pulmaan putkien vetämisestä auton yli Trixie ehdotti että putket voisi vain teleportata auton päästä päähän. Facepalmasin sille kuinka pahasti joku voi pointin väärinymmärtää.
No. 15956
1291420__safe_artist-colon-pixelkitties_ms-dot-+harshwhinny_starlight+glimmer_trixie_oc_oc-colon-pixelkitties_bipedal_booth_bread_clothes_food_hilariou[1].png - ( 589.79KB , 900x504 )
15956
Kolmas uni putkeen:

Olin matkustamassa planeetalta toiselle syväjäädytystä käyttävällä matkustaja-aluksella, mutta kun minut sulatettiin, olinkin ainut matkustaja siellä. Aluksen kapteeni kertoi että minä olin onnekas; kaikki muut matkustajat oli viety työleirille asteroidilla, mutta ylemmät tahot olivat tilanneet nimenomaan minut jotain muuta tarkoitusta varten.

Alus laskeutui nurmikolle, ja kapteeni avasi matkustajarampin ovet. Hän virnuili sadistisesti ja sanoi että saisin kymmenen sekuntia etumatkaa ennenkuin hän lähtisi perääni sähköpiiskan kanssa, ja alkoi laskemaan ääneen joten lähdin juoksemaan kohti jonkinmatkan päässä näkyvää tietä. En juossutkaan pitkälle sillä löysin maasta pitkän kepin, ja jäin odottamaan kapteenia sillä aseistettuna. Kapteeni käveli luokseni ja nauroi vähättelevästi kun humautin häntä suoraan päähän, millä ei ollut mitään vaikutusta. Tajusin kapteenin olevan terminaattori, ja lähdin taas juoksemaan tietä kohti.

Pääsin tielle kapteeni edelleen perässäni, ja ylittäessäni tietä hän seurasi minua suorassa linjassa liikenteestä välittämättä. Sain houkuteltua hänet jäämään rekan alle, joka ei tappanut häntä mutta riitti vangitsemaan hänet kaatuneen metalliromun alle, ja hän luovutti takaa-ajon kuin leikin johon hän ei alunperinkään täysillä panostanut. Tässävaiheessa huomasin lauman zombeja lähestymässä minua, ja lähdin taas juoksemaan vastakkaiseen suuntaan kohti linnoitettua kaupunkia.

Minut päästettiin turvapisteen läpi kaupungin sisäiselle kadulle, missä minä ja useita muita hipin näköisiä ihmisiä ihmettelimme tilannetta. Kadunpätkän molemmissa päissä näytti olevan selvästi kahden eri tahon väreihin pukeutuneita sotilaita hyvin linnoitettujen linjojen kanssa, ja molempien puolustuslinjojen keskellä oli pieni äänestyskoppimainen rakennelma jonka pöydällä odotti kynä ja allekirjoitusta odottava paperi.

Tässävaiheessa unen kuvakulma siirtyi yläviistoksi ja tilanne muuttui peliksi. Minun oli valittava sitovasti joko Lunan liberaali puoli tai Celestian auktoritatiivinen puoli, ja tästedes tarinaani tulisi sisältymään vain tietyt ponit riippuen siitä kummalle puolelle menisin. Kysymys jota pähkäilin kunnes heräsin oli valitsisinko näistä poliittisesti paremman puolen, vaiko poniittisesti paremman.
No. 16025
Mitä niille tapahtui ja jos ne kuoli niin mitä niille tapahtui

[Takaisin] [Koko lanka] [50 viimeisintä] [100 ensimmäistä]


Poista viesti
[]

Ilmianna viesti