Yläpalkin lukitus:
Ikkuna Sivu

Vastaa keskusteluun
 
 (lankaan 8814)
Sallitut tiedostomuodot tällä laudalla: gif, jpg, mp3, pdf, png, rtf, swf, txt
Suurin sallittu tiedostokoko tällä laudalla on 97891 KB.
Kirjoita kenttään alleviivattu osa videon osoitteesta:
http://www.youtube.com/watch?v=FcVLJyIi2NE
http://vimeo.com/30455543
Salasanaa tarvitaan AP-tagia ja viestin tai kuvan poistoa vartenvinyl_and_tavi_by_johntb-d4hujt4.png - ( 385.02KB , 916x872 )
8814 No. 8814
Edellinen unilanka ehti vanhentua, mutta viimeyön johdosta ajattelin aloittaa uuden...

Näin unta että olin poni ja seikkailin Fluttershyn ja parin muun ponin kanssa Unreal World -tyylisessä ympäristössä, kun löysimme aution kylän. Koska rakennukset olivat ovesta lähtien täynnä epämääräistä krääsää, oli hyvin epäselvää mitä siellä oli tapahtunut ja päätimme hajaantua etsimään johtolankoja.

Yhden pitkän rakennuksen sivulla oli kaksi ovea, joista toisen takana katon ja romuvuoren väliin jäi riittävästi tilaa sisään ryömittäväksi. Fluttershy ei uskaltanut seurata minua sisään, joten hän jäi ovelle odottamaan.

Ryömittyäni vanhojen lelujen, mattojen ja pesusaavien muodostaman vallin yli liu-uin alas kasan petollista toista puolta ja törmäsin kasvotusten todelliseen hirvitykseen: Seepramainen nelijalkainen hahmo, jonka vartalo oli koottu sekalaisesta romusta ja päällystetty harmaalla räsymatolla, mutta jonka päänä oli pronssinen afrikkalaista ihmistä esittävä naamio mulkosilmillä ja kieroilla hampailla.

Kauhistuin ja hyppäsin taaksepäin romuvuorta vasten ennenkuin tajusin ettei hirvitys liikkunut, mutta olin jo niin hämmentynyt että heräsin.
Laajenna kaikki kuvat
No. 8818
tämän jo jossain lienen selittänyt, mutta tässä. vihertekstaan, pahoittelen.

aamulla aikanen herätys, kolmelta nääs menoa, joten herätys kahdeksi. ekaan kertaan viidessä vuodessa näen eläväistä unta, ja sattuu olemaan vielä poniuni.

unessa olen Rarityn ja jonkun vaaleanpunaisehkolla turkilla ja taivaansinisellä harjalla ja hännällä varustetun ponin kanssa (ei ollut se hoitolaponi, koska silmien ja harjan tyyli oli eri). Rarity hössötti jotain ja mie kuuntelin, oltiin hotellihuoneistossa jollain aurinkorannalla. en varma ole, mutta taisi olla paikka nimeltä Ponyera, itse kehittelemä nimiväännös Rivierasta.

Siniharjaponi oli makuuhuoneessa, jossa oli kerrossänky, ja purki tavaraa laukusta lattialle. Rarity sanoi että tämä olisi heidän huoneensa, ns. girl-zone jonka rajan sille puolelle ei saisi tulla, ja muita ehtoja. Jossain vaiheessa Rarity avasi ikkunan, ihana näkymä rannalle, tuuli loi aaltoja yms. rantafantasiaa. Rarity otti lunta ikkunalaudalta (wut, lunta Ponyeralla?) ja teki yksisarvistaiallaan ja tapansa mukaan niistä upeita pikkuveistoksia.

Jäin tuijottamaan niitä veistoksia, ja sitten herättää kello. Puolen tunnin päästä, kun syöty ja valmistauduttu, heitän varmistussoiton yhdelle lähtijälle, joka sanoo että eilen oli tapahtumassa jossa en yllätys yllätys ollu sovittu että lähtö onkin klo 4:10.

vitutus oli käsinkosketeltavaa, sillä eka eläväinen uni, ja vielä poniuni, viiteen vuoteen, ja se särkyy kesken kaiken virheellisen tiedon takia. ei ollu hyvä meno koko sinä päivänä.
No. 9515
trollestia_did_it_again.png - ( 114.42KB , 353x336 )
9515
Näin unta että pakenin zombeja, kun Celestia lensi rinnalleni. Hän kertoi että edessäpäin oli joki, jonka keskellä oli pieni saari, ja jos käyttäisin lankkua siltana päästäkseni saarelle ja sitten vastarannalle, pääsisin joen yli.

Juoksin joelle, ylitin lankkusillan, ja nostin sen pois takaani etteivät zombit voineet seurata minua. Siirsin lankun saaren toiselle puolelle, mutta se olikin liian lyhyt yltääkseen vastarannalle.

Trollestia hymyili minulle, ja liihotti tiehensä...

En edes pidä Celestiaa trollina, mutta meemi on selvästi sotkenut alitajuntani.
No. 9517
Itsellä on tullut monta lucid-unta vastaan, monet myös poniunia, ja näitäkin aika usein (ehkä parhaimmillaan muutama viikossa). Tässä nyt vaikka yksi, joka tapahtui alle viikko sitten.

Uni siis alkoi jossain paikassa ponejen kanssa. Itse en tiedostanut unen aikana sen olevan uni, mutta pystyin tekemään valintoja ja ohjaamaan unen kulkua.

En muista alusta paljon enempää, mutta muistan kuinka katsoimme uusimman jakson yhdessä. Sain myös jostain käsiini Rarityn kuvan, jota aloin siinä sitten pyörittelemään, koska jotain omituista tai erityistä siinä tuntui. Sitten, NSFW varoitus:

En edes pidä R34:stä. Itse jaksossa harmaanturkkinen ja vaaleanpunaturkkiset fan-art ponit (ei siis kuitenkaan Derpy tai Pinkie) halailivat toisiaan, kunnes valot sammuivat ja kovaääninen voihkiminen alkoi. Herran jestas, ei näin! Sanoin itselleni vielä unessa "inb4clopfic".

Jotain muuta myös tapahtui, mutta lähdin. Tajunnaisuus unen tapahtumista katosi joksikin aikaa, kunnes huomasin olevani Rainbow Dash koska paras poni, tai pikemminkin Rainbow Dash kolmannessa persoonassa. Kävelimme paikallista kävelytietä yhdessä muiden kanssa, kunnes vastaan tuli lätäkkö. Aloimme siinä sitten tekemään sitä "pyörrettä".

Pyörteen ensimmäisen osan tein siis siinä yksin Dashina, kunnes mukaan tuli satoja poneja tekemään yhdessä pyörrettä. Lähdin siis kiertämään ympyrää, tällä kertaa lentäen (lentounet on parhaita :D), kunnes pyörähdin samalla oman kehoni yli, tipuin maahan ja pysähdyin levähtämään siihen.

Oli kuin olisin melkein nukkunut omassa unessani, kuten monesti myös teen Tarkoittaako tämä siis sitä, että olen laiska?. Silmäni olivat melkein suljetut, kun tunsin kun joku tai jotkut kantoivat minut pois. Se tuntui hyvältä.

Uni jatkui vielä jonkin aikaa ihmisenä, mutta sen tapahtumat eivät liity poneihin vaan tyttöihin :3, joten jääköön asia siihen.
No. 10049
Näin unta vanhasta Covert Action Career-tyylisestä pelistä CGA-grafiikalla. Pelissä oli kampanjat mies- ja naishahmolle, ja kun molemmat oli suoritettu niin viimeinen kampanja aukesi pelattavaksi Smartypantsilla.
No. 10050
131921912970.jpg - ( 95.48KB , 1023x574 )
10050
Näin unta että olin fluttershy ja olin kuusikon kanssa pelaamassa jalkapalloa ja valmistautumassa johonkin juhliin. Rarity antoi mulle jonkun rupusen vihreän liinan puvuksi. Mutta se oli OK koska läpsin häntä pepulle aiemmin.
No. 10059
pinkiewat2.png - ( 12.88KB , 734x535 )
10059
>>10050
>Mutta se oli OK koska läpsin häntä pepulle aiemmin.
No. 10265
mlfw269_huge.png - ( 391.96KB , 1920x1920 )
10265
Näin unta että Rarity oli Laukkagaalassa mustan changelingin oloisen orin kanssa. Rarityä hävetti ja suututti kun se törttöili ilman mitään käytöstapoja, kertoi härskejä vitsejä hienostoponeille ja nauroi räkäisesti. Kun se tanssien alkaessa heilui ja huitoi kuin humalainen niin Rarity sai tarpeekseen, käänsi selkänsä ja potkaisi sitä munille.
No. 10266
Pinkie Popcorn.png - ( 183.62KB , 853x937 )
10266
>>10265
Haluan tästä sarjakuvan :D
No. 10336
Rarity Gala.png - ( 371.77KB , 979x887 )
10336
>>10266

Toimitettu. Kolme tuntia Pony Creatorissa, Paint Shop Pro:ssa ja Paintissa!
No. 10337
45678654589876543.gif - ( 483.14KB , 486x274 )
10337
>>10336
Mahtava
t.>>10266
No. 10359
130538278637.jpg - ( 13.90KB , 218x218 )
10359
>>10336
/r/ lisää Pony creator-sarjakuvia.
No. 10361
>>10336
6/5, lukisin uudestaan.
No. 10837
43566456546456[1].png - ( 117.27KB , 332x344 )
10837
Näin unta että Fluttershy sheivasi Big Macin vasemman kiveksen ja hihitti kun se kiilteli kuin omena.

Myöhemmin Pinkie Piellä oli Mysterious Mare Do Wellin puku ilman hattua ja naamioa, mutta jokin siinä herätti epäilyksiä. Järjestettiin sitten Tekken-tyylinen taisteluturnaus, mikä sai sen innostumaan niin että se epähuomiossa pudotti valeasunsa ja paljastui changelingiksi.
No. 11161
Pari kertaa näin samaa unta, joka muistutti pelottavasti My Little Dashie fanfictiota.
Pelottavaa oli että en ollut vielä lukenut sitä. :O
No. 11318
Twilight_sneak_past_Royal_Guards_E22-W22.png - ( 312.58KB , 764x421 )
11318
Näin unta että olin Twilight, ja jostain syystä minä, Applejack ja Applebloom olimme saaneet vihaisen Celestian peräämme.

Alussa Applejack ja Applebloom eivät vielä tienneet tilanteesta, joten etsin heidät pikimmiten käsiini. Vältellen kuninkaallisia vartijoita saavuin metsäiselle rantaseudulle jolla tiesin heidän oleskelevan, ja löysin kuin löysinkin pahaa-aavistamattoman Applebloomin hyppelemässä iloisesti polkua pitkin. Applejack ei ollut kaukana, enkä ehtinyt edes selittämään tilannetta ennenkuin kuulin järvellä partioivien vartijoiden veneen lähestyvän.

Käskin poneja hyppäämään rannassa odottaneeseen soutuveneeseen kanssani, ja aloin taikomaan näkymättömyyskenttää veneen ympärille. Onneksi he ymmärsivät olla hiljaa, sillä taika vaati kaiken keskittymiseni enkä olisi voinut vastata heidän kysymyksiinsä. Tunsin kuinka vene lähti hiljalleen liikkeelle kun Applejack alkoi ääneti melomaan meitä kauemmaksi vartijoista.

Saavuimme Kokkolaan, ja livahdimme sisään assertiveness-workshopin kurssilaisten joukossa. Joku huomautti että ehkä meidän ongelmamme johtui huonoista kommunikaatiotaidoista, mikä kyllä kyllä oli periaatteessa mahdollista. Lähdimme kuitenkin jatkamaan matkaamme, ja säikähdin toistuvasti aidon kokoisia Celestia -paperimassamalleja jotka kuuluivat Equestrian Kokkolan venetsialaisjuhlaan. Kerroin ryhmälleni että jos he huomaisivat vartijoita, kannattaisi painautua lähelleni jotta voin suojata heidät näkymättömyystaialla. Jos sensijaan näkisimme oikean Celestian, olisi parempi juosta koska taikani tuskin toimisi häneen. Applejack sanoi "No hyvä tietää sillä hän on juuri takanasi!", ja kauhukseni näinkin Celestian itsensä paraatilavalla vilkuttamassa juhlakansalle. Hän ei ollut vielä huomannut meitä, joten lähdimme juoksemaan vastakkaiseen suuntaan kunnes heräsin.
No. 11343
ms_zecora__s_not_amused__for_her_ego_is_now_bruise.jpg - ( 79.35KB , 758x1054 )
11343
Näin unta että olin Zecora, ja asuin aavikolla. Eräänä päivänä ovelleni tuli ryhmä ihmisiä, jotka kertoivat olevansa mormooneja ja halusivat kutsua minut katsomaan esitystä. Tarjolla olisi myös kakkua ja mehua, mutta ennenkaikkea lähdin mukaan koska minulla ei ollut mitään muutakaan tekemistä.

Ihmiset pitivät esityksensä kirkon ja teatterin yhdistelmässä, missä mekkoihin pukeutuneet miehet tanssivat lavalla penkkien edessä. Yritin nauttia esitykestä, mutta kun he nostivat hameet korviinsa ilman mitään niiden alla, päätin lähteä heti kun mahdollista. Valkoinen, punatukkainen ori vieressäni oli esityksestä vielä tyrmistyneempi, ja kun esiintyjät yrittivät saada häntä viihtymään kopeloimalla häntä, lähdimme ovea kohti kesken esityksen. Olin valmistautunut taisteluun, mutta ihmiset olivat vain loukkaantuneita.

Vaikutteita nsfw:n alastomuuslangasta?
No. 11497
>>10050

>Rarity antoi mulle jonkun rupusen vihreän liinan puvuksi. Mutta se oli OK koska läpsin häntä pepulle aiemmin.

Luin tuon Fluttershyn äänellä.
No. 11499
LyraBench.png - ( 340.14KB , 630x435 )
11499
Pari viikkoa lähes joka yö olen nähnyt unen jossa Lyra ajaa minua takaa ja yrittää viedä käteni.
No. 11752
93208 - artist john_joseco fleur_de_lis.png - ( 290.05KB , 1000x885 )
11752
Näin unta että nukuin Fleur De Lisin vieressä, ja halasin sitä takaapäin. Mitään kummempaa ei tapahtunut, mutta oli ihanaa tuntea iso poni paljasta vartaloani vasten.
No. 11765
filly_twilight_sparkle_stares_at_you__by_flare3-d4.png - ( 1.92MB , 4000x4000 )
11765
Näin jännän unen, jossa en itse ollut mukana, mutta jossa kaikki kuusi ponia seikkailivat. Ikäänkuin vain katsoisin uutta ponijaksoa suoraan mielikuvituksessani.

Kaikki ponit olivat matkalla vuorenhuipulle etsimään jotakin. Konsepti oli hiukan samanlainen kuin Dragonshy-jaksossa. Konkreettisista tapahtumista ei jäänyt mieleen juuri mitään, mutta yksi asia oli yli muiden: laulu. Onnistuin jotenkin generoimaan mielessäni tajuttoman upean laulun. Kaikki ponit lauloivat mukana, etenkin Fluttershyn ihana ääni painui mieleen. Kuten muissakin upeissa ponibiiseissä, tässäkin oli tosi iskevä kertosäe. Kaiken lisäksi sanoitukset, jotka olivat tietenkin englantia, tuntuivat taidokkaan huippuartistin kirjoittamilta, ja niissä oli sanomaa sisällä. Biisi alkoi jotenkin vauhdikkaasti, ja kertosäkeeseen mennessä se vain parani. Tuntui kuin tuo ihana kappale olisi jatkunut loputtomiin.

Se oli jopa niin hyvä, että aloin melkein sängyssäni maatessa jammailemaan sen mukana. Mikä taisikin olla syy, miksi heräsin. Samantien biisi lähes haihtui mielestäni.

Toivon todella, että kappale siirtyy telepaattisesti herran Ingramin päähän, niin että se saadaan kaikkien kuultavaksi kolmannelle tuotantokaudelle.

Kuvassa ilmeeni, kun yritän muistella kyseistä kappaletta.
No. 11768
>>11765
ja jos saat muisteltua, kirjoita se nuotteihin, eipähän mene hukkaan. sage koska ei ole kanavan aiheen mukaista
No. 11791
En muista unesta mitään kuin lopun, jossa Derpy teki lentäessä takaperinvoltin sydämen läpi. Derp.
No. 11926
Kello 5 päätin että aion hankkia jonkinlaisen lucidin. Meni hieman kauemmin ennen kuin nukahdin (meluisa ympäristö), ja noin unen ensimmäisillä vaiheilla tapasin Mane 6.

En muista asioista paljon mitään, yhdessä kohdassa olin luultavasti lentämässä lentokonetta ja loput oli jotain koulua, jossa kaikki olivat bronyjä. Itselläni ei ollut oikein vaikutusta unen kulkuun.
No. 11955
Kuva
poistettu
Näin unta brony.fi administa
No. 12096
41021-molestia.png - ( 245.73KB , 2560x1600 )
12096
En muista paljoa viimeyön unesta sillä vaikka kirjoitin sen ylös, huomasin kirjoittaneeni sen ylös unessa. Ainakin Canterlotin linnassa oli huone jonka lattiaa koristi mosaiikkikuva Molestiasta takaapäin, ja mane6 kutsuttiin sinne kuuntelemaan Celestian tehtävänjakoa. Pinkie Pie lähti hakemaan Rarityä, joka löytyi linnasta makaamassa kääpiöiden tekemällä lyijypöydällä Dashin nuolemana.
No. 12097
perunannostokone.png - ( 937B , 60x64 )
12097
Oli niin hieno uni, että piirsin siitä kuvankin. Toivottavasti modet ei poista, koska käytin siihen oikeasti 7 tuntia.
No. 12102
>>12097
/___\
No. 12103
>>12097
5/5
No. 12104
>>12097
Olisi mielenkiintoista nähdä kuva mutta olen alkanut näkemään vain "Kuva poistettu".
No. 12105
Luultavasti jo kolmas semi-lucid tällä viikolla. Tällä kertaa keräilin blindbageja. En muista loppuja ja unen hallitseminen jäi aika heikoksi.
No. 12106
>>12104

"Kuva poistettu" kuvat on poikkeuksetta trollikuvia. perunannostokone.png on kuva verisestä paperista pesualtaassa.
No. 12173
115407 - artist john_joseco celestia i_came spelli.jpg - ( 182.86KB , 800x695 )
12173
Näin unta että makoilin Celestian kanssa Canterlotin linnan kuninkaallisella vuoteella. Läheltä huomasi että vaikka Celestia oli laiha, sillä oli valtavat lihakset.
No. 12184
Näin unta että Discord oli tullut takaisin. Taustalla soi todella tarttuva chiptunen-kaltainen musiikki (sopivasti päävastus-tyylinen), johon vielä muistan sävellyksen jonka voin nauhoittaa Voocaroohon tai vastaavaan jos joku kiinnostuu.

Discordilla oli kyky muuttaa koko maailma mustavalkoisen harmaaksi pitkän välähdyksen jälkeen. Tarkkoja tapahtumia en muista koska huomasin olevani unessa vasta loppupäässä ("hetkonen, PONEJA PONEJA PONEJA"), mutta mitä luultavammin Discord laittoi Twilightin, Derpyn ja Rarityn "uneen". Itse uskoisin tässä olleen itse Twilight.

Tässä vaiheessa huomasin sen olevan uni, joten tapani mukaan esitin nukkuvaa omassa unessani ja näin ollen huijaten Discordia. Minä ja muut olivat muuttuneet jo harmaiksi, mutta Derpy lähti silti lentoon hämäämään Discordia.

Sillä välin itse eli Twilight hankin kokoon harmonian elementit, ja ei aikaakaan kun muut Mane 6:stä liitelivät taivaalta muiden background-ponien kanssa alas (Rarityllä oli DJ Pon-3 johon olin "wtf"). Harmillisesti vanhemmat herättivät juuri ennen kuin muutama Mane 6:sta ilmestyivät joten en saanut unta loppuun, mutta luulen että Discordille kävi huonosti.

...ja näin Derpy pelasti maailman.
No. 12206
the_great_and_beautiful_trixie_by_internationaltck.png - ( 669.04KB , 3150x4500 )
12206
Näin nsfw-unta Suuresta Ja Mahtavasta Anthro-Trixiestä. Minä olin ihminen mutta Trixie ratsasti minulla tietyssä mielessä.
No. 12359
Prince_Blueblood_Visual.png - ( 832.09KB , 1280x720 )
12359
Näin unta että isännöin virallisia juhlia poneille, ja juhlien edetessä olin tekemässä toista täytekakkua sitämukaa kun edellinen oli syötävänä. Huomasin että vaikka ehtisin tekemään kakun loppuun ennenkuin edellinen loppuisi, en ollut ottanut huomioon että edellinen oli niin mehukas koska sitä oli kasteltu suihkepullolla täynnä mehua. Hiiviskelin vaivihkaa kysymään joltain asiantuntevalta tammalta pitäisikö kakku tarjoilla kuivana vai viivyttää tarjoilua kunnes se on valmis. Sattumalta Prinssi Siniverinen kuuli tuon muttei ymmärtänyt että kyse oli kostuttamisesta eikä paistamisesta, ja päätti nopeuttaa asioita taikomalla kakkuun polttavan lämpösäteen.

Muutenkin kuiva kakku paloi karrelle, ja Prinssi Siniverinen nolasi itsensä. Vartijat saattoivat hänet ovelle, ja minä olin mielissäni että välikohtaus piiloti täysin oman kakkumokani.
No. 12476
1341616813788379.gif - ( 2.27MB , 347x194 )
12476
Näin unta tapahtumista, jotka vaikuttivat kuin Grand Theft Auto oikeassa elämässä, esimerkiksi jumittamalla autotallin ovi kolmannella autolla jotta autotalliin mahtuisi enemmän autoja. Ajajana oli Pinkie Pie, ja lepäsimme aina yöt autossa. Yksi tietty keltainen GT-auto toistui unessa monta kertaa jota "halusin ajaa". Sitten ostin makaronia. The end.

Tämä oli jo viides poniuneni tässä kuussa. Kuvassa ilmeeni.
No. 12619
tumblr_m54k6ay76p1rnoqobo1_1280.png - ( 435.85KB , 1280x947 )
12619
Näin unta että lämmitin mummolan vanhan ulkosaunan jotta voisin sauna Rainbow Dashin kanssa, mutta hän tekikin oharit. Yllättäen kohtasinkin Lunan, joka sanoi "Minä näytän mitä ystävyys voi olla!" ja käänsi peränsä vasten kasvojani.
No. 12711
13282572351164.jpg - ( 95.84KB , 1600x1000 )
12711
Itseäni harmittaa kun en koskaan näe poneista unta :( ehkä pari kertaa mutta en muista niistäkään mitään :< kun te näette niistä unia puhuvatko he ihan suomea siinä or english? :o tahtoisin vain tietää.
No. 12712
42327 - artist_kurokaji11 sleeping fluttershy rain.png - ( 416.82KB , 3481x2340 )
12712
>>12711
Unia voi "harjoitella", katso enemmän hakusanoilla "lucid dream" tai "selkounet". Itse en kauheasti muista kyseisien ponien puhuneen, mutta oma valta siinäkin. Jos muistan oikein, omassa unessa ponit ovat ainakin puhuneet englanniksi (jos puhuivat).

Itse ainakin laittaisisin puhumaan englanniksi, koska kaikista luontevin mitä dubbaukset. Yleensä olen vain hiljainen sivustakatsoja joka ei puhu mitään ja muutenkin elää hiljaisessa unimaailmassa jossa voi välillä soida musiikkia, mutta laitan ihmisiä/poneja keskustelemaan vain jos on pakko. Yleensä ihmiset puhuu ihan suomeksi, ponit englanniksi.

Voisin samalla yrittää tänä yönä uutta poniunta, joten taidankin mennä tästä ajoissa nukkumaan. ->
No. 12714
131518117205.jpg - ( 27.22KB , 500x490 )
12714
>>12712
OH thanks dude, enpä ole ennen tuollaistakaan harjoitellut :3 jospa sitä näkisi selkeämmin unia tästä lähtien kun harjoittelen vähän! :]
No. 12715
Unen muistamista pystyy kehittämään siten, että aina kun heräät, kirjoita vihkoon tai paperille niin paljon kuin muistat yksityiskohtia myöten. Näin alat muistamaan uniasi enemmän, koska yössä näkee monta unta ja niistä yleisesti jää vain 1 -3kpl tai 0 muistiin. Anteeksi vielä oma kirjoitustaitoni.
No. 12716
Queen-Chrysalis-mlp-fim-queen-chrysalis-30583528-6.png - ( 311.72KB , 638x359 )
12716
Näin viime viikonloppuna Alien-tyylistä unta, jossa avaruusaluksella oli changelingejä. Lopulta miehistö sai kuningattaren ahdistettua pakokapseliin ja laukaistua sen läheiselle planeetalle.

Ja niin Crysalis saapui Equestriaan.
No. 12718
Unessani tupsahdin tyhjälle kadulle. Katselin ympärilleni vain huomatakseni että olen kaupungissa. Uneni ehkä yritti lyödä minua kotikaupunkiini, mutta jostain syystä oli löynyt kaupungin taustalle muutaman pilvenpiirtäjän. Jostain kaukaa kuului liikenteen melua, mutta se osa jossa minä olin, oli hiljainen kuin hautuumaa. Lähdin kävelemään eteenpäin, jalkakäytävä oli vanha kuin aika, halkeili ja rakoili. Kävelin eteenpäin tummien ikkunoiden ohitse joista ei nähnyt sisään, kunnes näin oikealla puolellani pitkän kadun. Katu oli valaistu lyhdyillä, se oli täynnä kojuja joissa ihmis... Ei niitä voinut sanoa ihmisiksi, ne olivat tummia möykkyjä jotka tekivät ruokaa, asiakkaina samanlaisia tummia möykkyjä, joiden ulkonäöstä ei saanut mitään selvää. Haistoin aivan selvästi eri ruokia, aloin kävellä kohti katua kunnes yhtäkkiä kävelinkin taas jalkakäytävällä. Mietin itsekseni että mikä tämä homma on ja lähdin uudestaan kohti kujaa, sama toistui taas. Aina kun yritin lähestyä valaistua kujaa, päädyin aina kävelemään pitkin samaa jalkakäytävää. Jatkoin matkaani luopuen ajatuksesta poiketa ruokakojujen unelmamaassa. Jatkaessani matkaani viimeisetkin äänet liikenteestä loppuivat, ja kun katsoin taakseni, kuja jota äsken katselin oli poissa. Näin vain äärettömän matkan pyörätietä jota reunustivat rakennukset, jotka olivat yllättäen kasvaneet taivaisiin asti. Kävelin eteenpäin, jatkoin ja jatkoin toivoen että kohta tulisi jotain, sitten kuulin ääntä. Vähän matkan päässä oli, uskokaa tai älkää, lato. Keskellä betoniviidakkoa talojen välissä oli kuin suoraan maalta repäisty puinen homeinen lato. Sisältä kajasti jotain valoa ja kuului puheensorinaa. Lähdin muitta mutkitta kohti latoa kunnes saavuin kohdalle, jolloin poikkesin suoraan sisään. Sisällä istui kolme miestä, jokainen oli stereotyyppinen kerjäläinen rikkinäisine hanskoineen, risaisine lakkeineen ja takkeineen. Yksi heistä kääntyi minua kohti ja viittoi luokseen, kävelin kulkureiden luo ja istahdin maahan, heillä oli pieni matkatelevisio joka tönötti tynnyrin päällä, matkatöllön päällä oli pieni öljylyhty. Telkkarista tuli yllättäen Ponia, katsoin siinä hetken, kunnes käänsin katseeni kulkureihin. Kaikki olivat ihan hiljaa ja katsoivat ohjelmaa. Ehdin hetken seurata sarjaa, en muista siitä paljoa, ilmeisesti Rainbow Dash jutteli jonkun toisen ponin kanssa jostain. Sitten yksi matkalaisista kääntyi minun puoleeni nykien hihaani ja sanoi: "Vaikkei ole rahaa, ei suuntaa elämällä eikä ketään joka oikeasti välittää, niin pienikin ilo tässä elämässä, se on silti aitoa iloa."

Heräsin sängystäni, kello oli varttia vaille viisi aamulla. Katsoin hetken aikaa kattoa, sitten itkin.
No. 12720
Twilight_Applejack_happy_S02E15.png - ( 382.85KB , 956x536 )
12720
Näin unta että Discord oli muuttanut Twilightin oriksi, joten nsfw-varoitus tästäeteenpäin:

Ponit juoksivat pakoon Discordia, mutta Twilightin oli vaikea juosta uuden anatomiansa kanssa Octavian laukatessa hänen silmiensä edessä. Kun ponit pääsivät piiloon sillan alle, Applejack päätti auttaa ystäväänsä kaviohieronnalla.
No. 12721
manly tears.gif - ( 413.48KB , 300x168 )
12721
>>12718
>Vaikkei ole rahaa, ei suuntaa elämällä eikä ketään joka oikeasti välittää, niin pienikin ilo tässä elämässä, se on silti aitoa iloa

muistan tämän. kiitos kun jaoit
No. 12738
Dear_princess_celestia lucid_dream lucid_dreaming .png - ( 84.81KB , 1322x264 )
12738
Varoitus: NSFW (not safe for Woona).

Eilen oli puhetta kyseisestä kuvasta. Varmasti vanhaa, mutta sai ajattelemaan näin kello 23:16. Entä jos itse olisin samassa tilanteessa? Tekisinkö todella sen? En ole normaalisti itsetuhoista tyyppiä, ja vaikka kuva olisikin paskapuhetta, niin asia sai todella miettimään. Päädyin siihen, että tunnetusti poniuia spontaanisti harrastavana jonnena inspiroin ja taioin itselleni taas poniunen perustuen lukemaani.

Menin siis syömään muroja ja makaamaan sänkyyn noin kello 00:00, sellainen ninjaileva Luna kun olen. Tämä myös auttaa unensaannissa, ainakin itselläni. Jostain syystä en saanut vielä unta, ja päädyin selailemaan smittyg:n ponitaidetta ja lautaa. Tämäkin voi tuntua niin turhalta kertoa, mutta jokin tietty asia Rainbow Dashissa kinostaa. Pikaisen "RD-unelmoimisen" jälkeen nukahdin noin kello 01:00 tai 01:30. I have no obligations to cloppers, anteeksi, en tiedä mikä minua vaivaa. ;_;

Pian olin siis unessa. Uni oli vielä epäselkeää, mutta muistan tietyt kohdat unesta. Unessani oli jossain kohdassa labyrintti koottu valkoisista seinistä, jossa tapasin joidenkin random tyttöjen jälkeen Fluttershyn. Harrastimme kiihkeää seksiä kunnes sain toisen orgasmin, siis unessa. Olin ehkä vain puoliunessa tuolloin, kun muistan pitäneeni peittoa jalkojen välissä ja halaten peittoani. Y'know, aika perus.

Jäin pois lopulta sivuhenkilöksi vielä seuraamaan Fluttershyn söpöä ja ujoa toimintaa, kun hän yritti sopivasti häiritä toista henkilöä "työssään". Lopulta löysin itseni taloon, jonka tapahtumat vaikuttivat kuin jostain kirjasta. Yllätys vai eikö, mies tuli pöydän ääreen ja käski minua tekemään jotain. Vastustelin, joten mies otti revolverin vyöltään ja ampui sillä kohti kattoa. Tämän jälkeen hän laittoi revolverin aivan eteeni pöydälle.

En ollut tuolloin hallitsevassa lucid-tilassa eikä poneja vilissyt ympärillä, joten menin unenkulun mukaan. Sain huijattua pääosassa ollutta miestä antamalla revolverin pöydän alta toiselle puolelle, jossa mitä luultavammin siskoni tai joku muu istui. Jotain tapahtui, en muista mitä, mutta olkoon. Revolverin "hahlikko" vai mikä onkaan sisällä, joka panostetaan, ei ollutkaan reikiä, vaan se oli tynnyrinmallinen, siis avoin. Tästä huolimatta sisällä oli puna-harmaita kaksiosaisia, noin 2cm pituisia kaksiosaisia pieniä räjähteitä.

En harmillisesti muista tarkkoja tapahtumia enää, mutta jäin tutkimaan asetta. Itselläni oli jatkuva pelko siitä, että ampuisin vahingossa tai tahallisesti itseni aseella. Jouduin välillä katsomaan aseen piippuun, mutta muistin silloin ettei minun pitäisi ja yritin välttää tekemästä niin, varsinkin kun ase oli vielä ladattu. Huomasin että räjähteet olivat hyvin pieniä ja ohuita, ja kyseenalaistin aseen tehon. Ei aikaakaan kun menin ulos koivun viereen, ja kahdella sormellani tähtäsin kauan toiseen koivuun. Toisella puolella pöytää istunut henkilö meni juuri koivun oikealle puolelle. Kyseessä oli kova tuuli, ja vieläpä oikealle. Se kaikki tuntui niin realistiselta; kuinka monen teidän unista tunnette kipua, tuulta tai mitä muutakaan? Itselläni on jokin kyky aistia kaikki unessa kuten oikeassa elämässä.

Tietääkseni aseessa oli vain enää yksi panos. Mielessäni kävi ARMA2:sta tuttu DEGRADE (http://en.wikipedia.org/wiki/FADE), joka siis viittasi siihen että tiedostin olevani unessa, ja tiedostin, että en ammu aidosti. Odotin että tuuli lakkaisi, ja ammuin suoraan kohti koivua. Ennustetusti, kuula osui koivun oikealla puolella olevaa henkilöä johonkin kehoon. Arvelin luodin olevan kuitenkin lähes harmiton ja mahdollisimman pieni, koska mitään vakavampaa kuin pienen kivunhuunnon ääntämistä ei tapahtunut. Uneni loppui tähän.

Nyt olen siis nukkunut neljä tuntia, eikä tämän jälkeen minua nukuta enää yhtään. Mieleni on todella virkeä ja iloinen Rainbow Dashin ja Fluttershyn skenaarion jälkeen. Olo on myös hieman heatenings koska tunnistukset, a-anteeksi... kadun vielä tämän postaamista joskus. ;_;

No. 12739
>kyky aistia kaikki unessa kuten oikeassa elämässä
nope, lucid-nukkumistahan se. ei mikään erikoiskyky.

kiintoisa tarina. ja se riippuu itsestäsi: annatko houkutukselle kokeilla ponionneasi periksi ja yrittää itsemurhaa siinä toivossa että pääsisit Equestriaan? vai haluatko jatkaa tätä elämää ja löytää onni tästä? elä synkistele, kyllä sitä onnea löytyy täältäkin. ajattele jos olisit väärässä: et näkisi enää poneja tai ponisteja, tai et pääsisi kokemaan mitään minkä olisit voinut kokea. jonkun tyty-yden pillu jäi porailemati tms :D

onhan siinä kuolemassakin kaksi puolta. hyvä JA huono puoli on se, ettei pääse kokemaan mitään enää, kaikki loppuu osaltasi siihen. elon jatkossakin on sama juttu toisinpäin, pääset kokemaan kaiken huonon JA hyvän. vähän pitää hyvänkin eteen kärsiä, mies. tai nainen, tapauskohtaista

helppo ratkaisu ei lähes koskaan ole järkevin
No. 12740
>>12739
> En ole normaalisti itsetuhoista tyyppiä
En ottanut ajatusta oikeasti vaan leikittelin asialla, mutta kiitos kommentista.
No. 12759
144802 - applejack Artist Doomy.jpg - ( 353.95KB , 1000x717 )
12759
Näin unta että kuuluin X-Comiin, ja tukikohdan apteekkarina oli vaaleanruskea poni.
No. 12841
mlfw4821-1330376880574994.png - ( 129.31KB , 900x945 )
12841
2-3 yötä sitten näin taas jotain unta poneista. Se oli tosin hyvin lyhyt.

Viime yönä näin taas unta poneista. Tällä kertaa olin jossain kalliomaisella alueella, joka jakaantui kahteen osaan. Näin Twaikun siellä, ja kysyinkin häneltä haluaisiko hän pitää hauskaa. En jaksa nyt yksityiskohtiin mennä. Mutta joo.
No. 12849
scootaloo_relief_by_emper24-d4zn08m.png - ( 144.15KB , 900x880 )
12849
Näin viimeyönä kaksi poniaiheista unta:

Ensimmäisessä olin Spike, ja seikkailin ponien kanssa suomalaisella maaseudulla jolla kasvoi vaahtokarkkeja. Keräsin vaahtokarkkeja vaikken itse niitä aikonutkaan syödä, mutta unen aikana päähäni kasvoi sarvi, joka pikkuhiljaa kasvoi Celestian mittakaavoihin. Siinävaiheessa en pystynyt olemaan syömättä, vaan ruumiini alkoi mättää vaahtokarkkeja suuhunsa vasten tahtoani kunnes sarveni kutistui olemattomiin. Olin kauhuissani siitä mitä minulle tapahtui, mutta ponit olivat sympaattisia hädälleni ja lohduttivat sillä että tuo oli normaalia lohikäärmeelle.

Toinen uni oli lisätty kohtaus Cutie Mark Chroniclesiin, missä Scootaloo kertoi kuinka hän sai cutiemarkkinsa. Kun ryhmä odottavia tammoja oli loukussa purettavan rakennuksen kellarissa, hän opasti heidät juoksuhiekkapyörteeseen joka kuljetti heidät pihalle ja sai tästä samanlaisen cutiemarkin kuin Twilight.

Muut crusaderit sanoivat että tuo oli typerin tarina ikinä, plus ettei Scootaloolla ole cutiemarkkia. Scootaloo hymyili nolosti.
No. 12873
maccry.gif - ( 213.13KB , 474x472 )
12873
tuli mieleen joskus vajaa vuosi sitten nähty poniuni. gifu liittyy, siinä tunteeni ja toimintani herätessä.

Unessani olin Equestriassa ihmisenä. Ihmisiä ja poneja oli unessa sekaisin, luultavasti ihmiset olivat luoneet portaalin Equestriaan. Tapahtumapaikkana oli suurkaupunki, joten oltiin jossain Manehattenissa tai satunnaisessa ja nimettömässä tämän maailman suurkaupungissa.

Oli zombi-invaasio. Portaali oli vaikuttanut liian lähelle menneisiin poneihin niin, että mutatoituivat. Mutaatio sitten levisi saastuneista poneista kumpaankin lajiin. Ihmiset olivat immuuneja portaalista tapahtuneelle mutaatiolle.
Olin harjakuutosen (paitsi Fluttershy, hän oli kadoksissa) kanssa samalla outpostilla, ja minulle annettiin tehtäväksi hakea joku poni jostain kerrostalosta.
Löytäessä paikalle huomasin, että ovi oli barrikoitu heikosti. Koputin oveen, ja pienen ryminän jälkeen päästä avaamaan tuli -yllätys yllätys- Fluttershy. Flutters ei suostunut liikkumaan piilopaikastaan, vaikka ruokavaransa olivat ehtymässä. Jäin Fluttersin luo pariksi päiväksi, ja sain hänet lopulta rohkaistua lähtemään matkaani. Koska poneilla ei ole sormia ja Fluttershylle oli enemmän hyötyä siivistä lentämiseen, annoin hänelle varalyömäaseeni, pesäpallomailan. Itsellä taisi aseistus olla luokkaa automaattipistooli lipasrykelmällä ja retkikirves.

Paluu sujui ongelmitta, mutta viimeisellä viidensadan metrin loppupuristuksella kimppuumme käy valtaisa lauma. Outposti oli jo näkyvissä, näytti siltä, että zombit olivat hyökkäämässä sinne, joten samalla kävivät meidänkin päällemme. Flutters ei pelosta johtuen pystynyt lähtemään lentoon, ja intti minulle etten selviäisi jos ei jäisi auttamaan. Tässä unessa ei moni zombi enää osannut juosta tai kestänyt luotia tai kahta, joten aluksi puolustin meitä pistoolilla. Pistoolin huono puoli on se, että panokset vääjäämättä loppuu käytettäessä, ja koska olimme edelleen piiritetyt, jouduimme käsikähmään. Minulla sattui olemaan myös toinen lähituntuman ase, joten mätin tsomboa niillä maanrakoon raivolla jota voisi verrata energiajuomariippuvaiseen jonneen, jonka ES vietiin nenänsä edestä. Fluttershystakin paljastui täysin uusia piirteitä, hänen tuomitessa lukemattomia vittupäitä kuolemaan antamallani mailalla.

Väsymyshän on myös aika piru. Hetken päästä puuskutimme molemmat raskaasti, mutta zombit ne vain painavat päälle. Apuun tulikin muutama nopeasiipisin poni (mm. Rainbow Dash), mutta eivät pystyneet tekemään paljoa. Jatkoimme siis. Pian olemme täysin piiritetyt, vapaata liikkumatilaa vajaa puoli metriä suuntaansa, selkiemme kohdatessa toisensa. Mitä enemmän jaksoimme, sitä enemmän poneja ja ihmisiä meitä tuli avustamaan. Jouduimme kirjaimelliseen käsikähmään zombojen kanssa. Zombojen örinä ja berserkkityylin huutoni peittivät omat korvani muulta mölinältä, en kuullut aseidenkaan pauketta.

Selviydyin. Rojahdin maahan ja etsin katseella Fluttershyta, joka joutui erilleen minusta. Näen hänet pian, samassa tilassa kuin minä. Kävelen luokseen, ja huomaan jotain kauheaa. Fluttershy oli saanut pureman, ja puremakohdan liha tummui ja mätäni hyvää vauhtia. Flutters sanoi, että joutuisin ampumaan hänet pian. Minullahan ei ollut panoksia, vastasin, johon Flutters otti jostain piilosta, siiven alta tai vastaavasta, lippaan. Sanoi että jossen nyt ammu häntä, hän infektoituu ja puree minuakin. Silmät vetistäen kieltäydyn ampumasta häntä, koska olin huomaamattani kiintynyt häneen niiden parin päivän aikana, jonka tuloksena sain hänet rohkaistua paluuseen.

Muut harjakuutosen jäsenet olivat juuri kerinneet paikalle, ja näkivät miten voimakkaasti rutistin Fluttersia. Itkin ja rutistin. Hän teki samoin. Viimeisenä sanoin hänelle olevani pahoillani. Flutters ei vastannut, mutta hetken päästä alkoi sihisemään ja örisemään. Infektio tarrasi häneen, ja hän yritti purra minua. Tönäisin hänet maahan ja ammuin hänet refleksinä.
Lysähdin maahan sanoen suruisalle harjakuutoselle, että tuon Fluttersin ruumiin outpostille, jotta päästäisiin hautaamaan ruumis.

Uni hyppäsi eteenpäin n. viikolla. Twaikku tuli luokseni ja mainitsi ottavansa osaa edelleen jatkuvaan suruuni. Samalla hän sanoi, ettei harmonian elementtejä voi enää käyttää, sillä Fluttershy oli kuollut. Minä tuohon, ettei tällaisessa tilanteessa ole harmoniaa, ja ettei ystävällisyyden pitäisi kuulua kenenkään sanavarastoon. Minua häiritsi moinen kivenkylmä lause, mutta tiesin olevani oikeassa. Uni loppuu siihen, kun Twaikun kanssa poistumme hakemaan seuraavaa havaittua selviytyjää.
No. 12874
Applejack sitting cool.png - ( 265.01KB , 1024x1262 )
12874
>>12873
Ihan kuin olisin lukenut Walking Dead-crossover-fiktion.

Paras tähän asti lukemani 5/5
No. 12887
cb2d10ded9e94661ddcba147f915c661.jpg - ( 100.24KB , 823x1000 )
12887
Näin unta että löysin jätelavalta Sweetiebotin.

Valitettavasti en muista unesta enempää.
No. 12893
tumblr_lnacnw2DHZ1qafrh6.gif - ( 208.42KB , 403x296 )
12893
Yhdessä unessa vaelsin post-apokalyptisissä raunioissa etsiskelemässä säilykkeitä ja muuta hyödyllistä kauan sitten tuhoutuneen kaupungin raunioista. Luotettavana kuormajuhtana minulla oli Pinkie Pie, joka hyppeli iloisesti satulalaukut selässään. Se oli todellinen ilopilleri muuten yksinäisessä maailmassa.
No. 12896
Fluttershy mosaic.png - ( 503.22KB , 762x552 )
12896
Olin unessa matkalla johonkin, mutta reissuun kuului välipysähdys Toholammilla. Niin tylsä kuin paikka onkin, tälläkertaa siellä oli apokalyptinen tilanne. Tavalla tai toisella paikan tapahtumaköyhyys oli saavuttamassa singulariteettia, joka vääjäämättä tuhoaisi paikkakunnan, eivätkä siellä asuneet voineet sitä paeta.

Minä en ollut vaarassa, joten seuraavaa bussia odotellessa yksi brony johon ehdin tutustumaan antoi minulle kasetin pelastettavaksi. Kasetilla oli musiikkivideo, jonka musiikki oli tehty miksaamalla pätkiä Fluttershystä laulamassa Pinkien laulua ja pätkistä Elviksen kappaleita. Video oli tehty leikkelemällä muutaman sentin paloja kohtauksista joissa Fluttershy esiintyi ja yhdistelemällä ne mosaiikkimaisesti yhteen sujuvaan animaatioon. Lopputuloksena oli video Fluttershystä laulamassa matalalla äänellä ennenkuulumatonta kappaletta, ja video jolla Fluttershy oli animoitu sujuvasti uusille liikkeille vanhoilla videomateriaaleilla. Kuva liittyy, piti oikein tehdä malli videon tyylistä.

Toin videon sivistyksen pariin ja siitä tuli suuri hitti. Omistin sen edesmenneen bronyn muistolle, vaikka sain itsekkin kunnioitusta hänen elämäntyönsä pelastamisesta.
No. 12898
Olipa pitkä poniuni, yritän muistella kaiken.

Taisin aloittaa jostain autosta metsästä päiväsaikaan, josta tarrasin jäätelön mukaan. Matkalla maasta löytyi Sandvich eli TF2:n voileipä, jota en kuitenkaan poiminut mutta sai jo heti alkuun lucid-reaktion samalla kun ajatukseni pyöri jäätelön syömisen keskittymiseen. Oli muuten hyvää päärynäjäätelöä.

Tämän jälkeen (hieman nuorempi) Celestia oli vierelläni ja minusta olikin tullut Luna. Yhdessä kävelimme jollekin rakennukselle, jonka olisin päätellyt kouluksi. Paikalla oli paljon ihmisiä, ja irraannuin hetkeksi itsestäni samalla kun Luna työnsi päänsä jostain portaalista läpi derp-silmillä (josta otin "screenshotin") pihan sisäpuolelle. Kukaan ei näyttänyt huomaavan Lunaa tai sinistä portaalia joka oli ilmaantunut pihalle.

Olin siis rakennuksen pihalla, irtaantuneena itsenäni vielä hetken. Ihmiset olivat jakaantuneet eri kaveripiireihin, mutta pystyin kaukaisesti tunnistamaan joitain henkilöitä. En tehnyt kovin monta kontaktia näiden henkilöiden kanssa, säädin jotain äänenvoimakkuutta kunnes olin taas Luna/joku siivellisistä. Makasin hetken pihalla. Muistikuvat epäselvenee tässä vaiheessa. Jossain vaiheessaa taisin olla taas itsenäni koulurakennuksen sisällä katsomassa jotain videota ja istumalla sisällä.

Tämän jälkeen olin taas joku siivellinen jossain fantasiamaailmassa, joka ei tosin muistuttanut ihan Equestriaa vaan enemmän realistisemmalta. Pystyin viimein lentämään ja teinkin muutaman (2-3) harjoitusta. Näin myös jonkun toisen harmaan siivellisen ponin, muttei tälläkään kertaa Derpy. Olin vielä opetteleva ja en pystynyt kääntymään hyvin, mutta pystyin aina pienellä kivulla "ottamaan kiinni" maasta ja yrittämään uudelleen, kunnes Applejack tuli kuumailmapallon ja satojen tuhansien täytettyjen heliumilmapallojen kanssa täyttämään kaiken. Lentovoimani hupenivat jossain vaiheessa, mutta lensinkin yksin n. kolmen heliumilmapallon varassa.

Muistikuvat epäselvenevät jälleen kerran, mutta vietin silti loppuni rakennuksen sisällä. Luulisin että kyseessä olisi ollut liikuntatunti, jossa olin ainoa. En pystynyt tunnistamaan omaa olomuotoani tai sitä mitä minulla oli päälläni, joten olin luultavasti irtautunut itsestäni. Muutama tapahtumat ovat liian vaikeasti selitettäviä, mutta tämän tarinan kohdalta turhia.

Lopuksi olin siis suihkutiloissa yksin irtaantuneena. Vaikka en tuntenut sille tarvetta, käänsin suihkun päälle. Sehän on mainio tapa testata lucideja, eikö? Lopputulos oli odottamaton, sillä vesi painoi itseäni voimalla alas enkä pystynyt pysymään pystyssä virran voimasta. Lyhistyinkin polvilleni ja käänsin suihkun hetkeksi pois ja yritin nousta. Käänsin suihkun uudestaan päälle, mutta jälleen kerran lyhistyin polvilleni, josta pienen matkan päähän näkö pimeni ja lyhistyin kokonaan lattialle. Tunsin kuinka pienenin vielä unessa. Tämän jälkeen heräsin.

tl;dr: Olin Luna, näin Celestian, lensin jne.
No. 12936
Näin ensimmäisen poniuneni eilen. En ole koskaan kokenut poneja seksuaalisesti viehättäviksi, enkä koe vieläkään. Mutta jostain syystä, ehkä loputtoman yksinäisyyteni takia, seurustelin tuossa unessa Applejackin kanssa. Olimme erittäin onnellisia yhdessä, ja Applejack kävi luonani päivittäin Ponyvillestä. Suhteemme oli niin vakava, että oli puhetta siitä että AJ muuttaisi luokseni pysyvästi, koska ilmeisesti Ponyvillestä oli hyvin vaikeaa matkustaa omaan maailmaani. En muista että unessani olisi eritelty kuinka tämä tapahtui, se vain tapahtui. Applejack oli siis luonani tässä maailmassa, jossa oikeasti elän. Vietimme yhdessä aikaa kuunnellen musiikkia ja käyden kävelyillä, tehden kaikkea sitä mistä oikeastikin nautin. Uni oli helvetin todentuntuinen.

Myös muiden ihmisten kohdilta. Applejack ja minä saimme jatkuvasti kestää muiden katseita ja seläntakana supattelua. Ei ole normaalia, että mies seurustelee piirrosponin kanssa. Kaverini alkoivat hylkiä minua, ja sain potkut töistä, koska toin ikävää julkisuutta pienelle yritykselle. Kestimme kuitenkin muiden kritiikin ja tuomitsemisen toistemme takia. En vain tajunnut, kuinka vaikeaa se AJ:lle oli.
Vein Applejackin ulos syömään, ja söimme kasvisruokaa, johon olin ilmeisesti Applejackin takia siirtynyt. Ilta sujui mainiosti, kunnes muutoin hienomman oloiseen ravintolaan ilmestyi räppilippispäisiä jonneja, jotka huomasivat meidät.

Tietysti nämä sankarit ilmestyivät pöytämme ääreen ilkkumaan ja haukkumaan käsittämättömän ilkein sanankääntein meitä molempia, mutta erityisesti Applejackia. Häädin yhdessä ravintolan henkilökunnan kanssa jonnet helvettiin häiritsemästä, ja palasin pöytään. Pöydän äärellä Applejack itki lohduttomasti. Vein tämän kotiin, jossa puhuimme asiasta. AJ valitti että suhteemme on mahdoton, koska ihmiset eivät hyväksyisi sitä koskaan, ja koska tämän pitäisi valita Ponyvillen ja ystäviensä sekä minun että meitä vihaavan maailman väliltä. Olin eri mieltä, ja sanoin että rakkautemme kestäisi muiden ilkkumisen. Asiasta syntyi riita, joka päättyi huutoon ja itkuun. Applejack lähti ovet paukkuen.

Seuraavana aamuna en kestänyt katumustani AJ:lle huutamisesta ja soitin Applejackille pyytääkseni anteeksi, mutta puhelimeen vastasikin itkuinen Twaikku, joka kertoi että Applejack oli riistänyt itseltään hengen aamulla, koska ei halunnut joutua valitsemaan joko ystäviään ja kotiaan tai rakkauttaan maailmassa joka vihaa tätä.
Ehdin unessa pudottaa puhelimeni järkyttyneenä lattialle, sitten heräsin. En muista koskaan ennen itkeneeni unen takia, saati minkään muunkaan takia niin paljon, kuin mitä tuon unen takia itkin.

En pelkästään unen takia, vaan koska tiedän, että vastaavaa paskaa saavat niskaansa tuhannet ihmiset halki maailman. Toiset esimerkiksi homoseksuaalisten suhteiden takia, toiset ehkä siksi, että seurustelevat väärään yhteiskuntaluokkaan kuuluvan takia. Ja monesti tuo ulkopuolisten epäreilu tuomitseminen ja viha on ajanut ihmisiä itsemurhaan. Ja se vituttaa ja turhauttaa. Itkin ja tärisin tunteja pelkän unen takia. Ja ajatuskin siitä että ihmiset kokevat tuota oikeasti turhauttaa ja raivostuttaa ihan käsittämättömästi.
Miksi ihmiset ovat niin perseestä?
No. 12937
Thatface20110725-22047-wlaopv.png - ( 30.06KB , 200x240 )
12937
>>12936
Cool story.
No. 12938
AJ 4.jpg - ( 53.90KB , 649x681 )
12938
>>12936
tarinasi, poniveli.. unesi.. koskettavaa. ei voi paljoa enempää sanoa.

ja vastauksena kysymykseesi: ahdasmielisyys ja kapeakatseisuus.
No. 12974
leavemehanging.gif - ( 5.29MB , 853x480 )
12974
Näin unta että olin kartanossa juhlimassa Rainbow Dashin kanssa sivistyneesti viiniä juoden, kun sisään alkoi laahustaa zombeja. Oikeastaan ne eivät olleet zombeja vaan muutenvaan vihamielisiä idiootteja.

Sain ohjattua ne pullonkaulaan portaikossa, mikä hidasti niitä niin että sain hakattua ne lihakirveellä ilman suurempaa vaaratilannetta. Rainbow dash, joka unessa oli pienen koiran kokoinen, antoi high fiven tilanteen mallikkaasta hoitamisesta.
No. 13025
134908972479.png - ( 401.98KB , 1200x675 )
13025
En muista unesta kuin pääpiirteet, mutta Chrysalis ja Cadence ottivat taas yhteen. Tälläkertaa Chrysaliksella oli apunaan armeija Warhammer-örkkejä, mutta ne pettivät johtajansa. Chrysalis oli kuitenkin varautunut siihen ja onnistui pettämään örkit, Cadencen jäädessä katsomaan sivusta vihollisten taistellessa keskenään.
No. 13035
S2E03_Celestia_'from_this_day_forth'.png - ( 528.68KB , 1016x575 )
13035
Näin unta että kävin Celestian kanssa kaupassa. Ihmiset tuijottivat kun näkivät ponijumalattaren jonka harja ja häntä hulmusivat käytävän laidasta laitaan, mutta reissu meni kaikinpuolin mukavan rauhallisesti.
No. 13235
princess_luna__s_aurora_by_laurenmagpie-d4l40dm.jpg - ( 341.12KB , 900x720 )
13235
Näin jonkunaikaa sitten unta että löysin kerrostalon portaikon alta portaalin vihreän hohtavan usvan täyttämään maailmaan. Se osoittautui ansaksi, joka imi minut sisäänsä.

Toinen maailma oli myrkyllisen usvan täyttämä, ja siellä elävät otukset houkuttelivat porteilla tämän maailman asukkaita sinne. Usva oli epäterveellistä, mutta löysin toisen portaalin menettämättä terveyttäni.

Toinen portaali ei ilmeisesti toiminut kuten pitäisi, sillä päädyin sokaisevan valkoiseen tilaan joka ei ilmeisesti kuulunut mihinkään maailmaan. Sain selville että tämän oli tarkoitus olla portaali Equestriaan, mutta se oli siepannut poneja vain tähän tilaan asti.

Minun piti lähteä paluumatkalle myrkkymaailman läpi, mutta pystyin ottamaan mukaani yhden ponin. Valitsin refleksinomaisesti tilassa olevista poneista Lunan, vaikkakin heti jälkeenpäin mieleeni tuli että Berry Punch olisi ehkä ollut parempaa seuraa. Luna kuitenkin pystyi hävittämään usvaa taiallaan, joten pitempiaikaisen selviytymisen kannalta hän oli sittenkin paras valinta.
No. 13238
abb13a5c09dbb83f23b1a4068370b698.jpg - ( 129.82KB , 700x739 )
13238
Olin humanisoitu Spike, ja asuin humanisoitujen ponien kanssa. Twilight lähetti minut viemään diplomaattista viestiä humanisoiduille hirville, ja antoi mukaani leveän haarukan jossa oli kolme paksua, lyhyttä piikkiä, sekä ohjeistuksen hirvien diplomaattisista protokollista.

Tapasin hirvien diplomaatin, esitin hänelle haarukkaani ja sanoin Twilightin opettamat tervehdyssanat. Hirvi esitti oman, tavallisen haarukkansa ja sanoi jotain mihin twilight ei ollut minua valmentanut. Yritin epävarmasti kysyä josko tämä tarkoitti että olimme nyt ystäviä, mihin hirvi vastasi "Me tulemme." ja käveli tiehensä.

Saavuttuani kotiin, Twilight kysyi huolestuneena kuinka tapaaminen oli mennyt. Selitin odottamattomasta käänteestä, mihin Twilight vastasi että tämä oli juuri mitä hän oli pelännytkin. Lähdettyäni hän oli huomannut että hänen hirviprotokollaoppaassaan yksi aukeama oli liimautunut yhteen, joten virheelliset ohjeeni olivat johtaneet sodanjulistukseen. Olin saapunut kotiin vasta illan hämärtyessä, ja hirvet olivat jo matkalla.

Lihaksikkaat, pesäpalloilla ja tukeilla aseistautuneet hirvet olivat huomattavasti meitä vahvempia, joten meidän oli luotettava nopeuteen ja oveluuteen. Nappasin keittiöstä kaksi veistä ja juoksin takaovesta äänettömästi yön pimeyteen. Hirvillä oli huono pimeänäkö, joten pääsin puukottamaan yhtä rauhallisesti kävelevää hyökkääjää selkään. Käytin varmuudenvuoksi molempia veitsiä siltävaralta että sydän olisi eri kohdassa kuin odotin, ja onnistuneen iskun jälkeen juoksin takaisin pusikkoon piiloon.

Sain tehtyä vielä pari nopeaa iskua ennenkuin kuulin parvekkeen lasin hajoavan. Yksi hirvistä oli päässyt sisälle, joten juoksin takaisin talolle ponien avuksi. Twilight ja Fluttershy pakenivat hirveä, mutta ennenkuin pääsin iskuetäisyydelle, se huomasi minut ja lähti perääni. Ahtaissa sisätiloissa ei ollut mitään mihin piiloutua, mutta kun hirvi jahtasi minua käytävää nurkan taakse, Rarity puski häneen sivustapäin, yllättäen hänet. Saman liikemomentin aikana työnsin hänen tukkinsa sivuun ja viilsin sivuttain hänen molempien silmiensä halki, ja heräsin voittajafiiliksessä.
No. 13239
Applejack not bad.jpg - ( 112.48KB , 897x695 )
13239
>>13238
Ilmeeni kun luin
No. 13261
TwilightandPrincessCadance.jpg - ( 122.21KB , 737x526 )
13261
Näin unta että prinsessa Cadance, Carrot Top ja noin neljä muuta tammaa kertoivat minulle että yksiavioisuus on Equestrian väestöjakauman takia äärimmäisen harvinaista. Mitään ei ehtinyt tapahtumaan, mutta oli vahvasti implikoitua mitä tammat tahtoivat minulta.
No. 13271
tumblr_m7blj8v7eU1qc5ffho1_1280.jpg - ( 591.20KB , 1049x1024 )
13271
Lentelin Rainbow Dashin kanssa, ja kuten omat lucidini useimmin alkavat, huomasin lentämisestä olevani unessa. Tilanne tosin oli niin ideaalinen että jatkoin unta samaan malliin tiedosta huolimatta.
No. 13294
Näin unta että odottelin lentokentällä mäen päällä Rainbow Dashia, joka oli ajamassa paikalle isolla rekalla. Hänen mukanaan tuli yllättäen kaksi isoa turrikirahvia, joten loppu-uni ei sovellu sfw-laudalle.
No. 13323
rainbow_dash_is_going_to_live_with_jayson_thiessen_by_whitedove_creations-d4ydcie.jpg - ( 149.95KB , 480x640 )
13323
Unessa olin Dwarf Fortressissa, ja teetin käsityöläisillä pehmoleluja. Työläinen pyysi työlistaa, mihin vastasin "Rainbow Rainbow Rainbow Rainbow!"
No. 13464
rainbow_dash_sleeping_by_rainbowcrab-d4d48nw.png - ( 464.48KB , 4648x1673 )
13464
Näin viimeyönä unta että olin muuttanut suurempaan kolmen hengen soluasuntoon. Outona piirteenä siellä oli jokaiselle omat huoneensa, mutta yksi yhteinen makuuhuone joka koostui isosta tilasta jonka lattialla oli patjoja. Yksi kämppiksistäni oli Rainbow Dash, joka nukkui juuri huoneen laidalla.

Olin vasta herännyt eikä minua nukuttanut, mutta kävelin Dashin luokse ja käperryin hänen viereensä. Oli vaan suloista halata nukkuvaa ponia. :)
No. 13548
rainbow_dash_and_fluttershy_are_walking__coloured__by_kas92-d4zbgpo.png - ( 410.96KB , 1600x1483 )
13548
Näin unta että olin Kalajoen hiekkarannalla Rainbow Dashin ja Fluttershyn kanssa. Hieroin Dashin siipiä ja ihmettelin miten Fluttershyn häntä pysyy puhtaana vaikka se ylettyi maahan asti.
No. 13558
Pinkie_Pie,_Fluttershy_and_Rainbow_Dash_S2E15.png - ( 530.17KB , 1280x720 )
13558
Näin unta viikonlopun miitistä. Fluttershy, Rainbow Dash ja Pinkie Pie olivat mukana, vaikken yksityiskohtia muistakkaan.
No. 13581
derpy_hooves_vector_by_coordinatesrs-d5irc0i.png - ( 133.35KB , 1036x771 )
13581
Viimeyön unessa Derpy oli demoninmetesästäjä, ja sillä oli päässään ruskeasta paperista tehty paperihattu.
No. 13594
Twilight reads in bed.jpg - ( 76.25KB , 824x824 )
13594
Olin yksi kolmesta NOD -agentista, ja olimme juuri saaneet tehtävämme valmiiksi hallituksen rakennuksessa. Kiipesimme vanhaanjenkkimalliseen pakettiautoomme, ja yritin varmistaa ettei meitä seurata tarkistamalla maaston takanamme yökiikareilla. NODin punasävytteiset yökiikarit olivat kertakaikkiaan käyttökelvottomat, ja muut sanoivatkin että ei siellä ketään ole.

Kun pääsimme tielle, peräämme ilmestyi poliisin erikoisjoukkojen auto, ja poliisit avasivat tulen meitä kohti. Syöksyin äkkiä taakse sulkemaan auki lepattaneet takaovet, ja erikoisjoukkojen auto ajoi lähemmäksi puskuriamme. Yksi heistä oli polven varassa auton konepellillä hyökätäkseen päästyään lähelle, mutta yllätin hänet hyppäämällä takaoven lasin läpi hänen kimppuunsa. Hakkasin hänet tajuttomaksi auton tuulilasia vasten, otin hänen aseensa ja ammuin auton matkustajat yhdellä sarjalla.

Tuo kaikki olikin vain tarinaa kirjassa jota Twilight luki sängyssään. Hän vilkaisi peittonsa alle, huokaisi tyytyväisenä, ja heräsin.
No. 13614
request__66___alicorn_twilight_sparkle___by_radiant__eclipse-d5q621j.png - ( 196.11KB , 894x894 )
13614
Näin unta että mun kämppis oli katsonut uusimman jakson, ja sitten keskusteltiin siitä.

Kumpa jonainpäivänä saisinkin sen katsomaan edes yhden jakson...
No. 13616
princess_cadence_version_pinkie_pie_by_andreamelody-d51utwc.png - ( 187.53KB , 894x894 )
13616
Olin naiseksi pukeutuneena ryöstämässä maagista jalokiveä prinsessa Cadencen talosta yhdessä professori Ratiganin ja Bill Clintonin kaksoisolennon? kanssa. Tarkoituksena oli estää kiven joutuminen Chrysaliksen käsiin (tai siis kavioihin), mutta tämäpä leijuikin aivan ikkunan takana ja löydettyämme jalokiven hän jäljensi sen taikuudella ja sai siten käyttöönsä uusia supervoimia, mutta heräsin ennen kuin ehdin nähdä mitä seuraavaksi olisi tapahtunut.
No. 13617
>>13616
Nauroin tälle koska randomius.

vituttaa kun en ikinä itse näe poniunia ;_;
No. 13618
tumblr_m7ssr1fhUG1qhlqcwo1_500.jpg - ( 88.22KB , 500x647 )
13618
Unessa minä ja anthro-Scootaloo... tutustuimme toistemme vartaloihin.
No. 13619
rarity4.png - ( 302.10KB , 828x965 )
13619
Näin omituista unta, jossa taisin olla ponimaailmassa. En muista paljoakaan, mutta aluksi pyörin jonkinlaisen koulun käytävillä mane6:n kanssa ja katselin eri luokkiin. Sitten olimmekin ponien kanssa jonkun rakennuksen (koulun?) katolla ja vaikutti siltä että olimme kolmoskauden viimeisen jakson mukaisissa tunnelmissa; Twaikusta oli tulossa alicorn. Yhtäkkiä oli pimeä ja ilotulitteita alkoi näkyä taivaalla. Kaikki vaikuttivat erittäin liikuttuneilta.

Rarity oli jostain syystä pukeutunut säkkiin, johon oli puhkottu silmänreiät. Hän muistutti hieman hattivattia.
No. 13625
h1108D0D3.jpg - ( 50.73KB , 500x500 )
13625
>>13619

>Rarity oli jostain syystä pukeutunut säkkiin, johon oli puhkottu silmänreiät.

Olikohan se muslimi?
No. 13626
32004-5-basil-detective-prive.jpg - ( 38.18KB , 600x400 )
13626
Odotin oikein että sain poneihin liittyvän unen että voisin taas kirjoittaa tänne

Näin unta että yhden mun kaverin isä omisti powerparkin (Etelä-Pohjanmaan huvipuisto) joka oli unessa vitusti erilainen ja muistutti yhtä seikkailusaarta josta mulla on ollut jo monta vuotta silloin tällöin unia.
Se sanoi että sinne oli joku maanalainen reitti, ja se antoi mulle jonkun turvakoodin jonka opettelin ulkoa.
Katselin kerrostalon parvekkeita ohimennen kotimatkalla, niissä oli kalterimaiset aidat ja niihin oli aina pistetty jotain minkä sai sinne kätevästi varastoitua esim. polkupyörä
Myöhemmin kotona (omakotitalo) oli jostain syystä Basil-hiiri. Mä tiesin siinnä vaiheessa miksi se oli siellä, mutta nyt en muista. Se mietti miten päästä Powerparkiin (koska pahikset tai jtn.), kunnes Applebloom näytti sille meidän päältäajettavan ruohonleikkurin (joka ei kyllä yhtään näyttänyt meidän omalta). Basil lähti matkaan ja Applebloom lähti perään. Jostain syystä ne ruohonleikkurit oli yhtä tehokkaat kuin mönkijät.
Ne ei jäänyt odottelemaan mua erityisesti, mutta Applebloom jättäytyi tarkoituksella vähän että näkisin seurata. Otin kypärän päähän ja lähdin mun kevarilla perään (joka on kyllä iskän luona). Mulla kesti lähtö niin kauan että en enää nähnyt niitä kun tein käännöksen sinne minne ne meni, joten ajattelin etsiä Powerparkin itse. Yksi sinne johtava polku jatkui yhtäkkiä matalana purona, tiesin sen unipaikan historiasta että veden taso oli kasvanut ennen tasaiselle polulle ja nyt se virtasi jännästi, yhdessä vaiheessa ajoin yli kohdasta jossa oli vielä sulamattomia jääpaakkuja koska kevät ja yllätyin kun en kaatunut siihen. Löysin Powerpark-saaren yllättävän nopeasti ja Basil manaili ettei mun olisi pitänyt seurata. Siellä oli iso kassakaappi, jonka koodi oli kaksilukuinen joten siihen ei mennyt se mun kaverin koodi. Taaempana oli rullilla kulkeva tarjoilupöytä, jossa oli ylätaso ja alataso. Alatasolla oli kaksi rasiaa, isompi ja pienempi. Pienempi oli mielenkiintoisempi ja se näytti juuri sellaiselta mihin se mun kaverin koodi menisi. Basil muomasi kun otin rasian käteen ja totesi "Erinomaista työtä Watson!". Pääasiassa ihmettelin miksi minua kutsutaan Watsoniksi, sitten päättelin että olin ainoana semikypsänä hahmona Basilin lisäksi Watsonin 'roolissa'.
Basil avasi rasian, koska jostain syystä tiesi itsekin saman koodin.
Sitten tuli pahiksia ja jotain tapahtui.
En enää muista tarkalleen, mutta se liittyi jotenkin Ratiganiin ja kiinan palatsin neliönmuotoiseen isoon aukioon ja että me kai voitettiin nipin napin. Sitten siellä Powerpark-saarella jossain värikkäällä lasten villinlännen katu-kopiolla alkoi löytyä kuolleita nuorten naisten ruumiita yksi kerrallaan päivän välein.
Oli syytä epäillä että ne naiset oli tuotu jostain mökistä, mutta sitten heitettiin epäilys että ne olisi kaikki valmiiksi tapettu ja niitä tuodaan päivittäin (vaikka ruumiit vaikutti joltain 24h-tuoreilta). Basil päätteli "Se kai tarkoittaa että kuudes tuotaisiin huomenna..."
Kävelimme keskustelun ajan kohti oikeustaloa, ja Rarity ilmoitti "Toivottavasti Juliette oli vain varastanut kenkiä". Ilmeisesti Juliette oli pääepäilty ja sen lisäksi muotijulkkis. Ihmettelin että minkä takia Julietten pitäisi olla kenkävaras. Rarity vastasi "No että se saisi lievemmän rangaistuksen.". Rarityn puhetapa kuulosti aika stereotyyppiseltä blondilta.

Sitten heräsin, enkä saanut enää unta.
No. 13627
>>13626
Halusin vain lisätä että "Juliette" oli vain random nimi ninkä Rarity ilmoitti, mulla ei ole harmanta hajua kuka se on tai miltä näyttää
No. 13665
Gilda.jpg - ( 284.93KB , 1276x1034 )
13665
Näin unta että pakenin kavereideni kanssa Gildaa, joka oli terminaattori. Yhdessävaiheessa joku ampui sitä haulikolla, ja yritin pistää katanan sen läpi lähinnä saadakseni sen jumiin hidastamaan sitä.
No. 13666
Big Mac is digging this.jpg - ( 48.18KB , 538x466 )
13666
>>13665

/r/ sarjakuva
No. 13671
nurse_redheart_by_drfatalchunk-d5hp6f8.png - ( 139.73KB , 809x988 )
13671
Unessa makoilin nuotion ääressä Nurse Redheartin ja Fleur De Lisin välissä.
No. 13736
200818__UNOPT__safe_filly_spitfire_artist-slightlyshade_artist-shade_pinball.jpg - ( 327.17KB , 1152x735 )
13736
Näin viimeyönä unta että olin tekemässä elektromekaanista flipperiä. Se oli erittäin epäkäytännöllinen, mutta sen outtoon tekniikkaan kuului mahdollisuus luoda portti Equestriamaiseen maailmaan. Laitteessa oli vanha mikrokontrolleri jonka monimutkaista ohjelmaa kukaan ei uskaltanut lähteä muuttelemaan ettei rikkoisi sitä enempää. Oli kuulemma hyvin tarkkaa että siinä oli oikeat "great prime" -arvot luvuille 1,2,11,12 ja 211 joihin koko maailman matematiikka perustui.

Flipperin luomat ponit eivät todellakaan olleet täydellisiä; Twilight oli suklaasta tehty orava/hirvihybridi, Applejackin vartalo oli tynnyri, ja Pinkie Pie oli suoraan G3.5:stä. Pinkie valitti että suhtautuisin poniluomuksiini liian ironisesti, mutta selitin että pidin poneista ihan tosissaan ja olin jo ystävystynyt Twilightin kanssa. Pinkie ei uskonut, vaan lähti johonkin.

Olin aiemmin rakentanut kolmemetriä korkeaa taistelumechiä, ja kauhukseni huomasin Pinkien nyt kävelevän sillä minua kohti. Pakenin rakennuksen taakse, ja ajattelin pääseväni kiertämään Pinkien ohi pysyttelemällä vastakkaisella puolella rakennusta häneen nähden, kun minulle iski genretietoisuus omista painajaisistani. Kurkistin nurkan taakse, ja todellakin Pinkie oli lähestymässä molemmilta puolilta rakennusta yhtäaikaa. Kirosin todellisuuden kääntymistä minua vastaan, mutta tajusin että todellisuuden rakennetta rikkova flipperi teoriassa pystyikin kopioimaan esineitä. Onnekseni heräsin ennenkuin kaksi vihaista Pinkietä taistelumecheissä sai minut kiinni.
No. 13751
278758__UNOPT__safe_fluttershy_nazi.png - ( 125.86KB , 700x525 )
13751
Näin unta että olin töissä Hindenburgilla, joka oli vielä esikuvaansa suurempi steampunk natsi-ilmalaiva. Minun täytyi lähettää radioviesti johonkin, mutta radiokoneistoa varten jouduin käymään konehuoneessa asti ohjaamassa jäähdytysvettä radiohuoneeseen ennen sen käynnistämistä. Kun kaikki oli valmista, olin jo unohtanut mitä minun piti sanoa ja kenelle.

Oletuksena otin yhteyttä lähimpään oman puoleni kohteeseen ja ilmoitin aluksen nimen ja suuntiman siltävaralta että alukselle sattuisi jotain. Alapuolellamme sattui olemaan Twilightin kuumailmapallo, jonka päällä oli kori kuten sen leluversiossa. Korissa istunut oopperalaulajatar oli vähän hämmästynyt miksi otimme yhteyttä häneen, ja juttelin pitkään muitakin mukavia hänen kanssaan. Radiopuhelun jälkeen Fluttershy käveli luokseni ja sanoi "Olipa pitkä tapa sanoa operaatio sandstone", mikä oli mistä minun alunperin pitikin soittaa.

Myöhemmin laskeuduin ilmalaivasta maanpinnalle Kerbal Space Programin landerilla, ja päädyin Monkey Island -tyyliseen merirosvomaailmaan täynnä lihaksikkaita turrinaisia. He kaikki tuntuivat tuntevat ihmiset jotainkautta, mikä paljastui fossiililöydöiksi ja arkeologisiksi jäänteiksi. Apinoiden Planeetta -reaktion sijaan olin enemmän kiinnostunut siitä olivatko turrien kaupungit samoissa kohdissa kuin vanhat ihmiskaupungit, ja missäpäin vanhaa maailmaa nyt olimme. Suuri harmaa susityttö oli selvästi kiinnostunut minusta, ja kun hän karttoja tutkiskellessani peruutti pyllynsä minua vasten niin päädyimme viettämään loppuyön parempien aktiviteettien parissa.
No. 13776
derpy octavia.png - ( 107.14KB , 700x700 )
13776
Viimeyön unessa halailin Celestian, Octavian ja Derpyn kanssa, mutten muista siitä enempää.
No. 13793
3288 - applejack celestia dwarves fluttershy pinkie_pie rainbow_dash rarity twilight_sparkle.png - ( 619.75KB , 1575x675 )
13793
Näin unta että Equestria Girls oli alkanut, mutta suurena yllätyksenä humanisoidulla Celestialla oli viikset. Se oli muuten kaunis nainen, mutta jostainsyystä sille oli päätetty piirtää pitkät viikset jotka hulmusivat kuin sen hiukset, ja ylettyivät sivuille pulisonkeihin asti. Reaktioni tuohon oli Little Alicorn Moment -tasoa; can't deal with it!
No. 13802
Viime yönä näin unta, että katsoin kaverini kanssa uutta, Windows Phone-eksklusiivista MLP-jaksoa jossa Rarity oli raivona tietokoneelleen koska ei löytänyt Start-painiketta. Kaverin kanssa jotenkin teleporttasimme ohjelmaan mukaan, jolloin selvisi, että Start-napin tilalla oli joku kansioshortcutti. Tässä vaiheessa heräsin.
No. 13819
288189__UNOPT__safe_derpy-hooves.png - ( 76.86KB , 457x700 )
13819
Näin unta Adventure Ponies -tyylisestä pelistä, jossa Derpyn avulla tutkiskeltiin filosofisia kysymyksiä. Pelin keskeinen teema oli, voiko taide syntyä rakkaudesta jos rakastaa lopputulosta muttei itse tekemistä?
No. 13824
happy_snowdrop___vector_by_tzolkine-d5zag44.png - ( 267.42KB , 1280x1592 )
13824
Viimeyön unessa Disney oli tehnyt suuren budjetin tulkinnan Snowdropista. Surumielisen tarinan kevennykseksi Snowdropille oli annettu suuri kaarti punapukuisia palvelijoita jotka törttöilivät kuin komppania Hessu Hopoja.
No. 13831
cheerilee-heh-heh.png - ( 96.13KB , 429x348 )
13831
Olin pieni poni Cheerileen luokalla. Tunnin jälkeen jäimme kahden, sillä Cheerilee tahtoi nuoren orin seuraa. Olin nuori siihen mitä teimme, mutta oli se nautinnollista!
No. 13832
>>13831
Tahdon mukaan uneesi kun seuraavan kerran näet tuollaista unta.
No. 13833
>>13832
Ai Cheerileeksi vai? :D
t. eriponi
No. 13870
40147.png - ( 170.48KB , 800x1000 )
13870
Näin unta että olin Black And Whiten jumala, ja sorkin paperisten ihmisten elämää samalla kun silittelin Trixietä sylissäni. Twilight ilmestyi yllättäen paikalle, ja tuijotti minua kiukusta kihisten Special Eyes -ilme naamallaan. Ihmettelin hetken hänen reaktioaan ennenkuin huomasin että Trixie esitti olleensa antamassa minulle sylitanssia ennen Twilightin saapumista.
No. 13886
applejack_3_by_xpesifeindx-d5gsde5.png - ( 312.66KB , 1600x1725 )
13886
Näin unta että olin Sweet Apple Acresilla ja Applejack selitti innoissaan farmin erilaisista omenoista. Minä en välittänyt yhtään mistä hän puhui, oli vaan kivaa silittää ponia.
No. 13892
f449604a003c14137705f78e7579b48d.jpg - ( 69.98KB , 799x595 )
13892
Näin yllättävän ronskin unen jossa pidin Fluttershytä siivistä. Tuon enempää en voi sfw-laudalla kertoa.
104 viestiä ohitettu, näytetään 100 ensimmäistä.
[Takaisin] [Koko lanka] [50 viimeisintä] [100 ensimmäistä]


Poista viesti
[]

Ilmianna viesti