Yläpalkin lukitus:
Ikkuna Sivu

Vastaa keskusteluun
 
 (lankaan 8814)
Sallitut tiedostomuodot tällä laudalla: gif, jpg, mp3, pdf, png, rtf, swf, txt
Suurin sallittu tiedostokoko tällä laudalla on 97891 KB.
Kirjoita kenttään alleviivattu osa videon osoitteesta:
http://www.youtube.com/watch?v=FcVLJyIi2NE
http://vimeo.com/30455543
Salasanaa tarvitaan AP-tagia ja viestin tai kuvan poistoa vartenvinyl_and_tavi_by_johntb-d4hujt4.png - ( 385.02KB , 916x872 )
8814 No. 8814
Edellinen unilanka ehti vanhentua, mutta viimeyön johdosta ajattelin aloittaa uuden...

Näin unta että olin poni ja seikkailin Fluttershyn ja parin muun ponin kanssa Unreal World -tyylisessä ympäristössä, kun löysimme aution kylän. Koska rakennukset olivat ovesta lähtien täynnä epämääräistä krääsää, oli hyvin epäselvää mitä siellä oli tapahtunut ja päätimme hajaantua etsimään johtolankoja.

Yhden pitkän rakennuksen sivulla oli kaksi ovea, joista toisen takana katon ja romuvuoren väliin jäi riittävästi tilaa sisään ryömittäväksi. Fluttershy ei uskaltanut seurata minua sisään, joten hän jäi ovelle odottamaan.

Ryömittyäni vanhojen lelujen, mattojen ja pesusaavien muodostaman vallin yli liu-uin alas kasan petollista toista puolta ja törmäsin kasvotusten todelliseen hirvitykseen: Seepramainen nelijalkainen hahmo, jonka vartalo oli koottu sekalaisesta romusta ja päällystetty harmaalla räsymatolla, mutta jonka päänä oli pronssinen afrikkalaista ihmistä esittävä naamio mulkosilmillä ja kieroilla hampailla.

Kauhistuin ja hyppäsin taaksepäin romuvuorta vasten ennenkuin tajusin ettei hirvitys liikkunut, mutta olin jo niin hämmentynyt että heräsin.
Laajenna kaikki kuvat
No. 8818
tämän jo jossain lienen selittänyt, mutta tässä. vihertekstaan, pahoittelen.

aamulla aikanen herätys, kolmelta nääs menoa, joten herätys kahdeksi. ekaan kertaan viidessä vuodessa näen eläväistä unta, ja sattuu olemaan vielä poniuni.

unessa olen Rarityn ja jonkun vaaleanpunaisehkolla turkilla ja taivaansinisellä harjalla ja hännällä varustetun ponin kanssa (ei ollut se hoitolaponi, koska silmien ja harjan tyyli oli eri). Rarity hössötti jotain ja mie kuuntelin, oltiin hotellihuoneistossa jollain aurinkorannalla. en varma ole, mutta taisi olla paikka nimeltä Ponyera, itse kehittelemä nimiväännös Rivierasta.

Siniharjaponi oli makuuhuoneessa, jossa oli kerrossänky, ja purki tavaraa laukusta lattialle. Rarity sanoi että tämä olisi heidän huoneensa, ns. girl-zone jonka rajan sille puolelle ei saisi tulla, ja muita ehtoja. Jossain vaiheessa Rarity avasi ikkunan, ihana näkymä rannalle, tuuli loi aaltoja yms. rantafantasiaa. Rarity otti lunta ikkunalaudalta (wut, lunta Ponyeralla?) ja teki yksisarvistaiallaan ja tapansa mukaan niistä upeita pikkuveistoksia.

Jäin tuijottamaan niitä veistoksia, ja sitten herättää kello. Puolen tunnin päästä, kun syöty ja valmistauduttu, heitän varmistussoiton yhdelle lähtijälle, joka sanoo että eilen oli tapahtumassa jossa en yllätys yllätys ollu sovittu että lähtö onkin klo 4:10.

vitutus oli käsinkosketeltavaa, sillä eka eläväinen uni, ja vielä poniuni, viiteen vuoteen, ja se särkyy kesken kaiken virheellisen tiedon takia. ei ollu hyvä meno koko sinä päivänä.
No. 9515
trollestia_did_it_again.png - ( 114.42KB , 353x336 )
9515
Näin unta että pakenin zombeja, kun Celestia lensi rinnalleni. Hän kertoi että edessäpäin oli joki, jonka keskellä oli pieni saari, ja jos käyttäisin lankkua siltana päästäkseni saarelle ja sitten vastarannalle, pääsisin joen yli.

Juoksin joelle, ylitin lankkusillan, ja nostin sen pois takaani etteivät zombit voineet seurata minua. Siirsin lankun saaren toiselle puolelle, mutta se olikin liian lyhyt yltääkseen vastarannalle.

Trollestia hymyili minulle, ja liihotti tiehensä...

En edes pidä Celestiaa trollina, mutta meemi on selvästi sotkenut alitajuntani.
No. 9517
Itsellä on tullut monta lucid-unta vastaan, monet myös poniunia, ja näitäkin aika usein (ehkä parhaimmillaan muutama viikossa). Tässä nyt vaikka yksi, joka tapahtui alle viikko sitten.

Uni siis alkoi jossain paikassa ponejen kanssa. Itse en tiedostanut unen aikana sen olevan uni, mutta pystyin tekemään valintoja ja ohjaamaan unen kulkua.

En muista alusta paljon enempää, mutta muistan kuinka katsoimme uusimman jakson yhdessä. Sain myös jostain käsiini Rarityn kuvan, jota aloin siinä sitten pyörittelemään, koska jotain omituista tai erityistä siinä tuntui. Sitten, NSFW varoitus:

En edes pidä R34:stä. Itse jaksossa harmaanturkkinen ja vaaleanpunaturkkiset fan-art ponit (ei siis kuitenkaan Derpy tai Pinkie) halailivat toisiaan, kunnes valot sammuivat ja kovaääninen voihkiminen alkoi. Herran jestas, ei näin! Sanoin itselleni vielä unessa "inb4clopfic".

Jotain muuta myös tapahtui, mutta lähdin. Tajunnaisuus unen tapahtumista katosi joksikin aikaa, kunnes huomasin olevani Rainbow Dash koska paras poni, tai pikemminkin Rainbow Dash kolmannessa persoonassa. Kävelimme paikallista kävelytietä yhdessä muiden kanssa, kunnes vastaan tuli lätäkkö. Aloimme siinä sitten tekemään sitä "pyörrettä".

Pyörteen ensimmäisen osan tein siis siinä yksin Dashina, kunnes mukaan tuli satoja poneja tekemään yhdessä pyörrettä. Lähdin siis kiertämään ympyrää, tällä kertaa lentäen (lentounet on parhaita :D), kunnes pyörähdin samalla oman kehoni yli, tipuin maahan ja pysähdyin levähtämään siihen.

Oli kuin olisin melkein nukkunut omassa unessani, kuten monesti myös teen Tarkoittaako tämä siis sitä, että olen laiska?. Silmäni olivat melkein suljetut, kun tunsin kun joku tai jotkut kantoivat minut pois. Se tuntui hyvältä.

Uni jatkui vielä jonkin aikaa ihmisenä, mutta sen tapahtumat eivät liity poneihin vaan tyttöihin :3, joten jääköön asia siihen.
No. 10049
Näin unta vanhasta Covert Action Career-tyylisestä pelistä CGA-grafiikalla. Pelissä oli kampanjat mies- ja naishahmolle, ja kun molemmat oli suoritettu niin viimeinen kampanja aukesi pelattavaksi Smartypantsilla.
No. 10050
131921912970.jpg - ( 95.48KB , 1023x574 )
10050
Näin unta että olin fluttershy ja olin kuusikon kanssa pelaamassa jalkapalloa ja valmistautumassa johonkin juhliin. Rarity antoi mulle jonkun rupusen vihreän liinan puvuksi. Mutta se oli OK koska läpsin häntä pepulle aiemmin.
No. 10059
pinkiewat2.png - ( 12.88KB , 734x535 )
10059
>>10050
>Mutta se oli OK koska läpsin häntä pepulle aiemmin.
No. 10265
mlfw269_huge.png - ( 391.96KB , 1920x1920 )
10265
Näin unta että Rarity oli Laukkagaalassa mustan changelingin oloisen orin kanssa. Rarityä hävetti ja suututti kun se törttöili ilman mitään käytöstapoja, kertoi härskejä vitsejä hienostoponeille ja nauroi räkäisesti. Kun se tanssien alkaessa heilui ja huitoi kuin humalainen niin Rarity sai tarpeekseen, käänsi selkänsä ja potkaisi sitä munille.
No. 10266
Pinkie Popcorn.png - ( 183.62KB , 853x937 )
10266
>>10265
Haluan tästä sarjakuvan :D
No. 10336
Rarity Gala.png - ( 371.77KB , 979x887 )
10336
>>10266

Toimitettu. Kolme tuntia Pony Creatorissa, Paint Shop Pro:ssa ja Paintissa!
No. 10337
45678654589876543.gif - ( 483.14KB , 486x274 )
10337
>>10336
Mahtava
t.>>10266
No. 10359
130538278637.jpg - ( 13.90KB , 218x218 )
10359
>>10336
/r/ lisää Pony creator-sarjakuvia.
No. 10361
>>10336
6/5, lukisin uudestaan.
No. 10837
43566456546456[1].png - ( 117.27KB , 332x344 )
10837
Näin unta että Fluttershy sheivasi Big Macin vasemman kiveksen ja hihitti kun se kiilteli kuin omena.

Myöhemmin Pinkie Piellä oli Mysterious Mare Do Wellin puku ilman hattua ja naamioa, mutta jokin siinä herätti epäilyksiä. Järjestettiin sitten Tekken-tyylinen taisteluturnaus, mikä sai sen innostumaan niin että se epähuomiossa pudotti valeasunsa ja paljastui changelingiksi.
No. 11161
Pari kertaa näin samaa unta, joka muistutti pelottavasti My Little Dashie fanfictiota.
Pelottavaa oli että en ollut vielä lukenut sitä. :O
No. 11318
Twilight_sneak_past_Royal_Guards_E22-W22.png - ( 312.58KB , 764x421 )
11318
Näin unta että olin Twilight, ja jostain syystä minä, Applejack ja Applebloom olimme saaneet vihaisen Celestian peräämme.

Alussa Applejack ja Applebloom eivät vielä tienneet tilanteesta, joten etsin heidät pikimmiten käsiini. Vältellen kuninkaallisia vartijoita saavuin metsäiselle rantaseudulle jolla tiesin heidän oleskelevan, ja löysin kuin löysinkin pahaa-aavistamattoman Applebloomin hyppelemässä iloisesti polkua pitkin. Applejack ei ollut kaukana, enkä ehtinyt edes selittämään tilannetta ennenkuin kuulin järvellä partioivien vartijoiden veneen lähestyvän.

Käskin poneja hyppäämään rannassa odottaneeseen soutuveneeseen kanssani, ja aloin taikomaan näkymättömyyskenttää veneen ympärille. Onneksi he ymmärsivät olla hiljaa, sillä taika vaati kaiken keskittymiseni enkä olisi voinut vastata heidän kysymyksiinsä. Tunsin kuinka vene lähti hiljalleen liikkeelle kun Applejack alkoi ääneti melomaan meitä kauemmaksi vartijoista.

Saavuimme Kokkolaan, ja livahdimme sisään assertiveness-workshopin kurssilaisten joukossa. Joku huomautti että ehkä meidän ongelmamme johtui huonoista kommunikaatiotaidoista, mikä kyllä kyllä oli periaatteessa mahdollista. Lähdimme kuitenkin jatkamaan matkaamme, ja säikähdin toistuvasti aidon kokoisia Celestia -paperimassamalleja jotka kuuluivat Equestrian Kokkolan venetsialaisjuhlaan. Kerroin ryhmälleni että jos he huomaisivat vartijoita, kannattaisi painautua lähelleni jotta voin suojata heidät näkymättömyystaialla. Jos sensijaan näkisimme oikean Celestian, olisi parempi juosta koska taikani tuskin toimisi häneen. Applejack sanoi "No hyvä tietää sillä hän on juuri takanasi!", ja kauhukseni näinkin Celestian itsensä paraatilavalla vilkuttamassa juhlakansalle. Hän ei ollut vielä huomannut meitä, joten lähdimme juoksemaan vastakkaiseen suuntaan kunnes heräsin.
No. 11343
ms_zecora__s_not_amused__for_her_ego_is_now_bruise.jpg - ( 79.35KB , 758x1054 )
11343
Näin unta että olin Zecora, ja asuin aavikolla. Eräänä päivänä ovelleni tuli ryhmä ihmisiä, jotka kertoivat olevansa mormooneja ja halusivat kutsua minut katsomaan esitystä. Tarjolla olisi myös kakkua ja mehua, mutta ennenkaikkea lähdin mukaan koska minulla ei ollut mitään muutakaan tekemistä.

Ihmiset pitivät esityksensä kirkon ja teatterin yhdistelmässä, missä mekkoihin pukeutuneet miehet tanssivat lavalla penkkien edessä. Yritin nauttia esitykestä, mutta kun he nostivat hameet korviinsa ilman mitään niiden alla, päätin lähteä heti kun mahdollista. Valkoinen, punatukkainen ori vieressäni oli esityksestä vielä tyrmistyneempi, ja kun esiintyjät yrittivät saada häntä viihtymään kopeloimalla häntä, lähdimme ovea kohti kesken esityksen. Olin valmistautunut taisteluun, mutta ihmiset olivat vain loukkaantuneita.

Vaikutteita nsfw:n alastomuuslangasta?
No. 11497
>>10050

>Rarity antoi mulle jonkun rupusen vihreän liinan puvuksi. Mutta se oli OK koska läpsin häntä pepulle aiemmin.

Luin tuon Fluttershyn äänellä.
No. 11499
LyraBench.png - ( 340.14KB , 630x435 )
11499
Pari viikkoa lähes joka yö olen nähnyt unen jossa Lyra ajaa minua takaa ja yrittää viedä käteni.
No. 11752
93208 - artist john_joseco fleur_de_lis.png - ( 290.05KB , 1000x885 )
11752
Näin unta että nukuin Fleur De Lisin vieressä, ja halasin sitä takaapäin. Mitään kummempaa ei tapahtunut, mutta oli ihanaa tuntea iso poni paljasta vartaloani vasten.
No. 11765
filly_twilight_sparkle_stares_at_you__by_flare3-d4.png - ( 1.92MB , 4000x4000 )
11765
Näin jännän unen, jossa en itse ollut mukana, mutta jossa kaikki kuusi ponia seikkailivat. Ikäänkuin vain katsoisin uutta ponijaksoa suoraan mielikuvituksessani.

Kaikki ponit olivat matkalla vuorenhuipulle etsimään jotakin. Konsepti oli hiukan samanlainen kuin Dragonshy-jaksossa. Konkreettisista tapahtumista ei jäänyt mieleen juuri mitään, mutta yksi asia oli yli muiden: laulu. Onnistuin jotenkin generoimaan mielessäni tajuttoman upean laulun. Kaikki ponit lauloivat mukana, etenkin Fluttershyn ihana ääni painui mieleen. Kuten muissakin upeissa ponibiiseissä, tässäkin oli tosi iskevä kertosäe. Kaiken lisäksi sanoitukset, jotka olivat tietenkin englantia, tuntuivat taidokkaan huippuartistin kirjoittamilta, ja niissä oli sanomaa sisällä. Biisi alkoi jotenkin vauhdikkaasti, ja kertosäkeeseen mennessä se vain parani. Tuntui kuin tuo ihana kappale olisi jatkunut loputtomiin.

Se oli jopa niin hyvä, että aloin melkein sängyssäni maatessa jammailemaan sen mukana. Mikä taisikin olla syy, miksi heräsin. Samantien biisi lähes haihtui mielestäni.

Toivon todella, että kappale siirtyy telepaattisesti herran Ingramin päähän, niin että se saadaan kaikkien kuultavaksi kolmannelle tuotantokaudelle.

Kuvassa ilmeeni, kun yritän muistella kyseistä kappaletta.
No. 11768
>>11765
ja jos saat muisteltua, kirjoita se nuotteihin, eipähän mene hukkaan. sage koska ei ole kanavan aiheen mukaista
No. 11791
En muista unesta mitään kuin lopun, jossa Derpy teki lentäessä takaperinvoltin sydämen läpi. Derp.
No. 11926
Kello 5 päätin että aion hankkia jonkinlaisen lucidin. Meni hieman kauemmin ennen kuin nukahdin (meluisa ympäristö), ja noin unen ensimmäisillä vaiheilla tapasin Mane 6.

En muista asioista paljon mitään, yhdessä kohdassa olin luultavasti lentämässä lentokonetta ja loput oli jotain koulua, jossa kaikki olivat bronyjä. Itselläni ei ollut oikein vaikutusta unen kulkuun.
No. 11955
Kuva
poistettu
Näin unta brony.fi administa
No. 12096
41021-molestia.png - ( 245.73KB , 2560x1600 )
12096
En muista paljoa viimeyön unesta sillä vaikka kirjoitin sen ylös, huomasin kirjoittaneeni sen ylös unessa. Ainakin Canterlotin linnassa oli huone jonka lattiaa koristi mosaiikkikuva Molestiasta takaapäin, ja mane6 kutsuttiin sinne kuuntelemaan Celestian tehtävänjakoa. Pinkie Pie lähti hakemaan Rarityä, joka löytyi linnasta makaamassa kääpiöiden tekemällä lyijypöydällä Dashin nuolemana.
No. 12097
perunannostokone.png - ( 937B , 60x64 )
12097
Oli niin hieno uni, että piirsin siitä kuvankin. Toivottavasti modet ei poista, koska käytin siihen oikeasti 7 tuntia.
No. 12102
>>12097
/___\
No. 12103
>>12097
5/5
No. 12104
>>12097
Olisi mielenkiintoista nähdä kuva mutta olen alkanut näkemään vain "Kuva poistettu".
No. 12105
Luultavasti jo kolmas semi-lucid tällä viikolla. Tällä kertaa keräilin blindbageja. En muista loppuja ja unen hallitseminen jäi aika heikoksi.
No. 12106
>>12104

"Kuva poistettu" kuvat on poikkeuksetta trollikuvia. perunannostokone.png on kuva verisestä paperista pesualtaassa.
No. 12173
115407 - artist john_joseco celestia i_came spelli.jpg - ( 182.86KB , 800x695 )
12173
Näin unta että makoilin Celestian kanssa Canterlotin linnan kuninkaallisella vuoteella. Läheltä huomasi että vaikka Celestia oli laiha, sillä oli valtavat lihakset.
No. 12184
Näin unta että Discord oli tullut takaisin. Taustalla soi todella tarttuva chiptunen-kaltainen musiikki (sopivasti päävastus-tyylinen), johon vielä muistan sävellyksen jonka voin nauhoittaa Voocaroohon tai vastaavaan jos joku kiinnostuu.

Discordilla oli kyky muuttaa koko maailma mustavalkoisen harmaaksi pitkän välähdyksen jälkeen. Tarkkoja tapahtumia en muista koska huomasin olevani unessa vasta loppupäässä ("hetkonen, PONEJA PONEJA PONEJA"), mutta mitä luultavammin Discord laittoi Twilightin, Derpyn ja Rarityn "uneen". Itse uskoisin tässä olleen itse Twilight.

Tässä vaiheessa huomasin sen olevan uni, joten tapani mukaan esitin nukkuvaa omassa unessani ja näin ollen huijaten Discordia. Minä ja muut olivat muuttuneet jo harmaiksi, mutta Derpy lähti silti lentoon hämäämään Discordia.

Sillä välin itse eli Twilight hankin kokoon harmonian elementit, ja ei aikaakaan kun muut Mane 6:stä liitelivät taivaalta muiden background-ponien kanssa alas (Rarityllä oli DJ Pon-3 johon olin "wtf"). Harmillisesti vanhemmat herättivät juuri ennen kuin muutama Mane 6:sta ilmestyivät joten en saanut unta loppuun, mutta luulen että Discordille kävi huonosti.

...ja näin Derpy pelasti maailman.
No. 12206
the_great_and_beautiful_trixie_by_internationaltck.png - ( 669.04KB , 3150x4500 )
12206
Näin nsfw-unta Suuresta Ja Mahtavasta Anthro-Trixiestä. Minä olin ihminen mutta Trixie ratsasti minulla tietyssä mielessä.
No. 12359
Prince_Blueblood_Visual.png - ( 832.09KB , 1280x720 )
12359
Näin unta että isännöin virallisia juhlia poneille, ja juhlien edetessä olin tekemässä toista täytekakkua sitämukaa kun edellinen oli syötävänä. Huomasin että vaikka ehtisin tekemään kakun loppuun ennenkuin edellinen loppuisi, en ollut ottanut huomioon että edellinen oli niin mehukas koska sitä oli kasteltu suihkepullolla täynnä mehua. Hiiviskelin vaivihkaa kysymään joltain asiantuntevalta tammalta pitäisikö kakku tarjoilla kuivana vai viivyttää tarjoilua kunnes se on valmis. Sattumalta Prinssi Siniverinen kuuli tuon muttei ymmärtänyt että kyse oli kostuttamisesta eikä paistamisesta, ja päätti nopeuttaa asioita taikomalla kakkuun polttavan lämpösäteen.

Muutenkin kuiva kakku paloi karrelle, ja Prinssi Siniverinen nolasi itsensä. Vartijat saattoivat hänet ovelle, ja minä olin mielissäni että välikohtaus piiloti täysin oman kakkumokani.
No. 12476
1341616813788379.gif - ( 2.27MB , 347x194 )
12476
Näin unta tapahtumista, jotka vaikuttivat kuin Grand Theft Auto oikeassa elämässä, esimerkiksi jumittamalla autotallin ovi kolmannella autolla jotta autotalliin mahtuisi enemmän autoja. Ajajana oli Pinkie Pie, ja lepäsimme aina yöt autossa. Yksi tietty keltainen GT-auto toistui unessa monta kertaa jota "halusin ajaa". Sitten ostin makaronia. The end.

Tämä oli jo viides poniuneni tässä kuussa. Kuvassa ilmeeni.
No. 12619
tumblr_m54k6ay76p1rnoqobo1_1280.png - ( 435.85KB , 1280x947 )
12619
Näin unta että lämmitin mummolan vanhan ulkosaunan jotta voisin sauna Rainbow Dashin kanssa, mutta hän tekikin oharit. Yllättäen kohtasinkin Lunan, joka sanoi "Minä näytän mitä ystävyys voi olla!" ja käänsi peränsä vasten kasvojani.
No. 12711
13282572351164.jpg - ( 95.84KB , 1600x1000 )
12711
Itseäni harmittaa kun en koskaan näe poneista unta :( ehkä pari kertaa mutta en muista niistäkään mitään :< kun te näette niistä unia puhuvatko he ihan suomea siinä or english? :o tahtoisin vain tietää.
No. 12712
42327 - artist_kurokaji11 sleeping fluttershy rain.png - ( 416.82KB , 3481x2340 )
12712
>>12711
Unia voi "harjoitella", katso enemmän hakusanoilla "lucid dream" tai "selkounet". Itse en kauheasti muista kyseisien ponien puhuneen, mutta oma valta siinäkin. Jos muistan oikein, omassa unessa ponit ovat ainakin puhuneet englanniksi (jos puhuivat).

Itse ainakin laittaisisin puhumaan englanniksi, koska kaikista luontevin mitä dubbaukset. Yleensä olen vain hiljainen sivustakatsoja joka ei puhu mitään ja muutenkin elää hiljaisessa unimaailmassa jossa voi välillä soida musiikkia, mutta laitan ihmisiä/poneja keskustelemaan vain jos on pakko. Yleensä ihmiset puhuu ihan suomeksi, ponit englanniksi.

Voisin samalla yrittää tänä yönä uutta poniunta, joten taidankin mennä tästä ajoissa nukkumaan. ->
No. 12714
131518117205.jpg - ( 27.22KB , 500x490 )
12714
>>12712
OH thanks dude, enpä ole ennen tuollaistakaan harjoitellut :3 jospa sitä näkisi selkeämmin unia tästä lähtien kun harjoittelen vähän! :]
No. 12715
Unen muistamista pystyy kehittämään siten, että aina kun heräät, kirjoita vihkoon tai paperille niin paljon kuin muistat yksityiskohtia myöten. Näin alat muistamaan uniasi enemmän, koska yössä näkee monta unta ja niistä yleisesti jää vain 1 -3kpl tai 0 muistiin. Anteeksi vielä oma kirjoitustaitoni.
No. 12716
Queen-Chrysalis-mlp-fim-queen-chrysalis-30583528-6.png - ( 311.72KB , 638x359 )
12716
Näin viime viikonloppuna Alien-tyylistä unta, jossa avaruusaluksella oli changelingejä. Lopulta miehistö sai kuningattaren ahdistettua pakokapseliin ja laukaistua sen läheiselle planeetalle.

Ja niin Crysalis saapui Equestriaan.
No. 12718
Unessani tupsahdin tyhjälle kadulle. Katselin ympärilleni vain huomatakseni että olen kaupungissa. Uneni ehkä yritti lyödä minua kotikaupunkiini, mutta jostain syystä oli löynyt kaupungin taustalle muutaman pilvenpiirtäjän. Jostain kaukaa kuului liikenteen melua, mutta se osa jossa minä olin, oli hiljainen kuin hautuumaa. Lähdin kävelemään eteenpäin, jalkakäytävä oli vanha kuin aika, halkeili ja rakoili. Kävelin eteenpäin tummien ikkunoiden ohitse joista ei nähnyt sisään, kunnes näin oikealla puolellani pitkän kadun. Katu oli valaistu lyhdyillä, se oli täynnä kojuja joissa ihmis... Ei niitä voinut sanoa ihmisiksi, ne olivat tummia möykkyjä jotka tekivät ruokaa, asiakkaina samanlaisia tummia möykkyjä, joiden ulkonäöstä ei saanut mitään selvää. Haistoin aivan selvästi eri ruokia, aloin kävellä kohti katua kunnes yhtäkkiä kävelinkin taas jalkakäytävällä. Mietin itsekseni että mikä tämä homma on ja lähdin uudestaan kohti kujaa, sama toistui taas. Aina kun yritin lähestyä valaistua kujaa, päädyin aina kävelemään pitkin samaa jalkakäytävää. Jatkoin matkaani luopuen ajatuksesta poiketa ruokakojujen unelmamaassa. Jatkaessani matkaani viimeisetkin äänet liikenteestä loppuivat, ja kun katsoin taakseni, kuja jota äsken katselin oli poissa. Näin vain äärettömän matkan pyörätietä jota reunustivat rakennukset, jotka olivat yllättäen kasvaneet taivaisiin asti. Kävelin eteenpäin, jatkoin ja jatkoin toivoen että kohta tulisi jotain, sitten kuulin ääntä. Vähän matkan päässä oli, uskokaa tai älkää, lato. Keskellä betoniviidakkoa talojen välissä oli kuin suoraan maalta repäisty puinen homeinen lato. Sisältä kajasti jotain valoa ja kuului puheensorinaa. Lähdin muitta mutkitta kohti latoa kunnes saavuin kohdalle, jolloin poikkesin suoraan sisään. Sisällä istui kolme miestä, jokainen oli stereotyyppinen kerjäläinen rikkinäisine hanskoineen, risaisine lakkeineen ja takkeineen. Yksi heistä kääntyi minua kohti ja viittoi luokseen, kävelin kulkureiden luo ja istahdin maahan, heillä oli pieni matkatelevisio joka tönötti tynnyrin päällä, matkatöllön päällä oli pieni öljylyhty. Telkkarista tuli yllättäen Ponia, katsoin siinä hetken, kunnes käänsin katseeni kulkureihin. Kaikki olivat ihan hiljaa ja katsoivat ohjelmaa. Ehdin hetken seurata sarjaa, en muista siitä paljoa, ilmeisesti Rainbow Dash jutteli jonkun toisen ponin kanssa jostain. Sitten yksi matkalaisista kääntyi minun puoleeni nykien hihaani ja sanoi: "Vaikkei ole rahaa, ei suuntaa elämällä eikä ketään joka oikeasti välittää, niin pienikin ilo tässä elämässä, se on silti aitoa iloa."

Heräsin sängystäni, kello oli varttia vaille viisi aamulla. Katsoin hetken aikaa kattoa, sitten itkin.
No. 12720
Twilight_Applejack_happy_S02E15.png - ( 382.85KB , 956x536 )
12720
Näin unta että Discord oli muuttanut Twilightin oriksi, joten nsfw-varoitus tästäeteenpäin:

Ponit juoksivat pakoon Discordia, mutta Twilightin oli vaikea juosta uuden anatomiansa kanssa Octavian laukatessa hänen silmiensä edessä. Kun ponit pääsivät piiloon sillan alle, Applejack päätti auttaa ystäväänsä kaviohieronnalla.
No. 12721
manly tears.gif - ( 413.48KB , 300x168 )
12721
>>12718
>Vaikkei ole rahaa, ei suuntaa elämällä eikä ketään joka oikeasti välittää, niin pienikin ilo tässä elämässä, se on silti aitoa iloa

muistan tämän. kiitos kun jaoit
No. 12738
Dear_princess_celestia lucid_dream lucid_dreaming .png - ( 84.81KB , 1322x264 )
12738
Varoitus: NSFW (not safe for Woona).

Eilen oli puhetta kyseisestä kuvasta. Varmasti vanhaa, mutta sai ajattelemaan näin kello 23:16. Entä jos itse olisin samassa tilanteessa? Tekisinkö todella sen? En ole normaalisti itsetuhoista tyyppiä, ja vaikka kuva olisikin paskapuhetta, niin asia sai todella miettimään. Päädyin siihen, että tunnetusti poniuia spontaanisti harrastavana jonnena inspiroin ja taioin itselleni taas poniunen perustuen lukemaani.

Menin siis syömään muroja ja makaamaan sänkyyn noin kello 00:00, sellainen ninjaileva Luna kun olen. Tämä myös auttaa unensaannissa, ainakin itselläni. Jostain syystä en saanut vielä unta, ja päädyin selailemaan smittyg:n ponitaidetta ja lautaa. Tämäkin voi tuntua niin turhalta kertoa, mutta jokin tietty asia Rainbow Dashissa kinostaa. Pikaisen "RD-unelmoimisen" jälkeen nukahdin noin kello 01:00 tai 01:30. I have no obligations to cloppers, anteeksi, en tiedä mikä minua vaivaa. ;_;

Pian olin siis unessa. Uni oli vielä epäselkeää, mutta muistan tietyt kohdat unesta. Unessani oli jossain kohdassa labyrintti koottu valkoisista seinistä, jossa tapasin joidenkin random tyttöjen jälkeen Fluttershyn. Harrastimme kiihkeää seksiä kunnes sain toisen orgasmin, siis unessa. Olin ehkä vain puoliunessa tuolloin, kun muistan pitäneeni peittoa jalkojen välissä ja halaten peittoani. Y'know, aika perus.

Jäin pois lopulta sivuhenkilöksi vielä seuraamaan Fluttershyn söpöä ja ujoa toimintaa, kun hän yritti sopivasti häiritä toista henkilöä "työssään". Lopulta löysin itseni taloon, jonka tapahtumat vaikuttivat kuin jostain kirjasta. Yllätys vai eikö, mies tuli pöydän ääreen ja käski minua tekemään jotain. Vastustelin, joten mies otti revolverin vyöltään ja ampui sillä kohti kattoa. Tämän jälkeen hän laittoi revolverin aivan eteeni pöydälle.

En ollut tuolloin hallitsevassa lucid-tilassa eikä poneja vilissyt ympärillä, joten menin unenkulun mukaan. Sain huijattua pääosassa ollutta miestä antamalla revolverin pöydän alta toiselle puolelle, jossa mitä luultavammin siskoni tai joku muu istui. Jotain tapahtui, en muista mitä, mutta olkoon. Revolverin "hahlikko" vai mikä onkaan sisällä, joka panostetaan, ei ollutkaan reikiä, vaan se oli tynnyrinmallinen, siis avoin. Tästä huolimatta sisällä oli puna-harmaita kaksiosaisia, noin 2cm pituisia kaksiosaisia pieniä räjähteitä.

En harmillisesti muista tarkkoja tapahtumia enää, mutta jäin tutkimaan asetta. Itselläni oli jatkuva pelko siitä, että ampuisin vahingossa tai tahallisesti itseni aseella. Jouduin välillä katsomaan aseen piippuun, mutta muistin silloin ettei minun pitäisi ja yritin välttää tekemästä niin, varsinkin kun ase oli vielä ladattu. Huomasin että räjähteet olivat hyvin pieniä ja ohuita, ja kyseenalaistin aseen tehon. Ei aikaakaan kun menin ulos koivun viereen, ja kahdella sormellani tähtäsin kauan toiseen koivuun. Toisella puolella pöytää istunut henkilö meni juuri koivun oikealle puolelle. Kyseessä oli kova tuuli, ja vieläpä oikealle. Se kaikki tuntui niin realistiselta; kuinka monen teidän unista tunnette kipua, tuulta tai mitä muutakaan? Itselläni on jokin kyky aistia kaikki unessa kuten oikeassa elämässä.

Tietääkseni aseessa oli vain enää yksi panos. Mielessäni kävi ARMA2:sta tuttu DEGRADE (http://en.wikipedia.org/wiki/FADE), joka siis viittasi siihen että tiedostin olevani unessa, ja tiedostin, että en ammu aidosti. Odotin että tuuli lakkaisi, ja ammuin suoraan kohti koivua. Ennustetusti, kuula osui koivun oikealla puolella olevaa henkilöä johonkin kehoon. Arvelin luodin olevan kuitenkin lähes harmiton ja mahdollisimman pieni, koska mitään vakavampaa kuin pienen kivunhuunnon ääntämistä ei tapahtunut. Uneni loppui tähän.

Nyt olen siis nukkunut neljä tuntia, eikä tämän jälkeen minua nukuta enää yhtään. Mieleni on todella virkeä ja iloinen Rainbow Dashin ja Fluttershyn skenaarion jälkeen. Olo on myös hieman heatenings koska tunnistukset, a-anteeksi... kadun vielä tämän postaamista joskus. ;_;

No. 12739
>kyky aistia kaikki unessa kuten oikeassa elämässä
nope, lucid-nukkumistahan se. ei mikään erikoiskyky.

kiintoisa tarina. ja se riippuu itsestäsi: annatko houkutukselle kokeilla ponionneasi periksi ja yrittää itsemurhaa siinä toivossa että pääsisit Equestriaan? vai haluatko jatkaa tätä elämää ja löytää onni tästä? elä synkistele, kyllä sitä onnea löytyy täältäkin. ajattele jos olisit väärässä: et näkisi enää poneja tai ponisteja, tai et pääsisi kokemaan mitään minkä olisit voinut kokea. jonkun tyty-yden pillu jäi porailemati tms :D

onhan siinä kuolemassakin kaksi puolta. hyvä JA huono puoli on se, ettei pääse kokemaan mitään enää, kaikki loppuu osaltasi siihen. elon jatkossakin on sama juttu toisinpäin, pääset kokemaan kaiken huonon JA hyvän. vähän pitää hyvänkin eteen kärsiä, mies. tai nainen, tapauskohtaista

helppo ratkaisu ei lähes koskaan ole järkevin
No. 12740
>>12739
> En ole normaalisti itsetuhoista tyyppiä
En ottanut ajatusta oikeasti vaan leikittelin asialla, mutta kiitos kommentista.
No. 12759
144802 - applejack Artist Doomy.jpg - ( 353.95KB , 1000x717 )
12759
Näin unta että kuuluin X-Comiin, ja tukikohdan apteekkarina oli vaaleanruskea poni.
No. 12841
mlfw4821-1330376880574994.png - ( 129.31KB , 900x945 )
12841
2-3 yötä sitten näin taas jotain unta poneista. Se oli tosin hyvin lyhyt.

Viime yönä näin taas unta poneista. Tällä kertaa olin jossain kalliomaisella alueella, joka jakaantui kahteen osaan. Näin Twaikun siellä, ja kysyinkin häneltä haluaisiko hän pitää hauskaa. En jaksa nyt yksityiskohtiin mennä. Mutta joo.
No. 12849
scootaloo_relief_by_emper24-d4zn08m.png - ( 144.15KB , 900x880 )
12849
Näin viimeyönä kaksi poniaiheista unta:

Ensimmäisessä olin Spike, ja seikkailin ponien kanssa suomalaisella maaseudulla jolla kasvoi vaahtokarkkeja. Keräsin vaahtokarkkeja vaikken itse niitä aikonutkaan syödä, mutta unen aikana päähäni kasvoi sarvi, joka pikkuhiljaa kasvoi Celestian mittakaavoihin. Siinävaiheessa en pystynyt olemaan syömättä, vaan ruumiini alkoi mättää vaahtokarkkeja suuhunsa vasten tahtoani kunnes sarveni kutistui olemattomiin. Olin kauhuissani siitä mitä minulle tapahtui, mutta ponit olivat sympaattisia hädälleni ja lohduttivat sillä että tuo oli normaalia lohikäärmeelle.

Toinen uni oli lisätty kohtaus Cutie Mark Chroniclesiin, missä Scootaloo kertoi kuinka hän sai cutiemarkkinsa. Kun ryhmä odottavia tammoja oli loukussa purettavan rakennuksen kellarissa, hän opasti heidät juoksuhiekkapyörteeseen joka kuljetti heidät pihalle ja sai tästä samanlaisen cutiemarkin kuin Twilight.

Muut crusaderit sanoivat että tuo oli typerin tarina ikinä, plus ettei Scootaloolla ole cutiemarkkia. Scootaloo hymyili nolosti.
No. 12873
maccry.gif - ( 213.13KB , 474x472 )
12873
tuli mieleen joskus vajaa vuosi sitten nähty poniuni. gifu liittyy, siinä tunteeni ja toimintani herätessä.

Unessani olin Equestriassa ihmisenä. Ihmisiä ja poneja oli unessa sekaisin, luultavasti ihmiset olivat luoneet portaalin Equestriaan. Tapahtumapaikkana oli suurkaupunki, joten oltiin jossain Manehattenissa tai satunnaisessa ja nimettömässä tämän maailman suurkaupungissa.

Oli zombi-invaasio. Portaali oli vaikuttanut liian lähelle menneisiin poneihin niin, että mutatoituivat. Mutaatio sitten levisi saastuneista poneista kumpaankin lajiin. Ihmiset olivat immuuneja portaalista tapahtuneelle mutaatiolle.
Olin harjakuutosen (paitsi Fluttershy, hän oli kadoksissa) kanssa samalla outpostilla, ja minulle annettiin tehtäväksi hakea joku poni jostain kerrostalosta.
Löytäessä paikalle huomasin, että ovi oli barrikoitu heikosti. Koputin oveen, ja pienen ryminän jälkeen päästä avaamaan tuli -yllätys yllätys- Fluttershy. Flutters ei suostunut liikkumaan piilopaikastaan, vaikka ruokavaransa olivat ehtymässä. Jäin Fluttersin luo pariksi päiväksi, ja sain hänet lopulta rohkaistua lähtemään matkaani. Koska poneilla ei ole sormia ja Fluttershylle oli enemmän hyötyä siivistä lentämiseen, annoin hänelle varalyömäaseeni, pesäpallomailan. Itsellä taisi aseistus olla luokkaa automaattipistooli lipasrykelmällä ja retkikirves.

Paluu sujui ongelmitta, mutta viimeisellä viidensadan metrin loppupuristuksella kimppuumme käy valtaisa lauma. Outposti oli jo näkyvissä, näytti siltä, että zombit olivat hyökkäämässä sinne, joten samalla kävivät meidänkin päällemme. Flutters ei pelosta johtuen pystynyt lähtemään lentoon, ja intti minulle etten selviäisi jos ei jäisi auttamaan. Tässä unessa ei moni zombi enää osannut juosta tai kestänyt luotia tai kahta, joten aluksi puolustin meitä pistoolilla. Pistoolin huono puoli on se, että panokset vääjäämättä loppuu käytettäessä, ja koska olimme edelleen piiritetyt, jouduimme käsikähmään. Minulla sattui olemaan myös toinen lähituntuman ase, joten mätin tsomboa niillä maanrakoon raivolla jota voisi verrata energiajuomariippuvaiseen jonneen, jonka ES vietiin nenänsä edestä. Fluttershystakin paljastui täysin uusia piirteitä, hänen tuomitessa lukemattomia vittupäitä kuolemaan antamallani mailalla.

Väsymyshän on myös aika piru. Hetken päästä puuskutimme molemmat raskaasti, mutta zombit ne vain painavat päälle. Apuun tulikin muutama nopeasiipisin poni (mm. Rainbow Dash), mutta eivät pystyneet tekemään paljoa. Jatkoimme siis. Pian olemme täysin piiritetyt, vapaata liikkumatilaa vajaa puoli metriä suuntaansa, selkiemme kohdatessa toisensa. Mitä enemmän jaksoimme, sitä enemmän poneja ja ihmisiä meitä tuli avustamaan. Jouduimme kirjaimelliseen käsikähmään zombojen kanssa. Zombojen örinä ja berserkkityylin huutoni peittivät omat korvani muulta mölinältä, en kuullut aseidenkaan pauketta.

Selviydyin. Rojahdin maahan ja etsin katseella Fluttershyta, joka joutui erilleen minusta. Näen hänet pian, samassa tilassa kuin minä. Kävelen luokseen, ja huomaan jotain kauheaa. Fluttershy oli saanut pureman, ja puremakohdan liha tummui ja mätäni hyvää vauhtia. Flutters sanoi, että joutuisin ampumaan hänet pian. Minullahan ei ollut panoksia, vastasin, johon Flutters otti jostain piilosta, siiven alta tai vastaavasta, lippaan. Sanoi että jossen nyt ammu häntä, hän infektoituu ja puree minuakin. Silmät vetistäen kieltäydyn ampumasta häntä, koska olin huomaamattani kiintynyt häneen niiden parin päivän aikana, jonka tuloksena sain hänet rohkaistua paluuseen.

Muut harjakuutosen jäsenet olivat juuri kerinneet paikalle, ja näkivät miten voimakkaasti rutistin Fluttersia. Itkin ja rutistin. Hän teki samoin. Viimeisenä sanoin hänelle olevani pahoillani. Flutters ei vastannut, mutta hetken päästä alkoi sihisemään ja örisemään. Infektio tarrasi häneen, ja hän yritti purra minua. Tönäisin hänet maahan ja ammuin hänet refleksinä.
Lysähdin maahan sanoen suruisalle harjakuutoselle, että tuon Fluttersin ruumiin outpostille, jotta päästäisiin hautaamaan ruumis.

Uni hyppäsi eteenpäin n. viikolla. Twaikku tuli luokseni ja mainitsi ottavansa osaa edelleen jatkuvaan suruuni. Samalla hän sanoi, ettei harmonian elementtejä voi enää käyttää, sillä Fluttershy oli kuollut. Minä tuohon, ettei tällaisessa tilanteessa ole harmoniaa, ja ettei ystävällisyyden pitäisi kuulua kenenkään sanavarastoon. Minua häiritsi moinen kivenkylmä lause, mutta tiesin olevani oikeassa. Uni loppuu siihen, kun Twaikun kanssa poistumme hakemaan seuraavaa havaittua selviytyjää.
No. 12874
Applejack sitting cool.png - ( 265.01KB , 1024x1262 )
12874
>>12873
Ihan kuin olisin lukenut Walking Dead-crossover-fiktion.

Paras tähän asti lukemani 5/5
No. 12887
cb2d10ded9e94661ddcba147f915c661.jpg - ( 100.24KB , 823x1000 )
12887
Näin unta että löysin jätelavalta Sweetiebotin.

Valitettavasti en muista unesta enempää.
No. 12893
tumblr_lnacnw2DHZ1qafrh6.gif - ( 208.42KB , 403x296 )
12893
Yhdessä unessa vaelsin post-apokalyptisissä raunioissa etsiskelemässä säilykkeitä ja muuta hyödyllistä kauan sitten tuhoutuneen kaupungin raunioista. Luotettavana kuormajuhtana minulla oli Pinkie Pie, joka hyppeli iloisesti satulalaukut selässään. Se oli todellinen ilopilleri muuten yksinäisessä maailmassa.
No. 12896
Fluttershy mosaic.png - ( 503.22KB , 762x552 )
12896
Olin unessa matkalla johonkin, mutta reissuun kuului välipysähdys Toholammilla. Niin tylsä kuin paikka onkin, tälläkertaa siellä oli apokalyptinen tilanne. Tavalla tai toisella paikan tapahtumaköyhyys oli saavuttamassa singulariteettia, joka vääjäämättä tuhoaisi paikkakunnan, eivätkä siellä asuneet voineet sitä paeta.

Minä en ollut vaarassa, joten seuraavaa bussia odotellessa yksi brony johon ehdin tutustumaan antoi minulle kasetin pelastettavaksi. Kasetilla oli musiikkivideo, jonka musiikki oli tehty miksaamalla pätkiä Fluttershystä laulamassa Pinkien laulua ja pätkistä Elviksen kappaleita. Video oli tehty leikkelemällä muutaman sentin paloja kohtauksista joissa Fluttershy esiintyi ja yhdistelemällä ne mosaiikkimaisesti yhteen sujuvaan animaatioon. Lopputuloksena oli video Fluttershystä laulamassa matalalla äänellä ennenkuulumatonta kappaletta, ja video jolla Fluttershy oli animoitu sujuvasti uusille liikkeille vanhoilla videomateriaaleilla. Kuva liittyy, piti oikein tehdä malli videon tyylistä.

Toin videon sivistyksen pariin ja siitä tuli suuri hitti. Omistin sen edesmenneen bronyn muistolle, vaikka sain itsekkin kunnioitusta hänen elämäntyönsä pelastamisesta.
No. 12898
Olipa pitkä poniuni, yritän muistella kaiken.

Taisin aloittaa jostain autosta metsästä päiväsaikaan, josta tarrasin jäätelön mukaan. Matkalla maasta löytyi Sandvich eli TF2:n voileipä, jota en kuitenkaan poiminut mutta sai jo heti alkuun lucid-reaktion samalla kun ajatukseni pyöri jäätelön syömisen keskittymiseen. Oli muuten hyvää päärynäjäätelöä.

Tämän jälkeen (hieman nuorempi) Celestia oli vierelläni ja minusta olikin tullut Luna. Yhdessä kävelimme jollekin rakennukselle, jonka olisin päätellyt kouluksi. Paikalla oli paljon ihmisiä, ja irraannuin hetkeksi itsestäni samalla kun Luna työnsi päänsä jostain portaalista läpi derp-silmillä (josta otin "screenshotin") pihan sisäpuolelle. Kukaan ei näyttänyt huomaavan Lunaa tai sinistä portaalia joka oli ilmaantunut pihalle.

Olin siis rakennuksen pihalla, irtaantuneena itsenäni vielä hetken. Ihmiset olivat jakaantuneet eri kaveripiireihin, mutta pystyin kaukaisesti tunnistamaan joitain henkilöitä. En tehnyt kovin monta kontaktia näiden henkilöiden kanssa, säädin jotain äänenvoimakkuutta kunnes olin taas Luna/joku siivellisistä. Makasin hetken pihalla. Muistikuvat epäselvenee tässä vaiheessa. Jossain vaiheessaa taisin olla taas itsenäni koulurakennuksen sisällä katsomassa jotain videota ja istumalla sisällä.

Tämän jälkeen olin taas joku siivellinen jossain fantasiamaailmassa, joka ei tosin muistuttanut ihan Equestriaa vaan enemmän realistisemmalta. Pystyin viimein lentämään ja teinkin muutaman (2-3) harjoitusta. Näin myös jonkun toisen harmaan siivellisen ponin, muttei tälläkään kertaa Derpy. Olin vielä opetteleva ja en pystynyt kääntymään hyvin, mutta pystyin aina pienellä kivulla "ottamaan kiinni" maasta ja yrittämään uudelleen, kunnes Applejack tuli kuumailmapallon ja satojen tuhansien täytettyjen heliumilmapallojen kanssa täyttämään kaiken. Lentovoimani hupenivat jossain vaiheessa, mutta lensinkin yksin n. kolmen heliumilmapallon varassa.

Muistikuvat epäselvenevät jälleen kerran, mutta vietin silti loppuni rakennuksen sisällä. Luulisin että kyseessä olisi ollut liikuntatunti, jossa olin ainoa. En pystynyt tunnistamaan omaa olomuotoani tai sitä mitä minulla oli päälläni, joten olin luultavasti irtautunut itsestäni. Muutama tapahtumat ovat liian vaikeasti selitettäviä, mutta tämän tarinan kohdalta turhia.

Lopuksi olin siis suihkutiloissa yksin irtaantuneena. Vaikka en tuntenut sille tarvetta, käänsin suihkun päälle. Sehän on mainio tapa testata lucideja, eikö? Lopputulos oli odottamaton, sillä vesi painoi itseäni voimalla alas enkä pystynyt pysymään pystyssä virran voimasta. Lyhistyinkin polvilleni ja käänsin suihkun hetkeksi pois ja yritin nousta. Käänsin suihkun uudestaan päälle, mutta jälleen kerran lyhistyin polvilleni, josta pienen matkan päähän näkö pimeni ja lyhistyin kokonaan lattialle. Tunsin kuinka pienenin vielä unessa. Tämän jälkeen heräsin.

tl;dr: Olin Luna, näin Celestian, lensin jne.
No. 12936
Näin ensimmäisen poniuneni eilen. En ole koskaan kokenut poneja seksuaalisesti viehättäviksi, enkä koe vieläkään. Mutta jostain syystä, ehkä loputtoman yksinäisyyteni takia, seurustelin tuossa unessa Applejackin kanssa. Olimme erittäin onnellisia yhdessä, ja Applejack kävi luonani päivittäin Ponyvillestä. Suhteemme oli niin vakava, että oli puhetta siitä että AJ muuttaisi luokseni pysyvästi, koska ilmeisesti Ponyvillestä oli hyvin vaikeaa matkustaa omaan maailmaani. En muista että unessani olisi eritelty kuinka tämä tapahtui, se vain tapahtui. Applejack oli siis luonani tässä maailmassa, jossa oikeasti elän. Vietimme yhdessä aikaa kuunnellen musiikkia ja käyden kävelyillä, tehden kaikkea sitä mistä oikeastikin nautin. Uni oli helvetin todentuntuinen.

Myös muiden ihmisten kohdilta. Applejack ja minä saimme jatkuvasti kestää muiden katseita ja seläntakana supattelua. Ei ole normaalia, että mies seurustelee piirrosponin kanssa. Kaverini alkoivat hylkiä minua, ja sain potkut töistä, koska toin ikävää julkisuutta pienelle yritykselle. Kestimme kuitenkin muiden kritiikin ja tuomitsemisen toistemme takia. En vain tajunnut, kuinka vaikeaa se AJ:lle oli.
Vein Applejackin ulos syömään, ja söimme kasvisruokaa, johon olin ilmeisesti Applejackin takia siirtynyt. Ilta sujui mainiosti, kunnes muutoin hienomman oloiseen ravintolaan ilmestyi räppilippispäisiä jonneja, jotka huomasivat meidät.

Tietysti nämä sankarit ilmestyivät pöytämme ääreen ilkkumaan ja haukkumaan käsittämättömän ilkein sanankääntein meitä molempia, mutta erityisesti Applejackia. Häädin yhdessä ravintolan henkilökunnan kanssa jonnet helvettiin häiritsemästä, ja palasin pöytään. Pöydän äärellä Applejack itki lohduttomasti. Vein tämän kotiin, jossa puhuimme asiasta. AJ valitti että suhteemme on mahdoton, koska ihmiset eivät hyväksyisi sitä koskaan, ja koska tämän pitäisi valita Ponyvillen ja ystäviensä sekä minun että meitä vihaavan maailman väliltä. Olin eri mieltä, ja sanoin että rakkautemme kestäisi muiden ilkkumisen. Asiasta syntyi riita, joka päättyi huutoon ja itkuun. Applejack lähti ovet paukkuen.

Seuraavana aamuna en kestänyt katumustani AJ:lle huutamisesta ja soitin Applejackille pyytääkseni anteeksi, mutta puhelimeen vastasikin itkuinen Twaikku, joka kertoi että Applejack oli riistänyt itseltään hengen aamulla, koska ei halunnut joutua valitsemaan joko ystäviään ja kotiaan tai rakkauttaan maailmassa joka vihaa tätä.
Ehdin unessa pudottaa puhelimeni järkyttyneenä lattialle, sitten heräsin. En muista koskaan ennen itkeneeni unen takia, saati minkään muunkaan takia niin paljon, kuin mitä tuon unen takia itkin.

En pelkästään unen takia, vaan koska tiedän, että vastaavaa paskaa saavat niskaansa tuhannet ihmiset halki maailman. Toiset esimerkiksi homoseksuaalisten suhteiden takia, toiset ehkä siksi, että seurustelevat väärään yhteiskuntaluokkaan kuuluvan takia. Ja monesti tuo ulkopuolisten epäreilu tuomitseminen ja viha on ajanut ihmisiä itsemurhaan. Ja se vituttaa ja turhauttaa. Itkin ja tärisin tunteja pelkän unen takia. Ja ajatuskin siitä että ihmiset kokevat tuota oikeasti turhauttaa ja raivostuttaa ihan käsittämättömästi.
Miksi ihmiset ovat niin perseestä?
No. 12937
Thatface20110725-22047-wlaopv.png - ( 30.06KB , 200x240 )
12937
>>12936
Cool story.
No. 12938
AJ 4.jpg - ( 53.90KB , 649x681 )
12938
>>12936
tarinasi, poniveli.. unesi.. koskettavaa. ei voi paljoa enempää sanoa.

ja vastauksena kysymykseesi: ahdasmielisyys ja kapeakatseisuus.
No. 12974
leavemehanging.gif - ( 5.29MB , 853x480 )
12974
Näin unta että olin kartanossa juhlimassa Rainbow Dashin kanssa sivistyneesti viiniä juoden, kun sisään alkoi laahustaa zombeja. Oikeastaan ne eivät olleet zombeja vaan muutenvaan vihamielisiä idiootteja.

Sain ohjattua ne pullonkaulaan portaikossa, mikä hidasti niitä niin että sain hakattua ne lihakirveellä ilman suurempaa vaaratilannetta. Rainbow dash, joka unessa oli pienen koiran kokoinen, antoi high fiven tilanteen mallikkaasta hoitamisesta.
No. 13025
134908972479.png - ( 401.98KB , 1200x675 )
13025
En muista unesta kuin pääpiirteet, mutta Chrysalis ja Cadence ottivat taas yhteen. Tälläkertaa Chrysaliksella oli apunaan armeija Warhammer-örkkejä, mutta ne pettivät johtajansa. Chrysalis oli kuitenkin varautunut siihen ja onnistui pettämään örkit, Cadencen jäädessä katsomaan sivusta vihollisten taistellessa keskenään.
No. 13035
S2E03_Celestia_'from_this_day_forth'.png - ( 528.68KB , 1016x575 )
13035
Näin unta että kävin Celestian kanssa kaupassa. Ihmiset tuijottivat kun näkivät ponijumalattaren jonka harja ja häntä hulmusivat käytävän laidasta laitaan, mutta reissu meni kaikinpuolin mukavan rauhallisesti.
No. 13235
princess_luna__s_aurora_by_laurenmagpie-d4l40dm.jpg - ( 341.12KB , 900x720 )
13235
Näin jonkunaikaa sitten unta että löysin kerrostalon portaikon alta portaalin vihreän hohtavan usvan täyttämään maailmaan. Se osoittautui ansaksi, joka imi minut sisäänsä.

Toinen maailma oli myrkyllisen usvan täyttämä, ja siellä elävät otukset houkuttelivat porteilla tämän maailman asukkaita sinne. Usva oli epäterveellistä, mutta löysin toisen portaalin menettämättä terveyttäni.

Toinen portaali ei ilmeisesti toiminut kuten pitäisi, sillä päädyin sokaisevan valkoiseen tilaan joka ei ilmeisesti kuulunut mihinkään maailmaan. Sain selville että tämän oli tarkoitus olla portaali Equestriaan, mutta se oli siepannut poneja vain tähän tilaan asti.

Minun piti lähteä paluumatkalle myrkkymaailman läpi, mutta pystyin ottamaan mukaani yhden ponin. Valitsin refleksinomaisesti tilassa olevista poneista Lunan, vaikkakin heti jälkeenpäin mieleeni tuli että Berry Punch olisi ehkä ollut parempaa seuraa. Luna kuitenkin pystyi hävittämään usvaa taiallaan, joten pitempiaikaisen selviytymisen kannalta hän oli sittenkin paras valinta.
No. 13238
abb13a5c09dbb83f23b1a4068370b698.jpg - ( 129.82KB , 700x739 )
13238
Olin humanisoitu Spike, ja asuin humanisoitujen ponien kanssa. Twilight lähetti minut viemään diplomaattista viestiä humanisoiduille hirville, ja antoi mukaani leveän haarukan jossa oli kolme paksua, lyhyttä piikkiä, sekä ohjeistuksen hirvien diplomaattisista protokollista.

Tapasin hirvien diplomaatin, esitin hänelle haarukkaani ja sanoin Twilightin opettamat tervehdyssanat. Hirvi esitti oman, tavallisen haarukkansa ja sanoi jotain mihin twilight ei ollut minua valmentanut. Yritin epävarmasti kysyä josko tämä tarkoitti että olimme nyt ystäviä, mihin hirvi vastasi "Me tulemme." ja käveli tiehensä.

Saavuttuani kotiin, Twilight kysyi huolestuneena kuinka tapaaminen oli mennyt. Selitin odottamattomasta käänteestä, mihin Twilight vastasi että tämä oli juuri mitä hän oli pelännytkin. Lähdettyäni hän oli huomannut että hänen hirviprotokollaoppaassaan yksi aukeama oli liimautunut yhteen, joten virheelliset ohjeeni olivat johtaneet sodanjulistukseen. Olin saapunut kotiin vasta illan hämärtyessä, ja hirvet olivat jo matkalla.

Lihaksikkaat, pesäpalloilla ja tukeilla aseistautuneet hirvet olivat huomattavasti meitä vahvempia, joten meidän oli luotettava nopeuteen ja oveluuteen. Nappasin keittiöstä kaksi veistä ja juoksin takaovesta äänettömästi yön pimeyteen. Hirvillä oli huono pimeänäkö, joten pääsin puukottamaan yhtä rauhallisesti kävelevää hyökkääjää selkään. Käytin varmuudenvuoksi molempia veitsiä siltävaralta että sydän olisi eri kohdassa kuin odotin, ja onnistuneen iskun jälkeen juoksin takaisin pusikkoon piiloon.

Sain tehtyä vielä pari nopeaa iskua ennenkuin kuulin parvekkeen lasin hajoavan. Yksi hirvistä oli päässyt sisälle, joten juoksin takaisin talolle ponien avuksi. Twilight ja Fluttershy pakenivat hirveä, mutta ennenkuin pääsin iskuetäisyydelle, se huomasi minut ja lähti perääni. Ahtaissa sisätiloissa ei ollut mitään mihin piiloutua, mutta kun hirvi jahtasi minua käytävää nurkan taakse, Rarity puski häneen sivustapäin, yllättäen hänet. Saman liikemomentin aikana työnsin hänen tukkinsa sivuun ja viilsin sivuttain hänen molempien silmiensä halki, ja heräsin voittajafiiliksessä.
No. 13239
Applejack not bad.jpg - ( 112.48KB , 897x695 )
13239
>>13238
Ilmeeni kun luin
No. 13261
TwilightandPrincessCadance.jpg - ( 122.21KB , 737x526 )
13261
Näin unta että prinsessa Cadance, Carrot Top ja noin neljä muuta tammaa kertoivat minulle että yksiavioisuus on Equestrian väestöjakauman takia äärimmäisen harvinaista. Mitään ei ehtinyt tapahtumaan, mutta oli vahvasti implikoitua mitä tammat tahtoivat minulta.
No. 13271
tumblr_m7blj8v7eU1qc5ffho1_1280.jpg - ( 591.20KB , 1049x1024 )
13271
Lentelin Rainbow Dashin kanssa, ja kuten omat lucidini useimmin alkavat, huomasin lentämisestä olevani unessa. Tilanne tosin oli niin ideaalinen että jatkoin unta samaan malliin tiedosta huolimatta.
No. 13294
Näin unta että odottelin lentokentällä mäen päällä Rainbow Dashia, joka oli ajamassa paikalle isolla rekalla. Hänen mukanaan tuli yllättäen kaksi isoa turrikirahvia, joten loppu-uni ei sovellu sfw-laudalle.
No. 13323
rainbow_dash_is_going_to_live_with_jayson_thiessen_by_whitedove_creations-d4ydcie.jpg - ( 149.95KB , 480x640 )
13323
Unessa olin Dwarf Fortressissa, ja teetin käsityöläisillä pehmoleluja. Työläinen pyysi työlistaa, mihin vastasin "Rainbow Rainbow Rainbow Rainbow!"
No. 13464
rainbow_dash_sleeping_by_rainbowcrab-d4d48nw.png - ( 464.48KB , 4648x1673 )
13464
Näin viimeyönä unta että olin muuttanut suurempaan kolmen hengen soluasuntoon. Outona piirteenä siellä oli jokaiselle omat huoneensa, mutta yksi yhteinen makuuhuone joka koostui isosta tilasta jonka lattialla oli patjoja. Yksi kämppiksistäni oli Rainbow Dash, joka nukkui juuri huoneen laidalla.

Olin vasta herännyt eikä minua nukuttanut, mutta kävelin Dashin luokse ja käperryin hänen viereensä. Oli vaan suloista halata nukkuvaa ponia. :)
No. 13548
rainbow_dash_and_fluttershy_are_walking__coloured__by_kas92-d4zbgpo.png - ( 410.96KB , 1600x1483 )
13548
Näin unta että olin Kalajoen hiekkarannalla Rainbow Dashin ja Fluttershyn kanssa. Hieroin Dashin siipiä ja ihmettelin miten Fluttershyn häntä pysyy puhtaana vaikka se ylettyi maahan asti.
No. 13558
Pinkie_Pie,_Fluttershy_and_Rainbow_Dash_S2E15.png - ( 530.17KB , 1280x720 )
13558
Näin unta viikonlopun miitistä. Fluttershy, Rainbow Dash ja Pinkie Pie olivat mukana, vaikken yksityiskohtia muistakkaan.
No. 13581
derpy_hooves_vector_by_coordinatesrs-d5irc0i.png - ( 133.35KB , 1036x771 )
13581
Viimeyön unessa Derpy oli demoninmetesästäjä, ja sillä oli päässään ruskeasta paperista tehty paperihattu.
No. 13594
Twilight reads in bed.jpg - ( 76.25KB , 824x824 )
13594
Olin yksi kolmesta NOD -agentista, ja olimme juuri saaneet tehtävämme valmiiksi hallituksen rakennuksessa. Kiipesimme vanhaanjenkkimalliseen pakettiautoomme, ja yritin varmistaa ettei meitä seurata tarkistamalla maaston takanamme yökiikareilla. NODin punasävytteiset yökiikarit olivat kertakaikkiaan käyttökelvottomat, ja muut sanoivatkin että ei siellä ketään ole.

Kun pääsimme tielle, peräämme ilmestyi poliisin erikoisjoukkojen auto, ja poliisit avasivat tulen meitä kohti. Syöksyin äkkiä taakse sulkemaan auki lepattaneet takaovet, ja erikoisjoukkojen auto ajoi lähemmäksi puskuriamme. Yksi heistä oli polven varassa auton konepellillä hyökätäkseen päästyään lähelle, mutta yllätin hänet hyppäämällä takaoven lasin läpi hänen kimppuunsa. Hakkasin hänet tajuttomaksi auton tuulilasia vasten, otin hänen aseensa ja ammuin auton matkustajat yhdellä sarjalla.

Tuo kaikki olikin vain tarinaa kirjassa jota Twilight luki sängyssään. Hän vilkaisi peittonsa alle, huokaisi tyytyväisenä, ja heräsin.
No. 13614
request__66___alicorn_twilight_sparkle___by_radiant__eclipse-d5q621j.png - ( 196.11KB , 894x894 )
13614
Näin unta että mun kämppis oli katsonut uusimman jakson, ja sitten keskusteltiin siitä.

Kumpa jonainpäivänä saisinkin sen katsomaan edes yhden jakson...
No. 13616
princess_cadence_version_pinkie_pie_by_andreamelody-d51utwc.png - ( 187.53KB , 894x894 )
13616
Olin naiseksi pukeutuneena ryöstämässä maagista jalokiveä prinsessa Cadencen talosta yhdessä professori Ratiganin ja Bill Clintonin kaksoisolennon? kanssa. Tarkoituksena oli estää kiven joutuminen Chrysaliksen käsiin (tai siis kavioihin), mutta tämäpä leijuikin aivan ikkunan takana ja löydettyämme jalokiven hän jäljensi sen taikuudella ja sai siten käyttöönsä uusia supervoimia, mutta heräsin ennen kuin ehdin nähdä mitä seuraavaksi olisi tapahtunut.
No. 13617
>>13616
Nauroin tälle koska randomius.

vituttaa kun en ikinä itse näe poniunia ;_;
No. 13618
tumblr_m7ssr1fhUG1qhlqcwo1_500.jpg - ( 88.22KB , 500x647 )
13618
Unessa minä ja anthro-Scootaloo... tutustuimme toistemme vartaloihin.
No. 13619
rarity4.png - ( 302.10KB , 828x965 )
13619
Näin omituista unta, jossa taisin olla ponimaailmassa. En muista paljoakaan, mutta aluksi pyörin jonkinlaisen koulun käytävillä mane6:n kanssa ja katselin eri luokkiin. Sitten olimmekin ponien kanssa jonkun rakennuksen (koulun?) katolla ja vaikutti siltä että olimme kolmoskauden viimeisen jakson mukaisissa tunnelmissa; Twaikusta oli tulossa alicorn. Yhtäkkiä oli pimeä ja ilotulitteita alkoi näkyä taivaalla. Kaikki vaikuttivat erittäin liikuttuneilta.

Rarity oli jostain syystä pukeutunut säkkiin, johon oli puhkottu silmänreiät. Hän muistutti hieman hattivattia.
No. 13625
h1108D0D3.jpg - ( 50.73KB , 500x500 )
13625
>>13619

>Rarity oli jostain syystä pukeutunut säkkiin, johon oli puhkottu silmänreiät.

Olikohan se muslimi?
No. 13626
32004-5-basil-detective-prive.jpg - ( 38.18KB , 600x400 )
13626
Odotin oikein että sain poneihin liittyvän unen että voisin taas kirjoittaa tänne

Näin unta että yhden mun kaverin isä omisti powerparkin (Etelä-Pohjanmaan huvipuisto) joka oli unessa vitusti erilainen ja muistutti yhtä seikkailusaarta josta mulla on ollut jo monta vuotta silloin tällöin unia.
Se sanoi että sinne oli joku maanalainen reitti, ja se antoi mulle jonkun turvakoodin jonka opettelin ulkoa.
Katselin kerrostalon parvekkeita ohimennen kotimatkalla, niissä oli kalterimaiset aidat ja niihin oli aina pistetty jotain minkä sai sinne kätevästi varastoitua esim. polkupyörä
Myöhemmin kotona (omakotitalo) oli jostain syystä Basil-hiiri. Mä tiesin siinnä vaiheessa miksi se oli siellä, mutta nyt en muista. Se mietti miten päästä Powerparkiin (koska pahikset tai jtn.), kunnes Applebloom näytti sille meidän päältäajettavan ruohonleikkurin (joka ei kyllä yhtään näyttänyt meidän omalta). Basil lähti matkaan ja Applebloom lähti perään. Jostain syystä ne ruohonleikkurit oli yhtä tehokkaat kuin mönkijät.
Ne ei jäänyt odottelemaan mua erityisesti, mutta Applebloom jättäytyi tarkoituksella vähän että näkisin seurata. Otin kypärän päähän ja lähdin mun kevarilla perään (joka on kyllä iskän luona). Mulla kesti lähtö niin kauan että en enää nähnyt niitä kun tein käännöksen sinne minne ne meni, joten ajattelin etsiä Powerparkin itse. Yksi sinne johtava polku jatkui yhtäkkiä matalana purona, tiesin sen unipaikan historiasta että veden taso oli kasvanut ennen tasaiselle polulle ja nyt se virtasi jännästi, yhdessä vaiheessa ajoin yli kohdasta jossa oli vielä sulamattomia jääpaakkuja koska kevät ja yllätyin kun en kaatunut siihen. Löysin Powerpark-saaren yllättävän nopeasti ja Basil manaili ettei mun olisi pitänyt seurata. Siellä oli iso kassakaappi, jonka koodi oli kaksilukuinen joten siihen ei mennyt se mun kaverin koodi. Taaempana oli rullilla kulkeva tarjoilupöytä, jossa oli ylätaso ja alataso. Alatasolla oli kaksi rasiaa, isompi ja pienempi. Pienempi oli mielenkiintoisempi ja se näytti juuri sellaiselta mihin se mun kaverin koodi menisi. Basil muomasi kun otin rasian käteen ja totesi "Erinomaista työtä Watson!". Pääasiassa ihmettelin miksi minua kutsutaan Watsoniksi, sitten päättelin että olin ainoana semikypsänä hahmona Basilin lisäksi Watsonin 'roolissa'.
Basil avasi rasian, koska jostain syystä tiesi itsekin saman koodin.
Sitten tuli pahiksia ja jotain tapahtui.
En enää muista tarkalleen, mutta se liittyi jotenkin Ratiganiin ja kiinan palatsin neliönmuotoiseen isoon aukioon ja että me kai voitettiin nipin napin. Sitten siellä Powerpark-saarella jossain värikkäällä lasten villinlännen katu-kopiolla alkoi löytyä kuolleita nuorten naisten ruumiita yksi kerrallaan päivän välein.
Oli syytä epäillä että ne naiset oli tuotu jostain mökistä, mutta sitten heitettiin epäilys että ne olisi kaikki valmiiksi tapettu ja niitä tuodaan päivittäin (vaikka ruumiit vaikutti joltain 24h-tuoreilta). Basil päätteli "Se kai tarkoittaa että kuudes tuotaisiin huomenna..."
Kävelimme keskustelun ajan kohti oikeustaloa, ja Rarity ilmoitti "Toivottavasti Juliette oli vain varastanut kenkiä". Ilmeisesti Juliette oli pääepäilty ja sen lisäksi muotijulkkis. Ihmettelin että minkä takia Julietten pitäisi olla kenkävaras. Rarity vastasi "No että se saisi lievemmän rangaistuksen.". Rarityn puhetapa kuulosti aika stereotyyppiseltä blondilta.

Sitten heräsin, enkä saanut enää unta.
No. 13627
>>13626
Halusin vain lisätä että "Juliette" oli vain random nimi ninkä Rarity ilmoitti, mulla ei ole harmanta hajua kuka se on tai miltä näyttää
No. 13665
Gilda.jpg - ( 284.93KB , 1276x1034 )
13665
Näin unta että pakenin kavereideni kanssa Gildaa, joka oli terminaattori. Yhdessävaiheessa joku ampui sitä haulikolla, ja yritin pistää katanan sen läpi lähinnä saadakseni sen jumiin hidastamaan sitä.
No. 13666
Big Mac is digging this.jpg - ( 48.18KB , 538x466 )
13666
>>13665

/r/ sarjakuva
No. 13671
nurse_redheart_by_drfatalchunk-d5hp6f8.png - ( 139.73KB , 809x988 )
13671
Unessa makoilin nuotion ääressä Nurse Redheartin ja Fleur De Lisin välissä.
No. 13736
200818__UNOPT__safe_filly_spitfire_artist-slightlyshade_artist-shade_pinball.jpg - ( 327.17KB , 1152x735 )
13736
Näin viimeyönä unta että olin tekemässä elektromekaanista flipperiä. Se oli erittäin epäkäytännöllinen, mutta sen outtoon tekniikkaan kuului mahdollisuus luoda portti Equestriamaiseen maailmaan. Laitteessa oli vanha mikrokontrolleri jonka monimutkaista ohjelmaa kukaan ei uskaltanut lähteä muuttelemaan ettei rikkoisi sitä enempää. Oli kuulemma hyvin tarkkaa että siinä oli oikeat "great prime" -arvot luvuille 1,2,11,12 ja 211 joihin koko maailman matematiikka perustui.

Flipperin luomat ponit eivät todellakaan olleet täydellisiä; Twilight oli suklaasta tehty orava/hirvihybridi, Applejackin vartalo oli tynnyri, ja Pinkie Pie oli suoraan G3.5:stä. Pinkie valitti että suhtautuisin poniluomuksiini liian ironisesti, mutta selitin että pidin poneista ihan tosissaan ja olin jo ystävystynyt Twilightin kanssa. Pinkie ei uskonut, vaan lähti johonkin.

Olin aiemmin rakentanut kolmemetriä korkeaa taistelumechiä, ja kauhukseni huomasin Pinkien nyt kävelevän sillä minua kohti. Pakenin rakennuksen taakse, ja ajattelin pääseväni kiertämään Pinkien ohi pysyttelemällä vastakkaisella puolella rakennusta häneen nähden, kun minulle iski genretietoisuus omista painajaisistani. Kurkistin nurkan taakse, ja todellakin Pinkie oli lähestymässä molemmilta puolilta rakennusta yhtäaikaa. Kirosin todellisuuden kääntymistä minua vastaan, mutta tajusin että todellisuuden rakennetta rikkova flipperi teoriassa pystyikin kopioimaan esineitä. Onnekseni heräsin ennenkuin kaksi vihaista Pinkietä taistelumecheissä sai minut kiinni.
No. 13751
278758__UNOPT__safe_fluttershy_nazi.png - ( 125.86KB , 700x525 )
13751
Näin unta että olin töissä Hindenburgilla, joka oli vielä esikuvaansa suurempi steampunk natsi-ilmalaiva. Minun täytyi lähettää radioviesti johonkin, mutta radiokoneistoa varten jouduin käymään konehuoneessa asti ohjaamassa jäähdytysvettä radiohuoneeseen ennen sen käynnistämistä. Kun kaikki oli valmista, olin jo unohtanut mitä minun piti sanoa ja kenelle.

Oletuksena otin yhteyttä lähimpään oman puoleni kohteeseen ja ilmoitin aluksen nimen ja suuntiman siltävaralta että alukselle sattuisi jotain. Alapuolellamme sattui olemaan Twilightin kuumailmapallo, jonka päällä oli kori kuten sen leluversiossa. Korissa istunut oopperalaulajatar oli vähän hämmästynyt miksi otimme yhteyttä häneen, ja juttelin pitkään muitakin mukavia hänen kanssaan. Radiopuhelun jälkeen Fluttershy käveli luokseni ja sanoi "Olipa pitkä tapa sanoa operaatio sandstone", mikä oli mistä minun alunperin pitikin soittaa.

Myöhemmin laskeuduin ilmalaivasta maanpinnalle Kerbal Space Programin landerilla, ja päädyin Monkey Island -tyyliseen merirosvomaailmaan täynnä lihaksikkaita turrinaisia. He kaikki tuntuivat tuntevat ihmiset jotainkautta, mikä paljastui fossiililöydöiksi ja arkeologisiksi jäänteiksi. Apinoiden Planeetta -reaktion sijaan olin enemmän kiinnostunut siitä olivatko turrien kaupungit samoissa kohdissa kuin vanhat ihmiskaupungit, ja missäpäin vanhaa maailmaa nyt olimme. Suuri harmaa susityttö oli selvästi kiinnostunut minusta, ja kun hän karttoja tutkiskellessani peruutti pyllynsä minua vasten niin päädyimme viettämään loppuyön parempien aktiviteettien parissa.
No. 13776
derpy octavia.png - ( 107.14KB , 700x700 )
13776
Viimeyön unessa halailin Celestian, Octavian ja Derpyn kanssa, mutten muista siitä enempää.
No. 13793
3288 - applejack celestia dwarves fluttershy pinkie_pie rainbow_dash rarity twilight_sparkle.png - ( 619.75KB , 1575x675 )
13793
Näin unta että Equestria Girls oli alkanut, mutta suurena yllätyksenä humanisoidulla Celestialla oli viikset. Se oli muuten kaunis nainen, mutta jostainsyystä sille oli päätetty piirtää pitkät viikset jotka hulmusivat kuin sen hiukset, ja ylettyivät sivuille pulisonkeihin asti. Reaktioni tuohon oli Little Alicorn Moment -tasoa; can't deal with it!
No. 13802
Viime yönä näin unta, että katsoin kaverini kanssa uutta, Windows Phone-eksklusiivista MLP-jaksoa jossa Rarity oli raivona tietokoneelleen koska ei löytänyt Start-painiketta. Kaverin kanssa jotenkin teleporttasimme ohjelmaan mukaan, jolloin selvisi, että Start-napin tilalla oli joku kansioshortcutti. Tässä vaiheessa heräsin.
No. 13819
288189__UNOPT__safe_derpy-hooves.png - ( 76.86KB , 457x700 )
13819
Näin unta Adventure Ponies -tyylisestä pelistä, jossa Derpyn avulla tutkiskeltiin filosofisia kysymyksiä. Pelin keskeinen teema oli, voiko taide syntyä rakkaudesta jos rakastaa lopputulosta muttei itse tekemistä?
No. 13824
happy_snowdrop___vector_by_tzolkine-d5zag44.png - ( 267.42KB , 1280x1592 )
13824
Viimeyön unessa Disney oli tehnyt suuren budjetin tulkinnan Snowdropista. Surumielisen tarinan kevennykseksi Snowdropille oli annettu suuri kaarti punapukuisia palvelijoita jotka törttöilivät kuin komppania Hessu Hopoja.
No. 13831
cheerilee-heh-heh.png - ( 96.13KB , 429x348 )
13831
Olin pieni poni Cheerileen luokalla. Tunnin jälkeen jäimme kahden, sillä Cheerilee tahtoi nuoren orin seuraa. Olin nuori siihen mitä teimme, mutta oli se nautinnollista!
No. 13832
>>13831
Tahdon mukaan uneesi kun seuraavan kerran näet tuollaista unta.
No. 13833
>>13832
Ai Cheerileeksi vai? :D
t. eriponi
No. 13870
40147.png - ( 170.48KB , 800x1000 )
13870
Näin unta että olin Black And Whiten jumala, ja sorkin paperisten ihmisten elämää samalla kun silittelin Trixietä sylissäni. Twilight ilmestyi yllättäen paikalle, ja tuijotti minua kiukusta kihisten Special Eyes -ilme naamallaan. Ihmettelin hetken hänen reaktioaan ennenkuin huomasin että Trixie esitti olleensa antamassa minulle sylitanssia ennen Twilightin saapumista.
No. 13886
applejack_3_by_xpesifeindx-d5gsde5.png - ( 312.66KB , 1600x1725 )
13886
Näin unta että olin Sweet Apple Acresilla ja Applejack selitti innoissaan farmin erilaisista omenoista. Minä en välittänyt yhtään mistä hän puhui, oli vaan kivaa silittää ponia.
No. 13892
f449604a003c14137705f78e7579b48d.jpg - ( 69.98KB , 799x595 )
13892
Näin yllättävän ronskin unen jossa pidin Fluttershytä siivistä. Tuon enempää en voi sfw-laudalla kertoa.
No. 13893
Sweetie Belle vääntää 'et nyt viitsisi'-ilmettään.png - ( 313.00KB , 2560x2150 )
13893
>>13892
Pistä broilereihin?
No. 13894
twilight_and_pinkie_are_ducks_by_flizzick-d5uek3b.png - ( 234.34KB , 826x967 )
13894
>>13893
Voihan sen edellisestä viestistä suurin piirtein päätellä

t. eriponi
No. 13895
4568865434578986.png - ( 42.16KB , 159x195 )
13895
>>13892

Teitkö nakkisämpylää?
No. 13918
nightmare_moon_nontrsprnt_hair_by_moongazeponies-d3jwib8.png - ( 581.83KB , 1600x1024 )
13918
Näin Mortal Kombat/Highlander -tyylistä unta jossa eri maailmojen osanottajat ottivat yhteen. Mukana oli minun lisäkseni ainakin naivin amerikkalaisisän adoptoima demonipoika, kalju kulmakarvaton mies joka regeneroitui jatkuvasti kobolbishamaanien siunaamana, ja Nightmare Moon.
No. 13928
986f9c7e29401d3f48f4d992320bac05.jpg - ( 52.81KB , 800x780 )
13928
Olin Lunan kanssa pussikaljamiittien autiotalolla. Hän makoili sängyllä ja minä pyöritin hänelle helikopteria laulaen Doomin musiikille sanoittamaani laulua kasseistani.
No. 13945
freddy_vs_pinkie_by_russelh-d3cyumo_png.jpg - ( 55.92KB , 874x914 )
13945
Näin unta että minun ja Pinkie Pien piti korjata jotain talvisessa Kokkolassa. Olin hankkinut tarvittavat varaosat, ja Pinkie oli tehnyt Powerglovesta Freddy Krueger tyylisen hanskan. Siitä ei juuri ollut apua korjaukselle, mutta se oli silti kiistämättömästi siisti.
No. 13950
twilight_determined_by_kyi195-d5argb9.png - ( 99.75KB , 900x758 )
13950
Viimeyönä näin unta että Rainbow Dash ja Twilight Sparkle olivat tulleet ihmisten maailmaan. He kuitenkin pysyivät ponimuodossa, ja meno oli paljon karumpaa kuin Equestria Girlsissä.

Ensimmäinen havainto poneista hälytti hallituksen agentit paikalle, ja he kaappasivat ponit tutkimuksia varten. Agentit eivät yrittäneetkään keskustella ponien kanssa, vaan tutkivat heitä kuin alieneja Area 51:llä.

Yhdessävaiheessa Rainbow Dashin siivet oli sidottu, ja ihmiset testasivat hänen kuntoaan juoksumatolla. Tällävälin Twilight oli jäänyt riittävän huomiotta livahtaakseen tukikohtaan parkkeerattuun rekkaan, ja painettuaan mieleen auton ohjauksen hänen kuljetuksensa ajalta, käynnisti sen ja pakitti nykien ulos parkkipaikalta. Agentit huomasivat mitä oli tekeillä ja käynnistivät hälytyksen, mutta samalla heidän keskittymisensä Dashiin herpaantui niin että tämä pääsi yllättämään heidät ja hyppäämään autoon Twilightin kanssa.

Kurkottaen kavioillaan niin pitkälle kuin mahdollista Twilight painoi kaasun ja kytkimen pohjaan, mutta sai kuin saikin rekan sammumatta liikkeelle. Hän suuntasi hapuillen kohti porttia, säikäyttäen vastaantulevan roska-auton väistämään ulos tieltä. Twilight sanoi Dashille että roska-auto olisi luultavasti riittänyt pysäyttämään heidät ellei sen kuljettaja olisi luullut että autoa ohjasi ihminen ja taisteli kakkosvaihteen päälle. Rekka puski läpi pienten tuulimyllyjen tuulivoimafarmin, mutta pääsi pian asfaltoidulle tielle ja suuntasi kohti kaupunkia.

Ponit ajoivat kaupunkiin jossa soitettu yleishälytys oli ajanut siviilit väestösuojiin. Onneksi portti Equestriaan oli jälleen patsas keskellä puistoa, joten ponit onnistuivat puskemaan tiensä sen luokse barrikadien läpi ennenkuin rekka hajosi sen rankasta käsittelystä. Ponit palasivat turvallisesti Equestriaan, ja seikkailu oli heidän osaltaan ohi.

Maan tarina ei kuitenkaan loppunut onnellisesti. Kadotettuaan ponien jäljet kaupungissa, armeija räjäytti siellä viimeisenä ratkaisuna ydinpommin. Koska ponien vierailu, ja sitäkautta ydinräjäytyksen syy oli salaista, tätä pidettiin kansainvälisesti ydinsodan alkuna. Pian kukin suurvalta liittoutui kenenkin kanssa vastaiskuihin vastapuolen epäiltyjä vastaan, ja pommitusten loputtua maa oli enää apokalyptistä autiomaata jolle ydintalven radioaktiiviset ensilumet satoivat.
No. 13951
>>13950
10/10
Tästähän saisi joku taitavamoi jo ficin aikaan, sillä sisälsi paljon mielenkiintoisia tapahtumia. Erinäisiä seikkoija joita tuli mieleen:
>Kaupungin räjäyttäminen palautti mieleeni Alien vs Predator 2:n
>Faloout loppu
<Hyvä, että poneille kaikki päättyi onnellisesti
No. 13962
psychedelic pony.png - ( 502.77KB , 501x312 )
13962
Näin mielenkiintoisen, mutta enimmäkseen surrealistisen unen, joten paljoa kirjoitettavaa siitä ei löydy. Ponien vastine SWAT-joukoille käytti flashbangien vastineena hallusinogeenisia, kaleidoskooppisia värejä säteileviä eksistentialismikranaatteja. Nämä olivat niin huvittavia ja vaarattomia että niitä käytettiin myös kätevinä käytännön piloina. Yhdessävälissä Pinkie Pie heitti kranaatin minulle, ja tietämättä mikä se oli, otin sen kiinni ja katsoin suoraan sitä kun se räjähti.

Se olisi aiheuttanut pelkästään hämmennystä, ellei minulla olisi ollut tuollahetkellä päässä Google Glass, joka pyöritti parhaillaan simulaatioa superpositioista haarautuvien ja yhdistyvien polkujen muodossa. Yhdessä Glass ja kranaatti polttivat superpositioiden aistinnan suoraan tajuntaani, ja aloin nähdä lähitulevaisuuden mahdolliset tulevaisuudet haamukuvina joita erittyi jatkuvasti minusta ulospäin. Pinkie oli pahoillaan kun tajusi satuttaneensa minua, ja talutti minut istumaan puun alle, mutta hämmennyksestä huolimatta olin saanut pysyvän erikoiskyvyn.
No. 13964
Kerrankin näin mielenkiintoista unta joitakin viikkoja sitten

Olin isäänkuin Frodon asemassa, matkatessani Samin kanssa halki synkkien raunioiden ja luolien. Hassuinta tässä oli, että olin ulkonäöllisesti minä itse, ja Samina toimi joku tuttu tyyppi, mutta ei tule mieleen kuka.

Uneni oli kuin vanhanajan roolipelit jännimmillään, sillä pimeästä, Moriamaisesta kaivoksesta liikkeelle lähdettyämme, tuli vastaan jos jonkinlaista öiitiäistä ja örkkiä. Kirkkaanväriset, isot ja pelottavat hämähäkit olivat kutoneet verkkojansa joka nurkaan, ja välttelimme niitä, kunnes jouduimme taistelemaan tiemme niiden läoi. Ne jalat ja hamopaat (hyrrr...) tökkivät meitä, kun lyhyillä miekoillamme taistelimme muutaman näiden kammotusten läpi.
Ahdistavaa tunnelmaa loi ptsaat, joiden silmät kiiluivat pimeässä, lahoavat luurangot, ja ruosteiset, siellä täällä lojuvat aseet.
Vaarallisilta tilanteilta ei vältytty hämähäkkienkään jälkeen, vaan luolien herroina toimivat hiidet yrittivät piikittää meidät nuolilla. Jossain välissä pääsimme näiltäkin karkuun, ja maasta löytyi toivonpilkahdus: salohaktioiden jousi ja nuolia (todella omituisen näköisi muuten). Jatkettuamme pitemmälle, tulimme lehtien peittämään käytävään, ja holvikaarelle, joka vei meidät Rivendelliin.
Perillä hämmästyksekseni siellä istui Gandalfin ja Bilbon kanssa Rainbow Dash, ja mieteinkin, että eikös se mennyt näin kirjassakin. En ehtinyt rupaella Dashin kanssa, koska aloin tajuamaan, että eivät kuulu samaan maailmaan.
Sitten heräsin.
No. 13965
tumblr_ly9trxZ0Qn1qi7eg5o1_1280.jpg - ( 127.94KB , 960x576 )
13965
Näin viikonloppuna unta että olin Twilightin kanssa Enterprisellä, joka joutui tekemään pakkolaskun. Alus laskeutui kokonaisena, joten lautasosaa yhdistävä kaula nitkahti maahan osuessa, vaikeuttaen lääkintäjoukkojen kulkua aluksen osien välillä.

Kaaoksen keskellä huomasin hykertelevän Jokerin, ja tiesin heti kenen syytä pakkolasku oli ollut. Yritin huutaa turvamiehiä paikalle, mutta sensijaan kutsuuni vastasikin Batman, joka hakkasi Jokerin tajuttomaksi ja katosi taas paikalta.

Facepalmasin sille kuinka Batmanin tapa yrittää vähentää rikoksia oli mukiloida rikolliset mutta jättää ne henkiin. Otin seinustalta lekan, nostin sen pääni päälle ja iskin yhdellä iskulla Jokerin pään veriseksi puuroksi. Twilight huusi kauhusta, sillä hän ei hyväksynyt tällaista toimintatapaa vaikka ymmärsikin logiikkani sen takana.
No. 13991
my-little-pony-friendship-is-magic-brony-its-all-in-the-eyes.gif - ( 92.93KB , 500x705 )
13991
Näin unta että olin Equestriassa, ja selitin poneille ihmisten kauneusihanteita. En tiedä mistä he olivat saaneet naisen kasvokuvan joka roikkui seinältä, mutta ripustin verhon sen alle "mekoksi", jotta sain täytettyä sen rintaosan demonstroidakseni vartalon muotoa. Ponit katsoivat sitä vaikuttuneina ja sanoivat "ooo...", mutta kaikki viittasi siihen ettei heillä ollut hajuakaan siitä mitä yritin selittää.
No. 14019
reflective_daring_do_by_xn_dragon-d4orrhs.png - ( 169.14KB , 1024x632 )
14019
Tää oli vähän niinku jännä...

Näin unta että olin liikkeellä keskellä yötä joskus myöhäissyksyn kylmänä yönä ja jostakin syystä minulla oli mukana vain bokserit, levysoitin ja kasa äänilevyjä. Lopulta istahdin erään stadionin parkkipaikalla sijaitsevalle penkille ja ihmettelin samalla miksi kaikki vaikutti niin vanhalta - vähän matkan päässä tiellä huristava paloautokin näytti suoraan 1930-luvulta repäistyltä.

Paloauton mentyä ohitse käännyin ympäri ja huomasin että olinkin sisätiloissa jossakin paikassa jossa oli paljon pöytiä ja tietokoneita. Huoneen vastakkaisella seinällä oli myös iso kaiutin, johon ajattelin kytkeä levysoittimeni. Kuitenkin kun otin levyllistä puna-armeijan kuoron lauluja huomasin levyn olevan vääntynyt kuin pano (suokaa anteeksi anglismi). Silloin yhtäkkiä ja yllättäen paikalle ilmestyi outo keski-ikäinen nainen, joka näytti minulle keinon suoristaa levy jälleen soitettavaan kuntoon. En kuitenkaan jäänyt paikalle katselemaan vaan lähdin ulos koko mestasta.

Ulkosalla harhauduin lopulta valtatien varrelle, jonka päätin ylittää. Samalla kun kuljin tien yli ohitse suhahteli kuin suoraan Mad Maxista reväistyjä romuautoja, joista yksi lensi kaarteessa nurin ja rysähti puihin leimahtaen tuleen. "Wut", tuumasin minä ja jatkoin matkaa metsään. Huomasin kuitenkin että autot seurasivat minua metsään ja aloin juosta niitä karkuun. Lopulta päätin kiivetä niitä pakoon ylös puuhun. Samalla kun kiipesin yhä ylemmäs alkoi yllättäen soida kappale You Ain't Seen Nothing Yet... http://www.youtube.com/watch?v=IW3cougc0Wg

Kykitty√§ni puussa hetken autot katosivat ja minulle puhui √§√§ni, jonka mukaan minun pit√§isi menn√§ etsim√§√§n er√§st√§ kauppaliikett√§ ja siell√§ olevaa esinett√§. Kapusin alas ja huomasin olevani tyypillisess√§ hiekan ja palmujen dominoimassa afrikkalaisessa kyl√§ss√§. Etsim√§ni kauppa l√∂ytyi heti kadun toiselta puolelta ja marssin sinne rohkeasti. Sis√§ll√§ tapasin kaksi naista, vanhan ja nuoren. Heilt√§ sain kuulla ett√§ "etsim√§ni" esineen viimeinen omistaja oli ollut kyseisen afrikkalaisvaltion hallitsija, joka oli kuollut I maailmansodassa. T√§ss√§ v√§liss√§ unessa oli takauma, jossa er√§√§n englantilaiskenraalin adjutantti sanoi pomolleen "sir, olemme jo menett√§neet enemm√§n miehi√§ kuin koko l√§nsirintamalla" ja kenraali vastasi: "Tajuatko sin√§ ett√§ min√§, MIN√Ą, olen se henkil√∂ joka varmistaa ett√§ englantilaisilla s√§ilyy se illuusio, ett√§ kaikki alkuasukkaat osaavat edes osan Faustista?" T√§st√§ voimmekin k√§tev√§sti p√§√§tell√§ kyseisen esineen olleen ase...

Viimeinen osio unestani käsitteli Rainbow Dashia, joka oli onnistunut jäljittämään salaperäisen uneni Pahiksen hopeanhohtoiseen kaupunkiin, jonka kaikki asukkaat olivat Pahiksen orjia. Rainbow Dash oli kuitenkin osannut varautua tähän ja lyhyen Pahiksen kanssa käydyn dialogin jälkeen hän antoi merkin, jonka vaikutuksesta erään pilvenpiirtäjän huipulta alkoi sataa kullanhohtoista pölyä kaupungin asukkaiden päälle. Samalla pahikselle selvisi että RD oli jotenkin yhdistänyt kaksi loitsua, "peppu" ja "kipu", uudeksi loitsuksi nimeltä "peppukipu", jonka manifestoituma kultainen tomu oli. Seuraukset: kaaos kaupungissa samalla kun RD nauroi tyylilleen omaisesti kippurassa.

Sitten heräsin.
No. 14065
my_mecha_ponies_by_rubendevela-d46info.jpg - ( 137.43KB , 1310x610 )
14065
Näin unta pelistä, joka oli yhdistelmä C&C:tä ja SpringRTS:ää poneilla. Pelin alussa minulla oli kaksi yksikköä; iso lahjapaketti joka toimi kuin MCV, ja Twilight Sparkle joka toimi kuin Commanderi. Aloitin purkamalla rakennuspaketin ja Springin strategian tyyliin tekemällä alkuresursseilla joukkoja joilla saisin äkkiä vallattua lisää resurssilähteitä. Samaan aikaan lähetin Twilightin interaktioimaan suuren johtosotkun kanssa, sillä peli oli yllättäen siirtynyt olohuoneen lattialle.

Pelissä oli muitakin pelaajia, mistä lähimpänä itseäni aloitti valkoiseen naamariin pukeutunut kusipää. Hänen ideologiaansa tuntui kuuluvan konsolipeleistä surullisenkuuluisa "voitto on tärkeintä vaikkei kenelläkään olisi hauskaa" -näkökanta, joten olin jatkuvasti varuillani satunnaisten aiheettomien selkäänpuukotusten varalta. Muistin että Twilight oli askareissaan jossain samalla seudulla, enkä tahtonut jättää häntä vaaravyöhykkeelle. Valitsin hänet Ctrl+c -näppäimillä, ja hän jolkutteli rinnalleni sohvan alta. Perusjoukoilla oli tähänmennessä odotettua enemmän vaikeuksia valloittaa tornia jota vartioi jättiläiskotka, ja arvelin että Twilightin oli parempi osallistua sen valtaukseen jolloin hän olisi nähtävissäni.

Toisessa unessa oli etäisesti post-apokalyptinne tunnelma, ainakin sinänsä että ihmiset asuivat maan alla metrotunneleissa. Ympäri maata vaeltelivat ponibotit, jotka olivat portal-tyylisiä suuria humanoideja joiden päät olivat soikeita AI-coreja ja joista jokainen oli väritetty ja muotoiltu yhden ponin teemalla. Jotkin niistä olivat eksoottisempia, ja esimerkiksi Applejackbotti oli kentauri.

Ponibotit eivät olleet vihamielisiä, mutta muuten erittäin ahdistavia. Ihmiskunnalla ei ollut mitään millä vastustaa niitä, ja niillä oli tapana tunkeutua yksityistiloihin tuijottamaan ihmisiä liikkumattomalla silmällään. Yhdessävaiheessa minä ja ryhmä muita miehiä saimme houkuteltua Sweetiebotin perässämme tunneliin, jonka katon läpi olimme virittäneet ukkosenjohdattimen. Kun salama iski antenniin maan pinnalla, saimme sen voimalla ensimmäistä kertaa ikinä tapettua yhden roboteista. Riemu loppui lyhyeen, sillä yhden tuhouduttua maailmaan ilmestyi uusi Sweetiebot, tälläkertaa lentävä torso jonka päässä ja pohjassa oli antennit.

Vaikka bottien määrä oli pysynyt samana, olimme tehneet tehtävämme ja saimme tunnelin asukkailta palkkamme. Yllätyin niin että heräsin kun huomasin että heidän kolikoihinsa oli painettu kuva ponista makaamassa selällään.
No. 14070
Taas tuli nähtyä unia.

Unessani olin ihmis-Celestian kanssa uimarannalla meren äärellä. Tämä ihmis-Celestia muistutti yllättäen sekä johnjosecon ihmiskarikatyyrejä kuin myös erästä tyttöponinyymiä jonka tunnen. Yhdessä vaiheessa kaivoin rannalla olevasta maakasasta pitkän likaisen miekan, jota aloin puhdistaa vedessä. Vedestä noustessaan yläosattomana uiskenteleva... Celestia totesi miekasta yllättäen "tuohan on minun!", mutta minä vain höpisin itsekseni jotakin tyyliin "with a flaming sword I go to battle..." Mielenkiintoista unessa oli se, että koko sen ajan siinä soi taustalla The Highwaymenin kappale Highwayman http://www.youtube.com/watch?v=qFSA8-pxrqc
No. 14089
99d.png - ( 258.39KB , 590x335 )
14089
Katsoin eilen Looperin, ja se vaikutti heti uniin. Näin unta että Ponyvillessä oli usean aikamatkan takia useita Applejackeja, joista jokainen yritti metsästää itsestään seuraavaa vanhempaa versioa. Jokaisen aikasilmukan Applejack oli myös kauempana ja kauempana parhaillaan tapahtuvasta nykyajasta jonka kausaliteetti aiempien silmukoiden aikana johtaisi heihin, mikä sai heidät muistuttamaan enemmän ja enemmän Pinkie Pietä niin ulkonäöltään kuin kyvyiltäänkin.
No. 14094
Ministry-of-Morale-Poster-fallout-equestria-28171034-1625-2085_jpg.png - ( 4.46MB , 1625x2085 )
14094
Viime yön uni oli aivan jäätävän hämärää settiä, lähinä siinä olleen naishenkilön johdosta.
Näin unta, että olin (taas, jo varmaan kuudes kerta) armeijassa, ja olimme valmistautuneet paratiin, jossa Ari Puheloinen (puolustusvoimien ylipäällikkö) tulee tarkistamaan paikat. Kaikki sujui mallikkaasti, ja hän vyöryi panssarivaunullansa hitaasti pitkin rakennuksen käytäviä ja portaita(?!), ja alkoi lähestyä sitä paikkaa, jossa minä ja osa miehistä seisoimme.
Sotilaallisen harmonian rikkoo valtava puheensorina, joka kuului ihan vierestäni. Käännyin katsomaan monen muun kanssa, ja ainoa nainen paikalla höpötti, höpötti ja höpötti lakkaamatta, ja näytti todella jännittyneeltä. Minua pyydettiin pitämään hänet hiljaisena, kunnes tilaisuus olisi ohi, ja onnistuinkin siinä jotenkuten, hänen sätkiessä innokkaasti ympäriinsä.

Myöhemmin ruokailussa, tapasin tämän puheliaan ja innokkaan varusnaisenn uudestaan, ja eihän siinä rauhaa saanut, kun hän puhui lakkaamatta, ja välillä mitä oudoimmista teorioista. Myönnän, että puolet hänen jutuistansa meni tuolloin ohi (ja loppuja en enää muista), mutta hänen pirteä ja positiivinen asenteensa piristi väsyneintäkin varusmiestä.
Oppitunneilla ja harjoituksissa pyörimme paljon yhdessä, mutta minua hieman ihmetyttää, eikö hänen energiaa pursuva asenteensa näkynyt selvästi oppitunneilla, jossa piti olla hiljaa ja istua paikallaan, sillä kukaan ei sanonut hänelle mitään, vaikka hän nauroi, iloitsi, puhui nopeassa tahdissa ja yritti piristää minua. Jotain hän kirjoitti silloin tällöin pieneen muistivihkoon keskittyneesti, vaikka emme edes käyneet asioita läpi, jolloin muistiinpanoja olisi tarvinnut.

Myöhemmin mietein, että mikä nainen hän oikein oli, sillä hänessä oli jotain todella tuttua, ja samalla hetkellä tämä pinkkihiuksinen, minua hiukan lyhyempi ilopilleri tulee selkäni takaa nauraen, ja iskee silmää minulle. Siinä vaiheessa tajusin, kuka hän oli, ja sitten heräsin.
Pinkie Pie tulee uniisi @w@
No. 14131
dis_cord_by_blue_von-d49y8jh.jpg - ( 155.28KB , 788x749 )
14131
Näin viimeyönä unta että Twilight lauloi ja jakoi musiikkikohtauksen aikana lahjoja ponyvillen asukkaille. Discordille hän antoi katkaisijallisen jakorasian, johon laulun sanoissa (joita en enää muista) liittyi joku sanavitsi itsensä hallitsemisesta. Discord oli lahjasta mielissään, ja alkoi ohjelmoida jakorasiaa virtakytkintä napsuttelemalla.

Discord sai sekunneissa jakorasian puhumaan elektronisella äänellä, mutta tästä lähti alamäki kohti ilkeämpiä ja ilkeämpiä temppuja. Ensiksi Discord keksi muuttaa sohvan epäeuklidiseksi tilaksi sahaamalla sen poikki ja lisäämällä väliin puupalan joka sinne ei sopinut, mutta pian "pilat" olivat laajentuneet Raccoon City -tasoiseksi katastrofiksi, jossa laboratoriosta vuotava kaasu muutti poneja neuvostoliittolaisiksi sotilaiksi. Kun vielä Metal Gear -tyyliset koneet kääntyivät poneja vastaan niin ainut keino saada tämä pysäytettyä oli saada Fluttershy muistuttamaan Discordia ystävyydestä.

Ammuin venäläisiä ja välttelin robotteja taistellessani lumisen metsän läpi kohti Discordin olinpaikkaa, mutta Fluttershy oli jo niin murtunut ponyvillen teurastuksesta että olisi tahtonut hukuttautua jokeen. Sain kuitenkin hänet pidettyä mukana kunnes löysimme amerikkalaisen koulubussin, joka helpotti matkaamme, ja ennenpitkää saimme Discordin kiinni ajamalla hänen ylitseen. Vihdoinkin syypään luona, raivostunut Fluttershy sai Discordin potemaan syyllisyyttä ja lopettamaan kaaoksen.
No. 14132
tumblr_m84ag2Zzww1rqr335o1_500.jpg - ( 97.52KB , 500x574 )
14132
>>14131
>Ilkeät neuvostovenäläiset hyökkäilivät, mutta jenkkibussi pelasti.
Tässä nähdään taas se "kylmä sota"-propagandan ja talvisodan tuoman ryssävihan tulos.
No. 14135
maxresdefault.jpg - ( 98.84KB , 1920x1080 )
14135
>>14132

Suomi-Venäjä antipatiat taitavat perustua ihan omaan kuumaan sotaan...
No. 14136
foil_hat.jpg - ( 77.46KB , 400x320 )
14136
>>14135
Siksi mainitsin myös talvisodan. Edustakoot myös jatkosotaa, kyllä sen pointin tajuaa.

Näin tarpeelliseksi myös ottaa kylmän sodan puheeksi, koska unen kuvauksessa nimenomaan yhdysvaltalainen bussi pelasti tilanteelta johon liittyi neuvostosotilaita.
Alitajunnassa kaikki liittyy kaikkeen ja sdfsfds pilluminati
No. 14146
Celestia cookie game.png - ( 247.10KB , 600x1645 )
14146
Tämä peli... Vapaa-ajalla pelailen muita pelejä odotellessani kultakeksien spawnausta, ja töissä tuntuu että aikaa kuluu hukkaan kun kotikone on kiinni. Ja tänäyönä näin jo toisen unen siitä:

Olin Canterlotissa, missä kaikella oli hinnat kekseissä. Joku oli luvannut Lunan päästä triljoonien keksien palkkion, joten pistin kaikki keksini ilotulitteisiin joita unessa käytettiin aseina, tehtävänäni suojella hänen henkeään.

Yhdessävälissä piilouduimme takaa-ajajia peltiseen pihavarastoon, mikä vaikutti hyvältä paikalta odottaa että kadulla ihmettelevä ryhmä miekoin aseistautuneita arabeja hajautuisi omille teilleen. Vartioin lähiympäristöä peltilevyjen saumoista, mutta Luna ei tuntunut ymmärtävän tilanteen vaarallisuutta. Hän alkoi flirttailemaan minulle, ja vaikka otin hengenvaaran vakavissaan niin en voinut sanoa ei prinsessan viettelylle. Tästäeteenpäin uni meni työturvattomaksi, minun yrittäessä parhaani mukaan pitää vahtia Lunan puuhastellessa jalkojeni välissä.
No. 14150
Ministry-of-Morale-Poster-fallout-equestria-28171034-1625-2085_jpg.png - ( 4.46MB , 1625x2085 )
14150
Näin unta >>10430 langan syntymäpäiväjuhlista, ja kaikki oli suunniteltu huolella. Oi kakkua, oli juomaa, hieno sää, ja (näytti ihan siltä kuuluisalta autiotalolta) hieno jatkopaikka.
Vastasin juhlajuomasta, ja jostain syystä kuplivan sijaan oli vain vergiä, ja muita vastaavia juomia, vaikka olin varmistanut, että on kaikille sopivaa kevyttä juomaa.
Sitten iski se tunne, tunne kuin joku tarkkailisi minua unen ulkopuolelta. En voi vannoa sitä, mutta minulla on aivan jäätävän varma tunne, että kyseessä oli Pinkie Pie, jonka sekoiluja ja unieni seuraamista olen saanut seurata ennenkin. Tajusin, että kyseessä oli pakko olla uni (tai sitten en), ainakin muistelen niin, mutta vastoin yleistä tapaani, en herännyt tuohon. Heräsin siihen, että tämä salaperäinen katsoja tuli lähemmäksi.

Kyseessä on pakko olla Pinkie Pie, olen aivan varma siitä. Iloinen nauru, unen ulkopuolelta tarkkailu, jassut sekoilut ja muusellainen varmistavat tämän, ja onpa hän tulut muutaman kerran uniini ihmishahmossa.
Mihin tässä tulpaa tarvitaan, kun Pinkie Pie pitää unissani seuraa.
No. 14158
Princess_Luna_wink_S02E04.png - ( 487.84KB , 1280x720 )
14158
>>14146

Ehkä Luna ei pelännyt koska hän oli vierailemassa unessasi...
No. 14301
applebloom_gets_her_applemark__by_youwillneverkno-d50wi10.png - ( 85.16KB , 550x548 )
14301
Pitkästä aikaa poniaiheinen uni! Babs oli taas käymässä Ponyvillessä, mutta se oli yllättävän määräilevä. Kyseessä oli väärinkäsitys, mutta ennen sen selvittämistä crusaderit ehtivät istuttamaan kerhotalonsa eteen kaksi hehtaaria perunoita.
No. 14310
queen-chrysalis-2388-1366x768.jpg - ( 175.06KB , 1366x768 )
14310
Viimeyön unessa oli Choose Your Own Adventure -tyylinen peli anonyymistä puhumassa Queen Chrysaliksen kanssa. Pelissä oli miljoonasta alaspäin laskeva pistelasku, joka mittasi Chrysaliksen kärsivällisyyttä ja laski senmukaan kuinka paljon anonyymin repliikit ärsyttivät häntä.

Olin pelannut pelin alun moneen kertaan, joten kokeilin uusiksi tekemällä huonoja valintoja. Yllättäen Chrysaliksen pyytäminen naimisiin onnistuikin, ja häät menivät hyvin.
No. 14311
hullaantunut Räriti.png - ( 145.06KB , 468x460 )
14311
>>14310
No. 14344
Gifts-2_zps9ed94991.png - ( 518.58KB , 1024x937 )
14344
Luultavasti clickingbadin vaikutuksesta olin viimeyön unessa alkanut kasvattamaan huumeita, ja saanut todella laajan verkoston niiden ympärille. Kasvatin pienenpieniä hamppupensaita sormustimen kokoisissa ruukuissa yksittäisten ledien valaisemina, mutta projektin laajuuden takia tarvin ammattilaisia suojelemaan niitä. Jotenkin sain plantaasia vartioimaan noin kymmenensenttisen Twilightin ja Rainbow Dashin, plus Bon Bonin ja muita taustaponeja huolehtimaan kasveista.
No. 14367
Lucid dream pony.jpg - ( 1.95MB , 1852x4432 )
14367
Eeppisiä poniunia muilta laudoilta.
No. 14368
TwilightSparkle06-1.png - ( 201.86KB , 800x450 )
14368
>>14367
Haven 5/5 psyykkinen defenssi ja kognitiivisen ajattelun ruumiillistuma.

Oli mielenkiintoista luettavaa, kiitti kun lisäsit.
No. 14382
462142__safe_pinkie+pie_discord_tongue_scared_artist-colon-mickeymonster_mouth.png - ( 742.53KB , 874x1040 )
14382
Näin unta että asiat maapallolla olivat yleisesti huonosti, kun sattumalta löysin repeämän maassa joka johti metalliseen portaikkoon maan alle. Maailmamme oli vain kulissi, maaperää oli vain noin kuusi metriä minkä alapuolella levittäytyivät huoltotilat täynnä varaosia ja rekvisiittaa. Tuntui että meidän olisi pitänyt tietää tämä, ja ihmettelin kuinka moinen on voinut vain unohtua koko ihmiskunnalta.

Olin viel√§ sekavissa tunteissa paljastuksesta, kun Discord k√§veli luokseni sarkastisesti taputtaen. H√§n onnitteli mit√§tt√∂m√§st√§ saavutuksestani jolla en kuitenkaan voisi mit√§√§n tehd√§, ja l√§hti johdattamaan minua syvemm√§lle kulissien taakse jatkaen samalla alentavaa puhettaan. Tiesin ett√§ mink√§√§n maailman "juonen" mukaan pahis kertoo juonestaan pitk√§ss√§ villainspeakiss√§, mutta min√§ en voinut antaa asioiden jatkua n√§in. Kun Discord k√§√§nsi selk√§ns√§, hy√∂kk√§sin h√§nen p√§√§lleen kesken puheen ja yritin viilt√§√§ h√§nen kurkkuaan. Discord rimpuili vastaan, joten kurkun sijaan viilsinkin h√§nen vasemman silm√§ns√§ halki, mik√§ todella sai h√§net menett√§m√§√§n tyyneytens√§. "AI SAATANA MUN SILM√Ą, MIT√Ą VITTUA MIES?! VITUN HULLU S√Ą√Ą PUHKASIT MUN SILM√ĄN!" Discord huusi, yht√§lailla tuskissaan kuin tyrmistyneen√§ teostani. Tilanne h√§kellytti minut hetkeksi, mutta koska olin alunperinkin yritt√§nyt tappaa h√§net niin en antanut t√§m√§n pys√§ytt√§√§ minua. Iskin veitsen Discordin oikeaan kaulavaltimoon ja leikkasin sen auki keskelle asti, mink√§j√§lkeen toistin saman vasemmalle puolelle ja her√§sin.
No. 14388
460974__safe_solo_bon+bon_sweetie+drops_artist-colon-rariedash.png - ( 1.25MB , 901x916 )
14388
Näin yhtenäyönä unta että istuin sohvalla Bon bonin vieressä pelaamassa Kerbal Space Programia xboxilla. Yht-äkkiä huomasin että Bon Bon oli alasti, mikä oli poneilta normaalia, mutta nyt silmiinpistävästi esillä. Bon Bon makoili mahallaan häntä pystyssä ja takajalat sylissäni. Jatkoin sitten pelaamista, silitellen Bon Bonia senverran kuin tuossa näin asialliseksi.
No. 14389
Concerned_Diamond_Tiara_S2E12.png - ( 488.14KB , 1280x720 )
14389
Unessa Diamond Tiara oli taas kiusaamassa cutiemark crusadereita. Sanoin hänelle "Kaikilla on ongelmansa. Scootaloo ei osaa lentää, Sweetie Belle ei osaa taikoa, ja sinä et osaa kävellä."

Ennenkuin Diamond Tiara ehti kysyä "Mitä tuo oli tarkoit-", vedin pistoolini ja ammuin sitä kumpaankin etujalkaan.
No. 14390
nautin_tästä_aku.jpg - ( 71.10KB , 504x393 )
14390
>>14389
5/5
No. 14393
429718_safe_solo_animated_bon_bon_wat_reaction_image_upvotes_galore_computer_sweetie_drops_.gif - ( 405.26KB , 780x640 )
14393
Näin unta että olin siirtynyt Equestriaan Bon Bonin ruumiiseen, ja nelijällä jalalla kompuroimalla päässyt tietokoneelle asti. Kavioilla kirjoittaminen oli vaikeaa, ja jotenkin päädyin painamaan jokaista naippia kahteen kertaan. Postasin paikalliselle laudalle tilanteestani, mutta jo ensimmäistä kertaa sivua refreshatessani huomasin että minusta oli tullut meemi jossa Bon Bonin päätä pastetettiin ihmisruumiisiin stereokuvana.
No. 14394
rarity_screaming_by_ajdispirito-d537oas.png - ( 523.44KB , 2500x2500 )
14394
Käsittää poneja ehkä enemmän ilmiönä, kuin todellisina hahmoina.

Iltalehti ja pari muuta paskamediaa olivat soluttautuneet mm. pussikaljamiitteihin ja erilaisiin tapahtumiin, ja keränneet tietoa ponikulttuurista erilaisista lähteistä omakohtaisilla kokemuksillansa.

Olimme viettämässä pussikaljamiittiä, kun joku nappasi kolme kirjaa liittyen suomen fandomeen, miitteihin, foorumeihin, taiteellisuuteen jne., ja paskamyrskyhän siitä alkoi.
Tiedot oli aivan vääriä, ihmisten nimiä ja valokuvia oli käytetty ilman lupaa, ja kirjoista paistoi myötähäpeä erittäin kauas.
Nappasin pussikaljamiiteistä kertovan osuuden, nähdäkseni miten olivat onnistuneet kirjoittamaan poneista ja miiteistä neutraalisti. En muista tarkaan mitä siinä luki, mutta jotain todella järkyttävää, kun porukalle oli tullut huono olo ja kauhunsekaisia reaktioita.
>nyymi (kirjoitetaan vaihtoehtoisesti isolla)on ollut skenessä...
On ainoa lause jonka muistan selvästi, ja sekin oli päin honkia.

Muistikuva, että ponit katselivat taustalla meidän menoamme, ja yhtä yksisarvisloitsua myöhemmin, heräsin.
No. 14395
Scootaloo_back_at_being_scared_S3E06.png - ( 344.47KB , 1280x720 )
14395
>>14394
Enneuni?
No. 14396
17631791567274627.gif - ( 909.17KB , 593x406 )
14396
Postaanpa kun näin viime yönä taas pitkästä aikaa poniunen.

Olin kävelemässä metsässä (Everfree Forest?) Rarityn ja Rainbow Dashin kanssa. Minulla oli kirja mukanani ja pysähdyin hetkeksi istumaan kivelle lukeakseni hetken. Rarity tuli kuitenkin viereeni, nappasi kirjani pois ja totesi: "Kulta, nyt menee liian diipiksi!" (Kirja oli btw Peter Hoegin Lumen taju). Sitten puhkesi rajuilma. Rainbow Dash hyppeli innoissaan lammikoissa, kunnes vesisade alkoi huuhtoa hänen värejään pois ja muutti hänet väritykseltään harmaaksi. RD alkoi itkeä vuolaasti ja Rarity tuli lohduttelemaan häntä.

Sen jälkeen ponit katosivat ja uneni settingi muuttui.
No. 14507
Fluttershy skyrim.png - ( 407.42KB , 2513x2171 )
14507
Olin yksi ihmisistä jotka siirrettiin kiertoradalle cryogeenisesti jäädytettäväksi pitkää avaruusmatkaa varten. Kun meidät herätettiin, matkaa ei kuitenkaan ollut tapahtunutkaan, vaan maan oli vallannut sienimäinen laji joka oli aivopessyt ihmiskunnan, ja löydettyään meidät kiertoradalta tuonut meidät maahan lisättäväksi joukkoihinsa.

Meidät vietiin elokuvateatteriin katsomaan aaltoilevien ja vääristyvien hologrammikasvojen puhetta, mutta vältin aivopesun välttämällä katsomasta sitä ja ajattelemalla kaikkea muuta kuin puhetta. Kukaan ei huomannut mitään, sillä sekä aivopestyt ihmiset että sienioliot olivat melko tyhmiä, ja esimerkiksi varastohuoneen avainten saamiseksi riitti pyytää niitä määrätietoisesti vedoten ylempien määräyksiin.

Suuri pimeä varastohalli oli jäämistöä vanhan maailman ajalta, sillä sienet eivät syystä tai toisesta tulleet toimeen pimeiden tilojen kanssa. Pari aivopestyä ihmistä oli lähetetty etsimään vastarintaliikettä, kun se hyökkäsi heidän kimppuunsa. Autoin heitä aivopestyjen tappamisessa, ja he näkivät heti etten ollut yksi heistä kun liikuin normaalisti ja puhuin pitkiä lauseita.

Kaksi vastarintaliikkeen jäsentä, jotka olivat kauan toimineet yhdessä, eivät olleet koskaan nähneet toistensa kasvoja koska pitivät tummia nahkahaarniskoja sulautuakseen pimeään. Heidän välillään kuitenkin oli romanttista jännitettä, ja kun he nyt ensimmäistä kertaa paljastivat henkilöllisyytensä, he olivat haltijatyttö Tauriel Hobbitti-elokuvasta, ja Fluttershy. Hämmästelin hiukan miten kukaan muu ei ollut huomannut toisen heistä kulkevat neljällä jalalla, mutta kun toinenkaan ei ollut ihminen niin ajattelin vastarintaliikkeen koostuvan aivopesemättömistä yksilöistä lajista riippumatta.

Joku toi tukikohtaamme aseita, mutta ne osoittautuivat ohuesta metallilevystä leikatuiksi miekan muotoisiksi paloiksi jotka taipuilivat jo kovasti heilauttaessa. Suosittelin käyttämään ennemmin vaikka puukeppejä, puhumattakaan siitä että varastosta löytyi kaikkea vasaroista käsihakkuihin.

Tässä unessa poneilla oli todella pieni osa, mutta kirjoitin sen kuitenkin kokonaisuudessaan. Onko näin hyvä vai pitäisikö jatkossa kirjoittaa vain ponikohtaukset?
No. 14508
spitfire_by_faloxx-d4qtfcv.png - ( 776.07KB , 4174x4704 )
14508
>>14507
>Kirjoitanko jatkossa aina koko tarinan vai pelkät ponikohdat?
Kirjoita mielummin koko tarina, tulee paremmin kontekstia uneen.
Sitäpaitsi paljon mielenkiintoisempi lukea unet kunnon tarinoina eikä pelkkinä ponipätkinä.
No. 14527
4ffe65f7e14ca7af1f000021_ref.jpg - ( 138.80KB , 640x640 )
14527
Näin unta että olin ponien kanssa Everfreen vanhassa linnassa, ja jossainvälissä vetäydyin syrjäiseen alkoviin pussailemaan Scootaloon kanssa. Ajattelin että tilanne oli kuin suoraan slasherielokuvasta, mutta mitään pelottavaa ei onneksi tapahtunut.
No. 14565
CaveExplorer.png - ( 1.21MB , 1002x797 )
14565
Luin eilen kääpiölinna Blockedlancen tarinaa ( http://www.bay12forums.com/smf/index.php?topic=28365.0 ), ja se ilmeisesti vaikutti uniini... Olin vaeltanut Rainbow Dashin kanssa vanhan Dwarf Fortressin sisäänkäynnille. Tummaksi palanut, kärventyneiden kamelinluurankojen ympäröimä paikka kirjaimellisesti huokui pahuutta, mutta jokin tässä paikassa oli vetänyt meitä puoleensa.

Linna koostui yhdestä tuplaportaikosta suoraan alaspäin, josta toinen toistaan laajemmat kerrokset levittäytyivät sivuille pyramidimuodostelmassa. Paikka ei ollut autio, vaan siellä asuvat kääpiöt laahustivat epäpyhissä askareissaan kuin zombit. Kun kääpiöt eivät olleet huomaavinaan meitä, kuumaverinen Dash potkaisi yhden heistä hengiltä. Pelkäsin hengitystä pidätellen että saisimme nyt linnan kimppuumme ollessamme sen keskellä, mutta katatoniset kääpiöt eivät edes reagoineet tuohon.

Tässävaiheessa heräsin ja hyppäsin kännykkäni kimppuun; sen olisi pitänyt herättää minut ajoissa ottamaan hallinta, mutta nyt en edes löytänyt siitä linnan kontrolleja! Vasta noin viiden sekunnin päästä tajusin että kaikki oli ollut unta, ja menin takaisin nukkumaan.
No. 14566
DisgustedScootaloo1_S02E17.png - ( 181.00KB , 500x550 )
14566
>>14527

Tästä vielä senverran että unessa minä ja Scootaloo olimme saman ikäisiä. Muuten tuo olisi ollut varsin creepyä...
No. 14570
Varmasti olitte. Köh Köh pedo Köh
No. 14605
Funko's_Cupcake_Keepsakes_Rainbow_Dash.jpg - ( 129.71KB , 600x560 )
14605
Näin unta täyspitkästä Ren & Stimpy -elokuvasta. Se oli käytännössä kokoelma erillisiä jaksoja, mutta mielenkiintoista oli että sen lopussa tuli muutaman sekunin sketsejä viimeaikoina katsomiini youtubevideoihin liittyen. Aluksi luulin että ne olivat vain random ponisketsejä, mutta kun seassa oli video KSP:stä ja Balanced Annihilationista niin tiesin niiden olevan katsojalle kustomoituja. Mukana oli ainakin feikkimainos jossa Rainbow Dash Cupcake Keepsakea mainostettiin RCS-bensatankkina.
No. 14617
derpy_pants_by_edowaado-d46fci6[1].jpg - ( 47.88KB , 600x702 )
14617
Näin unta että etsiskelin sopivia housuja Derpyn kanssa. Jouduin selittämään että vaikka joissakin muotihousuissa on reikiä, reiät perseen kohdalla tarkoittavat että housut ovat pilalla.

Toisessa unessa Big Mac, Lightning Dust ja Lyra lensivät KSP-koelennon raketilla joka koostui vain ilmanotosta, bensatankista ja rakettimoottori-suihkumoottori hybridistä. Testasin tuota herättyäni, ja se olisi voinut kenties toimiakkin ellei asennettujen modien yhteensopimattomuus saisi kyseisiä moottoreita ylikuumenemaan.
No. 14618
spitfire_with_wet_mane_by_kubekkakabrony-d4hn51b[1].png - ( 300.60KB , 1406x1600 )
14618
Viimeyön unessa olin lentokoneessa, jonka oikean laidan takapaikat sai käännettyä lähes makuuasentoon asti. Olin tuolla ison peiton alla yhdessä Spitfiren kanssa, jonka hiukset oli kammattu taaksepäin. Muut matkustajat yrittivät parhaansa mukaan ignorata meitä kiusaantuneina rakastavaisten pussailusta, mutta teimme me salaa muutakin.
No. 14633
unknown_character_from_the_sweet_and_elite_by_a01421-d4i2nqm[1].png - ( 232.52KB , 1551x1617 )
14633
Näin unta että vietin iltaa Fleur De Lisin kanssa, ja avasin uuden virosta tuodun siideripäkin. Tölkkien sijaan päkki olikin täynnä pieniä pulloja kirkasta nestettä, mikä näytti selvästi jonkinlaiselta huume-erältä. Fleur hyppi innosta häiritsevä Pinkiemäinen virne kasvoillaan, mutta minä olin kauhuissani siitä että käsiini oli selvästi päätynyt suuremman luokan mafiaprojekti.
No. 14638
mlp___cuddle_up_lyra_and_bon_bon_by_willis96-d4lm9ta.jpg - ( 187.97KB , 1600x1036 )
14638
Viime yönä näin pitkästä aikaa poniaiheista unta.

Unessa kai reissasin jonkun lössin kanssa ympäriinsä kaupungista kaupunkiin ostamalla lipun juniin jotka näytti sisältä enemmänkin metroilta. Porukassa oli tyyliin kavereita ja kavereiden kavereita joita en tunne jne.
Me sitten yövyttiin jossakin kolmikerroksisessa talossa joka oli vissiin jonkun meidän ryhmän jäsenen koti tai vastaavaa, yritettiin sitten kotiutua kaverini kanssa kolmannen kerroksen 9 m^2 huoneen patjoille.
En muista miksi, mutta taisin jäädä huoneessa hetkeksi yksin. Kaveri ehkä kävi vessassa tai vastaavaa. Näin sitten oviaukossa ohikulkevan MLP-ponin. Jostain syystä siitä tiesi heti että se ei osaa puhua ja että se on kuitenkin koiraa älykkäämpi.
Se oli kyllä melko pieni, säkäkorkeus oli ehkä lantioon asti.
Tarjosin sille huvikseni sipsiä pussista joka mulla oli mukana sen eteen lattialle, se katsoi sitä hetken ja söi sen sitten iloisesti.
Tarjosin ajankuluksi sille lisää kunnes aloin syöttämään sitä kädestä. Pistin sitten sen sipsipussin pois koska olin itekkin syönyt niitä sipsejä ja tuntui että kummankaan ei enää tehnyt mieli. Se poni sitten jäi siihen mun viereen lepäämään. Annoin sille tilaa mun patjalla ja me jäätiin siinä peiton alla sylikkäin nukkumaan.
Tässä vaiheessa on varmaan hyvä sanoa että mitään työturvatonta ei tapahtunut, tilanne oli samaa tasoa kuin aloituspostin kuva.
Kaveri sitten palasi huoneeseen. Kuumottelin ihan vähäsen että mitä se miettii kun paijailen ihan pokalla jotain tuntematonta ponia mun patjalla, mutta sitä ei näemmä paljoa kinostanut kun meni vaan samantien nukkumaan.
Ponin ilme oli "nautin tästä/5"
Se poni oli muuten ori
No. 14726
mlp_cmc_firework_technicians[1].png - ( 5.03MB , 2000x1384 )
14726
Viimeyönä näin unta että Equestriassa juhlittiin jotain ilotulituksella, ja pikkuvarsatkin iloitsivat japsien paukuttelusta. Juhlien yhteydessä pyöri siellä täällä uskovaisia jotka yrittivät saada juhlijoita kiinnostumaan Lunan palvonnasta.

Cutiemark Crusaderit olivat keksineet murtautua kouluun juhlien aikana, ja Scootaloolla oli syystä tai toisesta musta fedora. En muista mitä he etsivät, mutta he heittelivät jatkuvasti toisilleen vitsejä tulesta ja kemiasta.
No. 14740
tumblr_m65j0l4xCR1r2sd6ao1_500.png - ( 268.39KB , 500x645 )
14740
Edellisess√§ unessa oli lyhyt mainoskatko poneihin liittyen. Nostalgiakriitikko selitti innoissaan Skylandersin uusista ponihahmoista, joita myytiin hehkulampun muotoisilla USB-tikuilla. "Milloin min√§ sain n√§m√§? T√§n√§√§n! √Ąlk√§√§k√§ yritt√§k√∂kk√§√§n syytt√§√§ minua spoilereista, olette kuitenkin ostamassa n√§it√§ joten ehditte pelaamaan pelin l√§pi ennenkuin katsotte t√§m√§n videon!"
No. 14759
68b09fa1bcd46239c3b4444c90acf849-d41vr6j[1].png - ( 524.14KB , 600x927 )
14759
Näin viimeyönä paljon sekalaisia unia, jotka kaikki olivat jaksoja uudesta Borderlands-tyylisellä grafiikalla piirretystä sarjasta. Olin Bladerunner tyylinen poliisi/yksityisetsivä, joka unien aikana mm. lahtasi etsintäkuulutetun naisen jota kirkon tappajanunnat yrittivät piilotella, ja toin Miami Vice -tyylisen huumekauppiaan oikeuteen. Maailma oli HalfLife 2 -tyylisen post-apokalyptisessä tilassa, ja yhdessä jaksossa mm. pakenin mereen uppoavasta mechwarrioreiden koulutuskeskuksesta. Jokaista päivää yhdisti se että iltaisin mane6 tuli kotiin, ja ruutu feidasi mustaksi skipatakseen yön kuin roolipeleissä.

Minun elämäni/unen sarja näytti olevan spinoffi ponien seikkailuista, eikä heitä näkynyt juurikaan kuin kotona ennen työpäivän alkua. Sen mitä heistä näki oli täynnä kaksimielisiä vitsejä (Raritys pussy->Opal, Rainow Dash playing with dick->Englantilainen jälkiruokavanukas, ammattini yksityisetsivänä...), ja ainakin Twilight puki töihinlähtiessään punaisen puvun joka näytti McDonaldsin työpuvulta tai kasinon jakajan puvulta.
No. 14778
Pony in 3D.jpg - ( 38.87KB , 735x600 )
14778
Olen välttänyt spoilereita huomisesta jaksosta, mutta nyt näin siitä unta. Toivottavasti se ei ollut enneuni...

Jakso oli tehty osittain 3D:nä, varhaisen 90-luvun laadulla. Ponit olivat spritejä, ja kun ruutu liikkui, se liikkui jyrkästi ja tökkien, pahimmillaan jopa paljastaen editoriohjelman kursorin ruudun rullatessa ylöspäin näyttämään vuorta jolle ponit olivat kiipeämässä.

Jaksolla oli uusi käsikirjoittaja, jonka nimi zoomasi ruudulle jakson alussa after-effects -efektillä. Osa poneista kuulosti miehiltä yrittämässä imitoida naisääniä. Jakson pulma oli variaatio susi-lammas-kaali -puzzlesta, toteutettuna Maud Piellä joka tahtoi viedä vuorelle neljä erikokoista kiveä. Jakso oli jokasuhteessa suorastaan naurettavan huono, mutta se oli myös niin huono ettei sitä voinut ottaa tosissaan ja odotin innolla siitä herääviä keskusteluita.
No. 14779
Dosie_Dough_ID_S3E8[1].png - ( 290.41KB , 685x625 )
14779
Viimeyön unessa paljastui että viimeaikoina kadonnut lentokone oli lentänyt Venäjän eteläosissa sijaitsevalle asumattomalle seudulle, mihin matkustajat olivat päättäneet perustaa uuden yhdyskunnan. Olin lähdössä patikoimaan sitä kohti lähimmästä pikkukaupungista, missä vaaleanruskea tamma piti kangaskauppaa. Olin tästä niin ihmeissäni että unohdin koko lentokoneen ja jäin katselemaan ponia joka eleli normaalisti ihmisten maailmassa.
No. 14780
586850.png - ( 755.71KB , 600x2714 )
14780
Ihan mielenkiinnosta, näkeekö tämän langan postaajat tai postaaja selkounia? Unien muistamisen ja niiden kirjoittamisen muistiinhan pitäisi auttaa siinä.

En kontribuloi lankaan koska unohdan aina kaiken :c Kuva liittyy heikosti.
No. 14781
Light_shed_on_Twilight%27s_face_EG[1].png - ( 442.90KB , 1920x1080 )
14781
>>14780

Itse ainakin näen sillointällöin, vaikkei läheskään yhtä usein kuin tahtoisin. Unien kirjoittaminen todellakin auttaa, ja nukun aina muistio sängynvieressä että voin kirjoittaa ylös muutaman avainsanan heti herättyäni. Esimerkiksi "cop, churchwoman, guns, underwater mech, twilight uniform" riitti siihen että muistin unen >>14759 joka olisi unohtunut ellei olisi ollut jotain mistä aloittaa muistelu.
No. 14797
episode_three%20gabe%20gaben%20Half-Life_2%20half_life_full_life_consequences%20meta%20money%20newell%20someone_suck%E2%80%8Bed_at_tagging%20troll%20valve[1].png - ( 90.37KB , 404x404 )
14797
En muista unesta paljoa, mutta huhujen mukaan uudessa jaksossa olisi lohikäärme nimeltä Gaben. Sen piti olla sininen, lihaksikas lohikäärme Skyrimlohikäärmeiden anatomialla, mutta nimen takia ajattelin postata aiheeseen ponifioidun kuvan Penny Arcaden Tychosta jonka nimen unessa muistin väärin.

Etsiessä kuvaa "Gaben pony" -hakusanoilla vastaan tulikin kuva Triexiestä avaruudessa ruskea avaruuspuku päällä, ja sillä oli suuret crotchboobsit.
No. 14805
young_celestia__soaring_through_the_heavens_by_kankitsuru-d5yivp2[1].jpg - ( 48.85KB , 600x450 )
14805
Taas pitähkö uni lyhyellä cameolla poneilta:

En muista unen alkua, mutta olin päätynyt pienen ryhmän kanssa pieneen Riddick/Klingontyyliseen yhden huoneen vankilaan. Huone muistutti ahdasta tehtaan nurkkausta, ja ainut ulospääsy sieltä oli ratkaista huoneeseen rakennettu puzzle.

Olimme saaneet seinään kiinnitetyn kaapin avattua, jonka sisällä oli sarja muttereita. Ansoihin tottuneina otimme vuoroja muttereiden poistamiseen yksittäin, kunnes otin yhden jonka sisällä ei olut rihlausta. Jotenkin päättelin että tämä paljasti yhden ryhmäläisistämme androidiksi, mutta ennenkuin ehdin varoittamaan ketään Ripleyn näköinen nainen hyökkäsi kimppuuni. Saimme hänet painittua maahan, ja viimeinen jalkeilla pisti häntä lapiolla rintaan, paljastaen hänen koostuvan kokonaan ohuesta metallinauhasta. Nyt muistin hänen aiemmin pelastaneen minut palavalla avaruusasemalla kääriytymällä ympärilleni metalliseksi koteloksi, mutta en tiennyt miksi hän oli sen tehnyt.

Saimme avattua teknoshamanistisen portin Moonpathille (ei yhteyttä Khajittien moonpatheihin) superlonimaskeilla joiden sisään oli muumioitu jotain mustaa ja tomuista. Maskeja oli vain kaksi, joten minä ja blondi nainen lähdimme tilan tuolle puolen avataksemme vankilan. Moonpath oli pentagonin muotoinen tunneli jonka seinillä liikkui psykedeelisiä värejä, ja matkallamme kohtasimme Big Macin. Kysyin eivätkö pelkästään pegasukset pysty kulkemaan moonpatheja, johon Mac vastasi osoittamalla hänen seurassaan matkaavaa, yllättävän nuoren näköistä Celestiaa. En ehtinyt kyselemään tästä enempää, sillä meillä oli kiireellinen tehtävä suoritettavana.

Moonpathin päästä löysimme japanilaistyylisen, vedenpäälle rakennetun asunnon joka sijaitsi keskellä näennäisen äärentöntä merta punaisen taivaan alla. Nainen juoksi sisälle edeltäni ja sanoi että meillä on 20 (jotain) aikaa löytää (jotain), ja juoksin paniikissa sisälle toisesta ovesta siinätoivossa että parantaisin mahdollisuuksiamme löytää mitä etsimme, mikäli aikaraja oli 20 sekuntia eikä minuuttia. Ennenkuin ehdin ovelle asti, taivas muuttui siniseksi ja nainen tuli ovesta kertomaan että neuvostoliittolaisen maagin laitteisto oli nyt sammutettu.

Ilmeisesti neuvostoliiton teknomaagi oli keksinyt huonomman mutta taloudellisemman tavan kulkea moonpatheja printattavilla Guy Fawkes -naamareilla joiden sisäpuolelle asetetaan toinen printattu naamari täynnä riimuja ja kyyrisiä kaavioita. Nämä tiedot olisivat ollet ideaalisia netissä levitettäviksi, mutta maagi oli kuollut tässä tasku-universumissaan ennenkuin tuo oli mahdollista, ja luultavasti ennenkuin internettiä oli keksittykään.

Loppu-unen yritin päästä moonpathille printatulla maskiviritelmällä, mutta vaati huomattavasti syvempää meditointia kuin superlonimaskit, ja heräsin ennenkuin pääsin jatkamaan seikkailua.
No. 14809
we_need_to_go_pinker__by_spiiikedraws-d5y0ln7.png - ( 238.69KB , 800x623 )
14809
No huhuh. En usein näe poniaiheisia unia, tai muista uniani muutenkaan, mutta kun näen, on ne enemmän tai vähemmän outoja.
Eilen illalla/ yöllä aloitin lukemaan Five Score, Divided by Four fanficciä,ja nukkuessani (joka tuntui vuosikausilta) elin ficin tapahtumia pelottavan todentuntuisesti, lukuunottamatta sitä, että kaikki tapahtui täällä kotiympäristössä ja pääkaupunkiseudulla, ja minulla oli "vapaa tahto" käsikirjoituksesta.

Ficin ideana on siis lyhyesti, että muutama henkilö alkaa saada ponimaisia piirteitä, kuten korvat, harjan hännän etc viisi vuotta sarjan päättymisen jälkeen. Nämä tietenkin panikoivat, ja soppa on valmis.

Itselleni sitten kävi näin, ja se kaikki oli niin aidon tuntuista. Paniikissani yritin kysyä apua fandomista (ei, ettenkö olisi joskus toivonut muuttuvani poniksi), ja eräs ystävä totesi minulle, että tämä on Rainbow Dash ihmiskehossa, ja ymmärtää tilanteeni täysin.
Todellinen mindfuck alkoi tuon jälkeen, ja mietein, mikä minä sitten olen (en valitettavasti muista, minkä väriset silmät, hännän, harjan ja korvat sain. Onneksi heräsin hyvin sekavassa tilassa ennen kuin aloin muuttumaan lisää. Ficin lukijat ymmärtävät mitä tarkoitan.

Ilmeeni herätessäni
No. 14810
>>14809
>ja eräs ystävä totesi minulle, että tämä on Rainbow Dash ihmiskehossa, ja ymmärtää tilanteeni täysin.
Hymähdin
No. 14849
my-little-pony-%D1%84%D1%8D%D0%BD%D0%B4%D0%BE%D0%BC%D1%8B-mlp-art-Pinkie-Pie-906809[1].png - ( 283.06KB , 600x768 )
14849
Pitkästä aikaa uusi poniuni, ja taas Cookie Clickeristä... Peliin oli tullut uusi teknologiapuu, joka haarautui myös sivusuunnassa. Merkittävämpää oli että siinä löytyi peräkkäin upgrade jokaista mane6:sta kohden (mm. Twilighting dildo?), jotka kukin antoivat kerralla tukun keksejä ostettaessa, mutta joita ei voinut spämmätä loputtomasti koska jokaisen hankkimista varten täytyi täyttää tietyt kriteerit. Hyvin exploitinomaisesti kriteerit olivat x-määrän upgradeja ostamista, joten aina
parin muun upgraden ostamisen jälkeen sain naputeltua kasan keksejä pelkästään poniupgradeja klikkailemalla.

Lopuksi vielä lyhyt unenpätkä jossa biletin pihalla Twilin, Spilightin ja Vinyl Scratchin kanssa kunnes heräsin.
No. 14870
tumblr_mz57bjAdLK1si8q6co1_500[1].jpg - ( 123.25KB , 500x667 )
14870
Näin upean, romanttisen unen Celestiasta takaapäin. ;)
No. 14871
mane_iac_by_zig_word-d6yvrlj[1].jpg - ( 163.68KB , 952x838 )
14871
En muista viimeyön unesta muuta kuin että Mane-iac oli kyborgi, ja hankkinut itselleen muunmuassa teräksiset kylkiluut.
No. 14882
full[1].jpg - ( 22.43KB , 637x357 )
14882
En muista viimeyön unesta kuin että joku aasi keitti kemikaaleja, ja kaikki ponit pelkäsivät että ne räjähtäisivät koska pitivät sitä tyypillisenä aasien keitoksille. Aasi piti tuota loukkaavan stereotypisenä.
No. 14898
maxresdefault[1].jpg - ( 37.53KB , 1280x720 )
14898
Näin viimeyönä taas DF/MLP crossoverunta. Ponit olivat kaivamassa fortressia lähelle nykyaikaista ihmiskaupunkia, ja Rarity halusi jalokiviesiintymälle jonkinmatkan päässä linnastamme etelään. Ainut ongelma tuossa oli että kaivostunnelin täytyi mennä läpi ihmisten viemäristä 1/7 osaa täynnä likavettä, joten päätin että jos Rarity tahtoo jalokiviä niin kovasti niin saa itse kaivaa tiensä niiden luokse. Rarity lähti kaivamaan kohti viemäriä, ja Fluttershy löysi tunnelin varresta pienen esiintymän tuntematonta malmia.
No. 14983
215256_r[1].png - ( 49.00KB , 250x318 )
14983
Ilmeisesti sbr1x:n inspiroimana näin unta missä minä ja Boris the Animal Men in Black kolmosesta olimme kuljettamassa hyvin tuunattua turrimiestä viettelemään rikasta naista, kun huomasin unohtaneeni jotain taloon jossa olin bilettänyt aiemmin.

Talon piha näytti sotkuiselta bileiden jälkeen, ja kaikkialla oli niin hiljaista kuin krapula-aamulta voisi odottaa. Kun avasin oven, yllätyksekseni talon sisäpuoli oli sotkuisa verestä ja ruumiista, joiden ympäröimänä seisoi pitkään ruskeaan nahkatakkiin pukeutunut mies pistooli ja veitsi käsissään. En tiennyt ehtikö hän huomaamaan minua, joten suljin oven ja sanoin Borisille että meidän pitäisi "nope the fuck outta here." Talosta poispäin ei näkynyt kuin tasaista maata, joten juoksemalla sinne ei olisi päässyt murhaajaa pakoon, ja nokkelampana piiloutumiskeinona kiipesin parkourtyylillä terassin yläpuolella olevalle parvekkeelle.

Jostainsyystä en koskaan onnistu piiloutumaan unissani, ja nahkatakkinen mies tuli suoraan luokseni parvekkeelle. Kikkailin katon tukipilarin ympärillä kunnes sain otteen hänen asekädestään, ja yritin saada sitä käännettyä kohti häntä itseään, mutta syystä tai toisesta aseen piippu ei kertakaikkiaan kääntynyt häntä kohti vaikka muuten sain hallittua sitä kaksin käsin. Hänellä ei ilmeisesti ollut enää veistä, vaan hänen vasemmalla puolellaan seurasi hyvin huolestuneen näköinen Big Machintosh. Mies esitteli itsensä Big Maciksi, mihin oikea Mac yritti sanoa vastaan vältellen ja kauttarantain kuin Fluttershy. Yritin kysellä asemieheltä kysymyksiä kuten "jos sinä olet Big Mac, niin kuka tuo on?", "Mikset ole poni?" ja "Jos olet poni, niin miksei sinulla ole kavioita?", mutta hän vastaili kaikkiin republikaanimaisella faktojen sivuttamisella. Yhdessävälissä Big Mac jopa ehdotti että he ratkaisisivat kumpi on aito kavionväännöllä, mutta jo ojennettuaan kättään Macciä kohti mies huomasi ettei käsi ja kavio sovi yhteen kuin kädenväännössä, ja veti kätensä nopeasti takaisin lisäten ettei tuo sittenkään todistaisi mitään.

Heräsin tilanteen ratkeamatta, mutta uskoisin unen johtuvan siitä että season nelosen lopusta on niinkauan että olen huomannut alkaneeni unohtaa kuinka nelijalkaiset olennot tekevät arkiaskareensa. Milloinkas season vitonen onkaan alkamassa?
No. 15025
full[1].png - ( 472.84KB , 1468x1287 )
15025
Aiemmin unessa Samuel Jackson oli käyttänyt teleporttilaitetta örkkitukikohdan tuhoamiseen, mutta tämä kohtaus alkoi siitä kun hän teleporttasi minut litteälle vuorenhuipulle Rainbow Dashin ja kahden harpyn kanssa. Dash kertoi että Harpyt käyttivät korttipeliä kiistämättömänä auktoriteettina päättämään vieraiden kohtalosta. Hän oli voittanut heidät aiemmin, mutta nyt oli minun vuoroni pelata.

Ensimmäinen harpy pelasi kortin joka päätti että se joka menettää malttinsa menettää siipensä. Okei, en tiennyt miten se minuun pätisi, mutta en uskonut tuon muutenkaan olevan ongelmaksi. Toinen harpy pelasi kortin "Wrath of Dash", jonka toiminnolla ei ollut merkitystä sillä jo nimi implikoi että Dash olisi raivostunut. Löin korttini maahan ja sanoin "Te siis teitte kortin ihan vain päättääksenne mitä haluatte? Tämä peli on paskaa!" ja tartuin oikeanpuolesta harpyä siivestä. Harpy oli huomattavasti minua kevyempi, joten vedin hänet kumoon ja katkaisin hänen siipensä polveani vasten ennenkuin heitin hänet alas vuorenhuipulta. Toinen harpy panikoi mutta sain hänet kiinni ja revin hänen toisen siipensä kokonaan irti ennenkuin heitin hänetkin kielekkeeltä.
No. 15028
visitors_by_pyrestorm-d61k6uw[1].jpg - ( 178.63KB , 1264x632 )
15028
Viimeyön unessa pelasin KSP:tä prinsessa Lunan kanssa, joka selvästi luuli pelin toimivan Equestrialaisella astrofysiikalla.
"Käännä nokka kohti kuuta, sinä olet lentämässä väärään suuntaan!"
"Sammuta moottori niin putoat alaspäin."
Minä vain huokaisin ja mietin kannattaako yrittää kiertoratojen selittämistä jollekkin joka hallitsee kuun liikkeitä omilla voimillaan.
No. 15065
764169__solo_fluttershy_anthro_suggestive_breasts_upvotes+galore_cute_adorable_cleavage_hootershy[1].png - ( 1.44MB , 1280x1365 )
15065
Näin unta lihaksikkaasta anthro Flutterbatista. Muuta työturvallista sanottavaa siitä ei sitten löydykkään.
No. 15074
754821__safe_oc_clothes_offspring_speech+bubble_satyr_artist-colon-moronsonofboron_oc-colon-hope_playboy_mandy[1].png - ( 215.36KB , 643x766 )
15074
Tohtori Manhattan oli saanut tarpeekseen vaimonsa saastuttavista elämäntavoista, ja perustanut maanalaisen ihanneyhteiskunnan johon pääsi ainoastaan luolasta järven vedenpinnan alapuolella. Olin saanut tuon perinnöksi, ja sukeltanut ensikertaa tutkimaan tuota maanalaista utopiaa.

Valtaviin, korkeisiin luoliin oli rakennettu pieni kaupunki, joka muistutti massiivista roomalaista kylpylää. Vettä ja vesiputouksia oli kaikkialla, ja suurin osa rakenteista oli tehty valkoisista marmorilaatoista. Pistin myös merkille että laatat eivät olleet samankokoisia, vaan aavistuksen suurempia alempana kuin ylempänä korostaen korkeuden ja perspektiivin illuusioa.

Mielenkiintoisinta kylpyläkaupungissa oli sen asukkaat, jotka olivat kaikki nuoria kauniita ponisatyyrejä. Vaatteet olivat harvinaisia ja enemmän koristeellisia kuin peittäviä, mitä ilmeisimmin koska judeo-kristiaaninen alastomuuden paheksuminen ei kuulunut tohtori Manhattanin näkemykseen täydellisyydestä.

Tutustuin paremmin kahteen nuoreen satyyriin joista toinen muistutti Lyraa turkinvärinsä perusteella, ja toisella näytti olevan vuohimaisempi alaruumis sorkilla ja pitemmällä ruskealla karvalla. Yhdessävälissä kysyin miten kaikki asukkaat olivat samanikäisiä naisia, mitä satyyrit luulivat kaksimieliseksi vihjailuksi. Sanoin ettei se ollut mitä tarkoitin, minkä he puolestaan tulkisivat ujosteluksi. Valitettavasti herätyskello herätti minut ennenkuin ehdin saamaan muutakuin silmänruokaa.
No. 15086
my_little_pony_winxclub_is_magic_by_mlprealrainbowdash-d6ew1y0[1].png - ( 244.80KB , 1024x511 )
15086
Näin unta että Season 5 oli alkanut, ja katsoin ensimmäistä jaksoa siitä. Harmonian elementit eivät olleet käytettävissä, joten jaksossa seikkailivat eri ponit kuin yleensä.

Tapahtumat sijoittuivat Kokkolan rautatieaseman taakse, missä ponit yrittivät pysäyttää villisikamaista timberwolfia. Paremman puutteessa heidän paras suunnitelmansa oli houkutella se sirkkeliin, mikä oli kuitenkin vaikeaa koska verenhimoisuudestaan huolimatta hirviöä ei ollut niin helppo houkutella ansaan.

Vasta herättyäni tajusin ketä nuo uudet ponit olivat.
No. 15111
mlp_water_golem_pony_auction_20_closed_by_elkaart-d6iq3fy[1].png - ( 1.11MB , 900x683 )
15111
Jo neljäs Dwarf Fortress/MLP crossoveruni...

Minulla oli ponilinnake, ja pelissä oli 8-bittisen näköiset grafiikat animoiduilla spriteillä. Maan alta löytyi luola, jossa jostainsyystä joen rannassa viihtyvä jättiläisluolahämähäkki oli kuvattu vihreällä S-kirjaimella valkoisen G:n sijaan. Määräsin ponit maanpinnalle turvaan, missä he spontaanisti aloittivat pallopelin keskenään silläaikaa kun lähdin tappamaan hämähäkkiä suoraan ohjattavalla seikkailijalla.

Saavuin linnan sisäpihalle, hyppäsin vaivattomasti ojan yli (muistan iloinneeni taas siitä kuinkapaljon tuo pieni kyky on parantanut peliä) ja suuntasin sisään maanalaiseen linnakkeeseen. Ennenkuin ehdin luolahämähäkinluokse vastaani tuli earth elemental, ja koska en ollut ennen nähnyt sellaista niin luin sen kuvauksen. Kyseessä oli vihreä, sammaleesta, levästä ja muusta kasvimateriaalista koostuva jykevä humanoidi, jonka sisäosilla pystyi parantamaan minkä tahansa taudin. Tämä oli parempaa kuin osasin odottaa, sillä seikkailijan isä oli kuolemansairas, ja tämä juonenkäänne tuli kuin skriptattuna, mutta heräsin ennenkuin ehdin tappamaan kumpaakaan luolan hirviöistä.
No. 15150
1364215646_78842352.jpg - ( 76.74KB , 700x521 )
15150
Olen nähnyt vain yhden poneihin liittyvän unen, eikä sitäkään oikein voi kutsua poniuneksi. Siinä oli muutama tyttö oppilaitoksestani pukeutuneena Rainbow Dasheiksi, ja olisin halunnut mennä juttelemaan heille mutta unesani ujostelin heitä jostain syystä. Kuulin kuitenkin heidän jutuistaan että olisivat menossa jonkun "Rainbow Dash-fanclubin" kokoontumiseen.
No. 15157
507856__safe_solo_twilight+sparkle_species+swap_fox_artist-colon-zoevulpez_fennec_fennec+fox[1].png - ( 364.05KB , 945x845 )
15157
Näin unta että pussikaljamiitti oli Kokkolassa, mökissä joka seisoi nykyisen pihavaraston paikalla. Miitissä pohdiskeltiin pitäisikö ES:ää käydä ostamassa lisää vai riittäisivätkö ne, mutta mielenkiintoisempaa oli että pihalta löytyi kesy kettu! Silittelin sitä ja se antoi jopa nostaa itsensä syliin. Talon isäntä ei antanut tuoda sitä sisälle, joten vietin loppu-unen ulkona ketun kanssa.
No. 15159
mlp___the_desolation_of_smaug__colorized__by_beb156-d6qtwec.jpg - ( 142.25KB , 1024x740 )
15159
>>15111
Itse näin myös pitkästä aikaa seikkailullisen unen, ja parasta, poniunen vieläpä.

Uni alkoi sillä, että riitelimme Discordin ja parin ihmisen kanssa siitä, saiko eräs naishenkilö muuttaa sinne. Itse tuin muuttoa, muut taas vastustivat, ja tästä turhautuneena lähdin marssimaan paikalta poispäin, vaikka Discord kaikella sekoilullansa yrittikin hieman estää.

Saavuttuani takaisin "aloituskaupunkiin", oli menossa kovemmanluokan heinälatobileet periamerikkalaiseen maalaistyyliin, eli siideriä, vinhaa tanhua ja nopeaa viulumusiikkia.
Ihmiset ja ponit olivat sulassa sovussa, ja Applejack ehdotti yhdessä Rainbow Dashin kanssa, että pohdin asioita myöhemmin, ja nyt nautin musiikista, seurasta ja tarjoilusta.
Ponit olivat valmistaneet hieman olutta, joka vaikutti heihin todella voimakkaasti, ja jossain vaiheessa huomasin tanssivani latotanhua Applejackin kanssa, ja katselleen kamariorkesterin lahoamista :D

Joku nainen 1800-luvun vaatteissa pyysi maistamaan keittoa, jota tällä oli mukissansa, ja en ollut maistanut mitään niin hyvää pitkään aikaan.
Flashback joskus saamastani tehtävästä heräsi, ja tajusin, että tämän keiton oli tehnyt ihmeelliset (ilmeisesti orvot) kaksoslapset, joiden huhuttiin olevan lääkekeittojen ja erilaisten juomien mestareita, ja jolta minun tulisi löytää lääke vakavasti kipeänä olevan henkilön parantamiseen.
Pääkuusikko oli juuri jonottamassa osallistumaan pöytäroolipeliin, kun otin Twilightin sivummalle, ja infosin, että meilä on nyt vihje lasten olinpaikasta. Roolipelin GM oli hieman nihkeä, sillä olin jotenkin onnistunut loukata tätä, ja Twilightin kanssa maanittelemalla saimme tämän osallistumaan eeppiselle seikkailulle, lapsia ja heidän lääkejuomiansa etsimään.

Päädyn jotenkin kirjastoon, jossa tapaan tuhannet vuoret, synkät luolat ja hämähäkkejä kuhisevat metsät nähneen veljeni, ja tämä on juuri infoamassa vihjettä siitä, mistä lapsia kannattaisi ehkä etsiä, kun nyt oli onnistunut hankkimaan heidän keittoansa...

PIIIIRR, herätyskello soi. Vaikka herätysäänenä oli Smile Song, niin harmittaa ihan hirveästi, sillä olisin halunnut nähdä miten seikkailu 1800-luvun ihmisten, ponien ja eeppisen fantsiaseikkaulun hybridissä päättyy. Noh, ehkä joskus toiste.

Kuva kuvastaa fiiliksiä ja unen tunnelmaa aika hyvin.
No. 15162
gilda_by_csimadmax-d49kb9i[1].png - ( 412.12KB , 900x900 )
15162
Viimeyön unessa olin kuollut, ja pääsin griffonien taivaaseen. Taivas oli sarja suuria luolia ilman yhtenäistä lattiaa, ja ammottavasta aukosta luolan pohjassa näkyi vain pilvimatto josta päättelin luolan olevan Equestrian "katossa". Luolan suurissa onkaloissa oli lukuisia leijuvia saarekkeita, ja jostain syystä mukana oli myös yksi maaponi joka käytti riippuliidintä apunaan hyppiessään saarekkeelta toiselle. Griffoneille ihanteellisessa ympäristössä tuo vaikutti suorastaan rammalta, ja olin huolissaan mitä tapahtuisi jos se tai mitään muutakaan putoaisi luolasta.

Hyvää tuossa tyhjässä kivikkoisessa paikassa oli sen tuoma kyky luoda asioita ajatuksen voimalla. Ehdin testaamaan tuota luomalla eeppisen liekehtivän miekan, ihan vaan koska se oli kliseisesti mitä enkeleillä olettaisi olevan. Taivasta kuitenkin uhkasi kosmisempi vaara, nimittäin sysimusta pimeys oli alkanut hävittämään griffonien luomia asioita kun ne katosivat näkyvistä. Selvä ratkaisu vaikutti olevan luoda lisää lamppuja, mutta nekin katosivat pimeyteen ollessaan poissa kenenkään näkökentästä. Jokin ratkaisu olisi täytynyt keksiä ettei ikuisuus mene valojen vahtimiseen, mutta heräsin ennenkuin ehdin keksimään mitään.
No. 15172
614316__safe_solo_hat_cheese+sandwich_saddle_boneless_shirt+design_poncho_artist-colon-winter-dash-blizz[1].png - ( 690.25KB , 799x872 )
15172
Viimeyön unessa yksi pussikaljamiittiläisistä oli pukeutunut Cheese Sandwichiksi, ja paljasti olevansa reptiliaani.

En muista paljoa muuta, mutta tuo oli tervetullut muutos siihen että viimeiset kaksi yötä olen pyörinyt puoliunessa miettien miksi Unity3d:n nivelien scripti ei toimi.
No. 15218
582032__safe_solo_animated_sweetie+belle_screencap_hub+logo_open+mouth_floppy+ears_out+of+context_scared[1].gif - ( 447.05KB , 480x270 )
15218
Näin unta että Gameloftin MLP-peli toimi hologramminäytöllä, ja kerätäkseni resursseja minun piti "syödä" ne ilmasta.

Voitin haasteesta perus elementtien lisäksi kaksi kirjaa, jotka olivat uusi lisäys peliin. Toinen niistä oli "Street Preacher Survival Guide", mutta toinen oli loitsukirja, ja varsinainen palkinto jota olin odottanut pitkään. Toin näytön lähemmäksi silmiäni lukeakseni sen nimen ja kuvaustekstin, mutta vahingokseni ilmassa leijuva hologrammi reagoi hengitykseeni ja lensi hallitsemattomasti ilmaan kuin pieni pölyhiukkanen! Olin luonnollisesti äimistynyt siitä että hologrammi osoittautui näytöstä irtonaiseksi esineeksi, mutta ennenkaikkea hätääntynyt siitä että arvokas, millimetrien kokoinen kappale oli menossa hukkaan ellen jotenkin saanut sitä suuhuni. Hyppäsin pystyyn ja yritin imeä sitä suuhuni ilmavirran voimalla, mutta lopulta heräsin hengenhaukkomiseeni.
No. 15311
798004__safe_open+mouth_underhoof_cheerilee_sweat_minuette_colgate_towel_robe_artist-colon-vavacung[1].png - ( 3.78MB , 2000x1766 )
15311
Viimeyön unessa olin saunassa Tony Starkin, Harshwhinnyn ja yhden ponittajan kanssa.
No. 15359
825291__twilight+sparkle_monochrome_blushing_suggestive_princess+twilight_human_smile_plot_love+heart_spread+wings[1].png - ( 1.73MB , 3600x3200 )
15359
Näin unta että Xenophilia-fanficin ihmisen oli selvitetty päätyneen Equestriaan koska kemikaali jolla hän oli maalaamassa huonetta muodosti maagisen faradayn häkin joka mahdollisti maailmojen yhdistymisen tuossa tilassa. Luonnollisesti käytin tuota tietoa päästäkseni Equestriaan itsekkin.

Equestria oli hieno paikka, mutta odottamattomasti ponit olivat ihmiseen verrattuna hevosen kokoisia. Niillä oli myös ihmisen nännit, millä tosin ei työturvallisessa unessa ollut sen enempää merkitystä.

Twilight esitteli minulle Ponyvilleä, ja jutteli Fluttershyn kanssa pitäisikö minun asua hänen vai Twilightin luona kunnes saisin oman asumiseni aluilleen. En oikein pitänyt siitä että Fluttershy näytti implikoivan ihmisen olevan lähempänä eläintä kuin ponia, mutta en maininnut siitä mitään.
No. 15365
829614__safe_solo_twilight+sparkle_meme_screencap_image+macro_facehoof[1].jpg - ( 29.03KB , 474x271 )
15365
Viimeyön unessa ponit asuivat nykyaikaisessa kaupungissa, ja Twilight Sparkle keskusteli kerrostalohuoneistossaan Nicholas Cagen kanssa. Cage kertoi suunnitelmastaan tappaa itsensä reinkarnoituakseen metallikuulaan jolla se voisi todistaa jonkin teorian. Twilight kysyi aikoiko Cage tosiaan kuolla teorian vuoksi, mutta hänellä oli suunnitelma.

"Tuon jälkeen minä tapan itseni uudestaan reinkarnoituakseni Nicholas Cagena!"

Twilight sotkeutui sanoihinsa yrittäessään kuvailla kuinka typerää tuo oli.
No. 15399
644313__safe_solo_princess+celestia_smile_bedroom+eyes_looking+at+you_collar_tongue+out_portrait_leash[1].png - ( 295.11KB , 550x414 )
15399
Olin saapunut Equestriaan Gentlemen For Mares -tyyliin tarjoamaan palveluja yksinäisille tammoille. Rainbow Dash oli innoissaan siitä mitäkaikkea voisimme tehdä, mutta Celestia muistutti hienovaraisesti että prinsessana hänellä oli etuoikeus ensimmäiseen yöhön...
No. 15400
>>15399
...ja tästä unesta ei varmaan paljon muuta SFW:tä löydy?
No. 15402
>>15400

Tuon jälkeen seurasin Celestiaa suoraan sen makuuhuoneeseen, joten ei juurikaan. :)
No. 15429
561048__safe_solo_rarity_game_bus_18+wos+pttm[1].jpg - ( 261.05KB , 1280x720 )
15429
Näin viimeyönä hirveää painajaista siitä että jouduin matkustamaan bussilla ja kännykässä oli vähän akkua jäljellä, mutta onneksi huomasin olevani unessa! Luonnollisesti riisuin heti kaikki vaatteeni ja suuntasin läpsimään naismatkustajia elimelläni.

Valitettavasti matkustajat näyttivät olevan liian vanhoja makuuni, mutta bussin perällä oli pieni baari jonka baarimikkona oli miiteistä tuttu ponittaja (jota en ole nähnyt oikeasti). Otin yhden pommackin näköisen mutta paremman makuisen juoman, ja baarimikko kertoi että bussin kuljettajana oli Nörkö-niminen ponittajatyttö. Ajattelin suunnata seuraavaksi sinne, mutta heräsin ennenkuin sain drinkkini loppuun.
No. 15447
660796__safe_solo_pinkie+pie_meme_animated_scrunchy+face_seizure+warning_party_vibrating_descriptive+noise[1].gif - ( 193.68KB , 250x250 )
15447
Viimeyön unessa ponit olivat lähteneet pieneen kaupunkiin ratkaisemaan jonkinlaista hämähäkkikirousta. Kaupunki oli yhdistelmä Crystal Empiren arkkitehtuuria ja Village of Equalityä, ja pääkuusikon kyseltyä liikaa hämähäkkikirouksesta paikalliset lukitsivat heidät vankilaan vierekkäisiin selleihin.

Twilight yritti keksiä pakosuunnitelmaa Pinkien höpistessä hänelle raosta sellien välisessä kristalliseinässä. Aluksi tuo oli vain häiritsevää, mutta Twilight huomasi että energisellä olemuksellaan Pinkie oli onnistunut tunkemaan itsensä puoliksi seinän väliin. Twilight tajusi että Pinkien bile-energia vaikutti kristalleihin, ja kannusti muitakin innostamaan Pinkietä niinpaljon kuin mahdollista. Kaikki huusivat juhla-aiheisia sanoja kuten "cake!" ja "balloons!", ja Rainbow Dash huusi "Sheep, sheep, sheep, sheep!" mitä hän nolona kieltäytyi selittämästä kun ponit kääntyivät katsomaan häntä kysyvästi. Ponien jatkaessa sanojen huutelua miehekäs kertojaääni kertoi kuinka "ponien piristäessä Pinkieä harmonian taika resonoi vahvasti seinien kristalleissa. Ponit tunsivat onnea, levitoivat, lakkasivat vanhenemasta... hetkeksi he jopa lakkasivat elämästä, mutta olivat silti onnellisia." Mikään tuosta ei vielä riittänyt, mutta lopulta Twilight kysyi ovelasti "Mitähän me tekisimme kun pääsemme ulos täältä?", mihin pinkie huusi täydellä voimalla "A PARTY!" niin että vankilan seinät räjähtivät ulospäin. Twilight hymyili ovelasti, sillä hän oli keksinyt juuri sopivan juhlan tälle kaupungille...

Jotenkin ponit onnistuivat saamaan mukaansa kolmesataa huilunsoittajaa, ja marssivat kaupunkiin soittaen samaa sävelmää kukin hieman eri tahdissa. Tämä muistutti vahvasti Cthulhumytologian Azathothista, mutta tässävaiheessa heräsin.
No. 15485
922788__safe_rainbow+dash_politics_four+horsemen+of+the+apocalypse_pope+francis_global+warming_climate+change[1].jpg - ( 46.41KB , 600x351 )
15485
Näin unen jossa kuljetin tarvikkeita avaruusasemalle maan kiertoradalla. Asemalla asui velho, joten tavaroiden kuljettamiseen riitti suborbitaalinen lentorata joka kävi apogeessään riittävän lähellä asemaa, jolloin velho sai teleportattua tarvikkeet asemalle.

Onneksi satuin olemaan avaruudessa juuri tuolloin, sillä maailmanlopun viisi ratsumiestä tuhosivat maapallon. Viisi ratsumiestä, eli Sota, Nälänhätä, Taudit, Kuolema ja Rainbow Dash.

Kun palasin matkaltani, jäljellä oli vain valkoinen tyhjyys ja ratsumiehet itse. He eivät välittäneet viimeisestä ihmisestä joka kuolisi pian kuitenkin, joten sain vaellella vapaasti ihmettelemässä ei-mitään mitä maailmasta oli jäljellä. Pian huomasin että Rainbow Dash oli muodostanut muististaan noin 20cm kuutioita, ja paljasti minulle kokoavansa niistä seediä maailman uudelleen muodostamiseksi. Ajatus oli hieno, mutta Dash selvästi sivutti joitakin osista, mikä antoi minulle hyvin pahaenteisen fiiliksen.
No. 15521
910504__safe_solo_meme_scrunchy+face_ms-dot-+harshwhinny_stretching_iwtcird_artist-colon-hakar-dash-kerarmor[1].png - ( 107.65KB , 1483x1080 )
15521
Näin unta bondagesta Ms Harshwhinnyn kanssa. Työturvatonta mutta täydellistä!
No. 15556
957534__safe_rainbow+dash_crossover_car_desert_artist-colon-lonewolf3878_mad+max[1].png - ( 315.57KB , 1600x1164 )
15556
Näin unta että olin liikenteessä vanhalla Ford Taunuksella (urheilumallilla), ja sen jarrut olivat aivan luvattoman huonossa kunnossa. Olin juuri saapumassa kotiin kun huomasin Rainbow Dashin seisomassa liikennevaloissa, joten ajoin vielä kierroksen korttelin ympäri päästäkseni moikkaamaan häntä. En muista mitä tarkalleen tapahtui, mutta päädyin viettämään loppuyön työturvattomissa merkeissä Barbien, Derpyn ja Nurse Redheartin kanssa.
No. 15598
739218__solo_fluttershy_suggestive_pun_eyepatch_pirate_artist-colon-heir-dash-of-dash-rick_impossibly+large+ears_bait+and+switch[1].jpg - ( 262.64KB , 700x1502 )
15598
Näin unta että olin vankina merirosvoteemaisessa Matrixissa. Niitä jotka tiesivät tuon salaisuuden kutsuttiin velhoiksi, sillä he pystyivät taivuttamaan sääntöjä ja tekemään pieniä ihmeitä Matrixin sisällä. Velhot olivat harvinaisia koska sen lisäksi että useimmat yksinkertaisesti kieltäytyvät ajattelemasta suurempia asioita, Matrixin luojat metsästivät niitä jotka olivat uhkana järjestelmälle.

Olin merirosvokapteeni pienellä laivalla, jonka miehistönä oli Jupe, Applejack ja Fluttershy. Pysyimme liikkeellä vaikeuttaaksemme minun etsimistäni, ja etsimme tietoja siitä millainen todellisuus Matrixin ulkopuolella edes oli. Kohdassa jonka muistan parhaiten rantauduimme pienelle saarelle nimeltä The "D", mikä velhon näkökulmasta oli selkeästi jonkun nyymin aikoinaan nimeämä.

Ankkuroimme laivan pieneen satamakylään, ja sovimme kokoontuvamme myöhemmin tavernan edessä. Kaikki lähtivät omille teilleen, ja minä suuntasin suoraan hakemaan lyijyankkuri-artifaktia jonka tiesin löytyvät vanhan autonromun takakontista. Levitoin sen takaisin laivaan, ja jotainkautta päädyin juomaan rommia rantaluolassa vanhan kaverin kanssa. Hän ihmetteli sitä että kapteeniksi en näyttänyt tekevän paljoakaan työtä, ja että milloin oikeasti aioin edes harjoittaa merirosvoutta, mihin vastasin "Ei ainakaan kiireellä". Tuossavaiheessa huomasin maalausten luolan seinässä esittävän selvästi pommittajalaivuetta, mikä oli selvä merkki siitä että tältä saarelta voisi löytyä muitakin Matrixiin kuulumattomia esineitä.

Suuntasin seuraavaksi syvälle saaren viidakkoon, mistä löysin tielle Vietnamin sodassa pysäytetyn saattueen. Autot olivat seisoneet tuolla vuosia, mutta jos kyydistä löytyisi 1960-luvun aseita niin merirosvoaikaisessa maailmassa ne olisivat suorastaan ylivoimaisia. Autot kuitenkin oli jo ryöstelty tyhjäksi, mutta huomasin haavoittuneen merirosvon hoipertelemassa kaupunkiin päin. Kuulemma hän oli ruhjonut kätensä teräviin metallikappaleisiin muinaisia jäänteitä tutkiessaan, joten tarjosin hänelle apua parantamalla hänet Skyrim-tyyliin minor healing -taikaa spämmäämällä kunnes arvelin hänen kätensä olevan kunnossa. Sain kiitokseksi makaroonilaatikon, ja söin sen yhdessä paikallisten tyttöjen kanssa kylän tavernan edessä miehistöäni odotellessa.

Päätin että seuraavalla kerralla pitäisi sopia kokoontumista varten paikan lisäksi myös aika, ettei tarvisi tuhlata aikaa jonka voisi käyttää seikkailemalla kauempanakin. Nyt vain kuljeskelin edestakaisin rannalla kunnes huomasin Fluttershyn liihottelevan korkealla tavernan edustalla, ja suuntasin suoraan takaisin kokoontumispaikalle. Tullessani lähemmäksi näin myös loput miehistöstäni maassa, ja tässävaiheessa heräsin.
No. 15606
ss+(2016-02-03+at+12_24_57).jpg - ( 111.66KB , 599x709 )
15606
Näin unta futapinkiestä. Ei varmaan tarvitse kertoa enempää.
No. 15618
Rainbow-dash-gif-my-little-pony-friendship-is-magic-29350565-320-256.gif - ( 586.56KB , 320x256 )
15618
>>15606

Tarvitsee.
No. 15631
heiluvat heinät.jpg - ( 58.78KB , 1280x720 )
15631
>>15606
Todellakin tarvitsee.
No. 15726
897229__safe_make+new+friends+but+keep+discord_spoiler-colon-s05e07_call+of+duty_funeral_post+haste_f[1].png - ( 479.17KB , 960x540 )
15726
Näin juuri unta että Gameloftin MLP pelissä oli odottamaton aloitusruutu. Peli aukesi ruudulla Sweet Apple Acresista synkällä säällä, ja ainut ääni oli looppaava tuuli autioutta korostamassa. Ruudun keskellä oli pop-up ikkuna tekstillä "Granny Smith dies because you" ja OK napilla, mikä oli varsin törkeää ottaen huomioon että tuo oli ainut keino päästä jatkamaan peliä. Oletin että joko Gameloft oli poistamassa Granny Smithiä todennäköisesti jonkun tekijännoikeusjutun takia, tai sitten tämä oli viittaus johonkin tulevaan episodiin.

Toisessa unenpätkässä Rainbow Dash ja Applejack pussailivat ladossa, ja molemmilla oli mainittavan isot crotchboobsit.
No. 15738
mlp-art-my-little-pony-%D1%84%D1%8D%D0%BD%D0%B4%D0%BE%D0%BC%D1%8B-Queen-Chrysalis-1722207[1].jpg - ( 423.75KB , 2000x2843 )
15738
Edellisessä unessa seikkailivat Chrysalis ja Harold Lloyd mustavalkoelokuvassa. En muista miksi Harold auttoi Chrysalista, mutta kyseessä oli jokatapauksessa tavanomainen romanttinen mustavalkokomedia sillä poikkeuksella että rakkaudenkipeä päähenkilö olikin musta muotoamuuttava ötökkähevonen.
No. 15745
1244559__safe_rarity_crossover_warhammer+40k_powered+exoskeleton_space+marine_power+armour_augmented_robotic+arm_adeptus+mechanicus[1].png - ( 2.77MB , 2550x2000 )
15745
Näin unta että pelasin Simple D6-roolipeliä Jupen ja Cheerileen kanssa. Cheerilee oli pukeutunut puoliksi paladin Dansen powerarmorin frameen selässä olevan reiän kautta, etujalat armorin jaloissa ja pää armorin torson sisällä sen käsien heiluessa löysinä.
No. 15752
Unessa joku mafioso oli innostunut poneista, ja muut ihmiset sen ympärillä alkoivat olla huolissaan kun se alkoi käyttäytymään kuin ponit olisivat oikeasti olemassa ja mm. delegoi joitakin bisneksistään Dashille ja Fluttershylle. Sitä yritettiin pistää pakkohoitoon mutta Rainbow Dash pelasti sen, ja koko unen ajan oli epäselvää oliko ponit vain sen harhaa vai joku kosminen ilmiö jonka vain se näki. Loppu-uni oli pelkkää pakoa ja taistelua takaa-ajajien kanssa.
No. 15762
1281595__safe_solo_edit_open+mouth_bedroom+eyes_queen+chrysalis_glowing+eyes_artist-colon-thethunderpony.png - ( 1.00MB , 1440x1200 )
15762
Näin unta että olin festareilla, missä Queen Chrysalis heilutti pyllyään lavalla ja lauloi "Do you wanna stick it in my butt? / In my butt, my butt my butt!"
No. 15788
938177__safe_derpy+hooves_sunset+shimmer_absurd+res_night_stars_car_guitar_windswept+mane_explosion[1].png - ( 10.13MB , 4000x3000 )
15788
Näin unta että kaupungilla riehui Tyrannosaurus Rex, ja Twilight Sparkle teki pommin sen pysäyttämiseksi. Kiivettiin sitten bussin katolle ja heitettiin se T-rexin jalkoihin bussin ajaessa sen ohi. Tässävaiheessa joukko ninjoja hyökkäsi talonkatoilta köysien kanssa, ja koko uni pysähtyi 80-luvun teemaiseksi julisteeksi minusta ja ponista taistelemassa ninjoja vastaan liikkuvan bussin katolla tyrannosauruksen räjähtäessä taustalla. Heräsin tuosta virkeämpänä kuin aikoihin.
No. 15820
1345252__safe_artist-colon-cyanlightning_lyra+heartstrings_animated_cute_eye+shimmer_eye+shimmer+edit_faic_looking+at+you_loop_lyrabetes_open+mouth_sim[1].gif - ( 326.60KB , 1283x1276 )
15820
Viimeyönä näin kirjaimellisesti täydellisen unen!

Rakensin toivomuksia toteuttavaa konetta ryhmälle natseja, mutta kun kahdesta Toyotasta rakennettu laite oli valmis, ominkin sen omaan käyttööni. Godmoden ja teräsmiehen voimien avulla voitin kimppuuni hyökkäävät natsit nopeasti, opetellen samalla voimieni käyttöä murskaamalla hyökkääjien päitä variaationa robottikäsien standardista "riittävän tarkka poimimaan kananmunan, riittävän vahva murskaamaan sen."

Tuon jälkeen päätin että ihmiskunta tulisi väistämättä huomaamaan tämän päivän olevan käännekohta maailman historiassa, joten paransin syövän ja suurensin kaikkia maailman tissejä.

Seuraavaksi toivoin Lyran paikalle, ja ilmestyttyään eteiseeni ja huomattuaan missä oli ravasi innoissaan luokseni. Ja tässävaiheessa uni meni kerralla työturvattomaksi.
No. 15835
1478048008624.gif - ( 496.25KB , 640x360 )
15835
Jes! Kerrankin näin poniunen, tosin paljon katosi unholan usvaan heti herättyäni...

En oikein osaa sanoa kuka olin tässä unessa, koska se oli harvinaisen sekava ja perspektiivi tuntui vaihtelevan aika paljon. Mukanani oli myös joku toveri, jonka identiteetistä en myöskään ole perillä.

Uni alkoi, kun min√§ ja toverimme haimme kaupasta tarvikkeita pitk√§√§ matkaa varten. Tarvikkeisiin taisi l√§hinn√§ sis√§lty√§ 200‚ā¨ edest√§ karkkia, mutta kovisteltuani myyj√§√§ saimme rutkasti alennusta. Kaupasta p√§√§sty√§mme sain √§idilt√§ tekstarin "pit√§k√§√§ hauskaa".

Liitymme Twilightin, Rainbown, Pinkien ja CMC:n johtamaan retkikuntaan ja lähdemme marssimaan pohjoiseen valloittamaan Skotlantia. Mukaan taisi liittyä Tyrion Lannister palkkasotureineen. Jostain syystä tiesin ettei sillä kääpiöllä ollut puhtaita jauhoja pussissaan, joten varoitin Twilightia salaliitosta. Tämän jälkeen en tainnut nähdä Tyrionia enää, mutten tiedä mitä heille tapahtui.

Matka oli pitkä ja vaikea ja jossain kohtaa ratkesi ponit lauluunkin. En muista yhtään sanoja, mutta tunnelma oli kuin kepeä toivon ja onnen pilkahdus keskellä syvää tragediaa. Sweetie Belle kirkui powermetal-tyylisen laulusoolon. Itsellä olo oli jotenkin tyynen huvittunut koko unen ajan.

Skotlannin valloitus oli ennemmin pikakelattu GTA perseily, kuin mikään sota. Voitto taisi koittaa siinä vaiheessa, kun päämme yli viuhui satoja hehkuvia panoksia ja kaukainen metsän peittämä kukkula muuttui tasangoksi paksun mustan tomupilven saattelemana. Kaikkialta kuului hurraamista ja kimeitä voiton huutoja.

Toverini istahti palmun juurelle kovin murtuneen oloisena ja häntä lohduttamaan ilmestyi kaksi värikkäisiin kaapuihin pukeutunutta pyhää miestä, ja tarjosivat hänelle taivaallista limemehua. Hän tuijotteli koktaililasiaan aikansa epäröiden, kunnes huomasin, että pyhää limeä oli alkanut tulvia polvien korkeudelle asti.

Hyppäsin jonkin veturi-bussi-hybridin puikkoihin ja kaahasin kaupunkiin, missä kokosimme joukkomme johnkin luentosaliin ja sitten heräsin.
No. 15946
1398730__safe_artist-colon-discorded_sugar+belle_apron_baker_bipedal_blushing_clothes_cute_female_floppy+ears_food_lidded+eyes_looking+at+you_mare_muff[1].png - ( 2.40MB , 2000x2000 )
15946
Kokkolan ensimmäinen poniuni!

Olin pussikaljamiitissä Canterlotin linnassa, ja mukana olivat ainakin Celestia, Twilight ja Sugar Belle. Mukavan jutustelun ohella en voinut olla vaivihkaa vilkuilematta ponien piirteitä joita työturvallisessa sarjassa jätetään näyttämättä. Juominkien edetessä Sugar Belle kertoi olevansa lemmenkipeä yksinhuoltajaäiti ja painoi päänsä syliini. Siirryimme myöhemmin kahdenkesken yhteen linnan huoneista ja siitäeteenpäin uni menikin aikuisemmissa merkeissä.
No. 15953
1415988__safe_trixie_all+bottled+up_spoiler-colon-s07e02_cute_diatrixes_solo[1].png - ( 178.59KB , 524x652 )
15953
Viimepäivät ovat menneet autotuningin kimpussa, ja unissa se yhdistyi mukavasti edellisen ponijakson kanssa. Unessa virittelin Trixien kanssa kattoputkia autoon, ja ratkaisuksi päiväkausia mietityttäneeseen pulmaan putkien vetämisestä auton yli Trixie ehdotti että putket voisi vain teleportata auton päästä päähän. Facepalmasin sille kuinka pahasti joku voi pointin väärinymmärtää.
No. 15956
1291420__safe_artist-colon-pixelkitties_ms-dot-+harshwhinny_starlight+glimmer_trixie_oc_oc-colon-pixelkitties_bipedal_booth_bread_clothes_food_hilariou[1].png - ( 589.79KB , 900x504 )
15956
Kolmas uni putkeen:

Olin matkustamassa planeetalta toiselle syväjäädytystä käyttävällä matkustaja-aluksella, mutta kun minut sulatettiin, olinkin ainut matkustaja siellä. Aluksen kapteeni kertoi että minä olin onnekas; kaikki muut matkustajat oli viety työleirille asteroidilla, mutta ylemmät tahot olivat tilanneet nimenomaan minut jotain muuta tarkoitusta varten.

Alus laskeutui nurmikolle, ja kapteeni avasi matkustajarampin ovet. Hän virnuili sadistisesti ja sanoi että saisin kymmenen sekuntia etumatkaa ennenkuin hän lähtisi perääni sähköpiiskan kanssa, ja alkoi laskemaan ääneen joten lähdin juoksemaan kohti jonkinmatkan päässä näkyvää tietä. En juossutkaan pitkälle sillä löysin maasta pitkän kepin, ja jäin odottamaan kapteenia sillä aseistettuna. Kapteeni käveli luokseni ja nauroi vähättelevästi kun humautin häntä suoraan päähän, millä ei ollut mitään vaikutusta. Tajusin kapteenin olevan terminaattori, ja lähdin taas juoksemaan tietä kohti.

Pääsin tielle kapteeni edelleen perässäni, ja ylittäessäni tietä hän seurasi minua suorassa linjassa liikenteestä välittämättä. Sain houkuteltua hänet jäämään rekan alle, joka ei tappanut häntä mutta riitti vangitsemaan hänet kaatuneen metalliromun alle, ja hän luovutti takaa-ajon kuin leikin johon hän ei alunperinkään täysillä panostanut. Tässävaiheessa huomasin lauman zombeja lähestymässä minua, ja lähdin taas juoksemaan vastakkaiseen suuntaan kohti linnoitettua kaupunkia.

Minut päästettiin turvapisteen läpi kaupungin sisäiselle kadulle, missä minä ja useita muita hipin näköisiä ihmisiä ihmettelimme tilannetta. Kadunpätkän molemmissa päissä näytti olevan selvästi kahden eri tahon väreihin pukeutuneita sotilaita hyvin linnoitettujen linjojen kanssa, ja molempien puolustuslinjojen keskellä oli pieni äänestyskoppimainen rakennelma jonka pöydällä odotti kynä ja allekirjoitusta odottava paperi.

Tässävaiheessa unen kuvakulma siirtyi yläviistoksi ja tilanne muuttui peliksi. Minun oli valittava sitovasti joko Lunan liberaali puoli tai Celestian auktoritatiivinen puoli, ja tästedes tarinaani tulisi sisältymään vain tietyt ponit riippuen siitä kummalle puolelle menisin. Kysymys jota pähkäilin kunnes heräsin oli valitsisinko näistä poliittisesti paremman puolen, vaiko poniittisesti paremman.
No. 16025
Mitä niille tapahtui ja jos ne kuoli niin mitä niille tapahtui

[Takaisin] [Koko lanka] [50 viimeisintä] [100 ensimmäistä]


Poista viesti
[]

Ilmianna viesti